Genç Tarifeli Olmak

Sponsorlu Bağlantılar

ensosyal

Üye
    Konu Sahibi
Genç Tarifeli Olmak
Arkadaşlar genç tarifeli olmak istiyorum.. Öğrendiğime göre kimlik kartıyla birlikte herhangi Turkcell İletişim Merkezine gidip kayıt olmak ve belirli bi yaşta olmak gerektiğini biliyorum. Yalnız herhangi bir yere gitmeden, telefonla genç tarifeli olabilme ihtimalim var mı?

ilhanbey

Üye
turkcelli ara de genç tarfiye geçecem ok

asigsasi

asigsasi

Üye
Müşteri hizmetlerini araman yeterli

ensosyal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar peki herhangi bi ücret sözkonusu mu?

crayz777

Üye
hayır yok

ensosyal

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

dj_ibo

Üye
gnc bosluk adını bosluk soyadını bosluk yasayadıgın ilin plaka kodunu bosluk dogum tarihini gün ay yıl olarak bosluk cinsiyetini yazıp 2222 ye yolla kaydediyorlar...:oke:

asigsasi

asigsasi

Üye
gnc bosluk adını bosluk soyadını bosluk yasayadıgın ilin plaka kodunu bosluk dogum tarihini gün ay yıl olarak bosluk cinsiyetini yazıp 2222 ye yolla kaydediyorlar...:oke:

genç turkcell ayrı bir servis genç tarife ayrı bir servistir

uA.Frat

Üye
Arkadaşlar yaşım 17 ve hat babamın üzerine kayıtlı. Turkcell İletişim Merkezi (TİM)'e babam ile beraber mi gitmem gerek?

ilo53

ilo53

Üye
gıtmene gerek yok musterı hızmetlerını ara 4440535 yada 4440532 sonra musterı temsılcısıne genc tarıfe olmak ısytıyorm de onlar gerekenı yapar tc nı fılan soruyolar hemen genc tarıfe oluon

uA.Frat

Üye
Teşekkür ederim, bugün deneyeceğim.

624688

624688

Üye
arkadaşlar bana turkcellden mesaj geldi...evet yaz 2436 gönder... bende gönderdim genç tarifeye geçtin diye cevap geldi.....sizde deneyin...

Sahilyıldızı08

Sahilyıldızı08

Üye
444 0 532 ara ordan yapılıyo ;)

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
benm bildiqim turkceli aradıqnda olmyor genc tarife. gidip dediqin qibi kimlkle baswurcan. hmn qecyor. 20 tl yuklemn ytrli . gnsturkcell ise smsle olablyor

maxirabit

maxirabit

Üye
Evet yaz 2436'ya gönder ama 25 yaşına kadar olanlara geçerli gnç turkcell ayrı genç tarife ayrı karıştırmayın.

AleNn

Üye
arkadaşlar benim hattım babamın üstüne müşteri hizmetlerini ararsam genç tarifeye geçebilirmiyim

Takipçi Satın Al

Üst Alt