5800 ram boşaltma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liusyn

Liusyn

Üye
    Konu Sahibi
5800 ram boşaltma
Arkadaşlar bilindiği üzere 5800ün RAm i 128 mb
ama benm telefonda tüm uygulamaların kapalı olmasına rağmen
kullanıla bilen boş RAm kapaistesi 52 MB yi geçmiyor
bunu nasıl 128 MB ye çıkarta biliriz kullanılanRAM kapasitesini boşaltmak mümkün mü
128 mb tam anlamıyla kullana bilirmiyim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bilindiği üzere 5800ün RAm i 128 mb
ama benm telefonda tüm uygulamaların kapalı olmasına rağmen
kullanıla bilen boş RAm kapaistesi 52 MB yi geçmiyor
bunu nasıl 128 MB ye çıkarta biliriz kullanılanRAM kapasitesini boşaltmak mümkün mü
128 mb tam anlamıyla kullana bilirmiyim
rami boşaltamazsın benimki de öyle..

Repeal

Repeal

Üye
sistem belleği kullanımı o.

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
128 mb diye bahsettiğin telefonun kendi hafızası o hafızanın bir kısmında sistem yüklü telfon orjinal iken boş hafıza 75 mb kadardır program uygulama yada oyun yüklerken oraya yüklersen orası dolar ve telefon yavaşlar hafıza kartına yükle yüklemek istediğin şeyleri
ram boşaltma ise şöyle olur boşaltmadan ziyade sistem araçları bölümünden bak RAM Blow diye bir program var çalışan ve kapanan programların ram de kalan ön bellek dosyalarını temizlemeye yarar bu işini görür sanırım...

bhuraqe

Üye
ya şimdi ramblow da gösteriyor mesela 43.8 de bu kullanılan mı yoksa 43.8 mb mı kalmış dolmasına ???

çünkü hafıza kartında ve telefonun hafızasında boş kalan yeri gösteriyor..........

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
arkadaşım o telefonun dolan ram kapasitesini gösterir hafızasını değil ram temizlendşkten sonra sana boşta kalan ram alanını verir oda çok bir şey değil zaten...
bunu şöyle özetleyebilirim laptoplarda ki turbo bost gibi birşey yani ram'ı temizleyerek boş kalan yeri sisteme ayırması...
ama telefondan çok şey bekleme en nihayetinde el kadar cihaz ve içindekilerde o kadar her şey küçük
üzerinden geçen akım ve veri trafiği ancak o kadar hız veriri telefona sen en iyisi kullanmadıklarını sil (program,oyun,uygulama) kurmak istediklerinide telfon hafızası yerine hafıza kartına yükle...
ŞUNU UNUTMA..!
ara sıra telefonu kapat
bataryanı çıkart
SIM ve hafıza kartını çıkart
10-15 dk telefon öyle beklesin ve statik boşalma olsun ki telefon rahatlasın bunu ara sıra yap...
şimdi şöyle diyeceksin denedim olmadı ama telefonda bidünya şey yüklü iken bir işe yaramaz onada ben bir şey yapamam kardeşim
dediğim gibi el kadar cihaz onunda kapasitesi ve gücü belli çok şey bekleme

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
arkadaşım o telefonun dolan ram kapasitesini gösterir hafızasını değil ram temizlendşkten sonra sana boşta kalan ram alanını verir oda çok bir şey değil zaten...
bunu şöyle özetleyebilirim laptoplarda ki turbo bost gibi birşey yani ram'ı temizleyerek boş kalan yeri sisteme ayırması...
ama telefondan çok şey bekleme en nihayetinde el kadar cihaz ve içindekilerde o kadar her şey küçük
üzerinden geçen akım ve veri trafiği ancak o kadar hız veriri telefona sen en iyisi kullanmadıklarını sil (program,oyun,uygulama) kurmak istediklerinide telfon hafızası yerine hafıza kartına yükle...
ŞUNU UNUTMA..!
ara sıra telefonu kapat
bataryanı çıkart
SIM ve hafıza kartını çıkart
10-15 dk telefon öyle beklesin ve statik boşalma olsun ki telefon rahatlasın bunu ara sıra yap...
şimdi şöyle diyeceksin denedim olmadı ama telefonda bidünya şey yüklü iken bir işe yaramaz onada ben bir şey yapamam kardeşim
dediğim gibi el kadar cihaz onunda kapasitesi ve gücü belli çok şey bekleme

bu gerçekten fayda sağlar mı !

Barbo2

Barbo2

Üye
ev ekranında ki kısa yollar dahi ramı çalıştırır rehber çubuğu eposta bildirimini ekrandan kaldırın gerek duyarsanız bi deneyin farkı görün

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
En iyisi ev ekranını temel yapmak benim ki öyle ve ram iyi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt