Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 XM v51.0.006 Hack
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANGTEARCHER
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5800 XM v51.0.006 Hack
Arkadaşlar Telefonum Versiyonu Başlıkta da Yazdığı Gibi v51.0.006 O Kadar Araştırma Yapmama Rağmen Hackleme Dosyalarını Nasıl Yapacagımı vs. Bulmuş Değilim BU Konuda Bilgisi Olanlar Bana Yardımcı Olabilirler mi?
Şimdiden Teşekkür Ederim
hack84
Üye
bu konuda bende destek isticektim aynı versionda telefonum var hackleme konusunda hiç bir şey bulamadım yardım edebilecek birileri yokmudur
sağolsun arkadaşlar en kaliteli yerlere yönlendirmişler sizleri ama arkadaşlar ki bu benim fikrim telefonları hack ediep ne yapacaksınız daha bir ay öncesine rağmen bende arayıp duruyordum yüklemediğim fw kalmadı ama orjinali bambaşka yanlış anlamayın ama bu heveslenmeden vaz geçin ki bilgi veren arkadaşlarıma sonsuz saygılar bende onlar sayasinde hackledim telefonu ama tekrar orjinale döndüm en iyisi orjinal bence siz orjinalden devam edin derim...
ama yinede buyrun ben burdan hacledim ve saolsun arkadaş çok güzel anlatmış emeği geçen herkese tşk. 5800 Sorunsuz Hack Yöntemi
sağolsun arkadaşlar en kaliteli yerlere yönlendirmişler sizleri ama arkadaşlar ki bu benim fikrim telefonları hack ediep ne yapacaksınız daha bir ay öncesine rağmen bende arayıp duruyordum yüklemediğim fw kalmadı ama orjinali bambaşka yanlış anlamayın ama bu heveslenmeden vaz geçin ki bilgi veren arkadaşlarıma sonsuz saygılar bende onlar sayasinde hackledim telefonu ama tekrar orjinale döndüm en iyisi orjinal bence siz orjinalden devam edin derim...
ama yinede buyrun ben burdan hacledim ve saolsun arkadaş çok güzel anlatmış emeği geçen herkese tşk. 5800 Sorunsuz Hack Yöntemi
Bende Orjinalde Kalmaya Karar Verdim Önceden Bazı Uygulamaları Kullanmak İçin Falan Hack Gerekiyodu Sanırım Artık Öyle Bir Sorunumuz Kalmamış Yardım Eden Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim Hepinizin Eline Emeğine Sağlık.