Yok normal :hmmm hıı anladım:)
Love Prince Üye arslansem' Alıntı: Oooooooooooooooooof ulaaaaaaan oooooooooofffffffffffff Genişletmek için tıkla ... nede olsa yarın fark yicez şimdiden başla ağlamaya
arslansem' Alıntı: Oooooooooooooooooof ulaaaaaaan oooooooooofffffffffffff Genişletmek için tıkla ... nede olsa yarın fark yicez şimdiden başla ağlamaya
PhyscoDevil Üye Dafny' Alıntı: birileri benden mi bahsediyor Genişletmek için tıkla ... o da kimmiş diolar
Mert Üye greenmile' Alıntı: az duracam dedim mert sen geldin daha burdayım bak Genişletmek için tıkla ... Biliyorum Murat abi kırmaz beni
greenmile' Alıntı: az duracam dedim mert sen geldin daha burdayım bak Genişletmek için tıkla ... Biliyorum Murat abi kırmaz beni
Dafny Üye PhyscoDevil' Alıntı: o da kimmiş diolar Genişletmek için tıkla ... beni tanımayan mı varmıs
Dafny Üye Love Prince' Alıntı: nede olsa yarın fark yicez şimdiden başla ağlamaya Genişletmek için tıkla ... kabullenmısler hşblduk murat bey
Love Prince' Alıntı: nede olsa yarın fark yicez şimdiden başla ağlamaya Genişletmek için tıkla ... kabullenmısler hşblduk murat bey
minoo Üye arslansem' Alıntı: Doymadın ki hiç Genişletmek için tıkla ... ya nee açım ne yapayım yani sen de hep açken veya yemek yerken denk geliyorsun
arslansem' Alıntı: Doymadın ki hiç Genişletmek için tıkla ... ya nee açım ne yapayım yani sen de hep açken veya yemek yerken denk geliyorsun
Mert Üye minoo' Alıntı: ya nee açım ne yapayım yani sen de hep açken veya yemek yerken denk geliyorsun Genişletmek için tıkla ... İçinde yemek olan bütün konularda seni görmek mümkün Pınar abla
minoo' Alıntı: ya nee açım ne yapayım yani sen de hep açken veya yemek yerken denk geliyorsun Genişletmek için tıkla ... İçinde yemek olan bütün konularda seni görmek mümkün Pınar abla
greenmile Üye bende acım ya kader utansın ablamda bıraktı gitti 2 alternatifim var öğrenci evinde ya makarna ya da duvar kemiricem
bende acım ya kader utansın ablamda bıraktı gitti 2 alternatifim var öğrenci evinde ya makarna ya da duvar kemiricem
arslansem Üye Love Prince' Alıntı: nede olsa yarın fark yicez şimdiden başla ağlamaya Genişletmek için tıkla ... Açtın şom ağzını daha olacağı varsa da olmaz
Love Prince' Alıntı: nede olsa yarın fark yicez şimdiden başla ağlamaya Genişletmek için tıkla ... Açtın şom ağzını daha olacağı varsa da olmaz