Vivaz Ve Satio R2AK006 Kirildi | Hellox 2.04

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Vivaz Ve Satio R2AK006 Kirildi | Hellox 2.04
  • Beğen
Tepkiler: AYNA

AYNA

AYNA

Üye
teşekkürler deneyip sonucu bildiririm

--------------- Ekleme ---------------

yüklemeyi denicem ama şöyle bir sorun oluyor öncekinde bir sürü sanal sürücü oluşturmuştu gene öyle yaparsa diye tedirginleniyorum silemedim o sürücüleri format atmak zorunda kalmıştım sonra bütün programları bir daha baştan yükle oluyor..resmi sitesinde unhackble görünüyor hala..

--------------- Ekleme ---------------

denedim malesef olmadı installing root certs de kalıyo ilerlemiyor gene bir sürü sanal sürücü oldu gene format atmak zorunda kaldım.programı yüklerken bu 2.00sürümü diyo..

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Kaynagim yabanci bir site. Rus sitesi. Ustteki mesajdada belirttim denemedim diye. Calismiyorsa konuyu silmek gerek. Sonuc belirttigin icin tesekkur ederim.

AYNA

AYNA

Üye
bende bu konularda paylaşımda bulunarak yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim.. Bu hellox yüklenirken o takılan yerde normalde çok bekliyor mu?

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Yok fazla beklemez. ende en fazla 2 dakikada kurulum bitti hocam. yine en etkili yontem r1ca ya donus yaparak hack yapmak. hack yapincada r2ak006 konuda bahsettigim sekilde gecmeyi denemek.

AYNA

AYNA

Üye
Yok fazla beklemez. ende en fazla 2 dakikada kurulum bitti hocam. yine en etkili yontem r1ca ya donus yaparak hack yapmak. hack yapincada r2ak006 konuda bahsettigim sekilde gecmeyi denemek.

doğru diyorsun kablo aldım ben senin yöntemi yapcam yalnız r2ak006 ya tekrar yükseltirken herhangi bir tehlikesi var mı?

*Oguzhan*

Üye
Yükseltme derim.Telefonumu aldığımda R1BBxxx bi versiyondu.Hacklenebilir.Ama yükselttim R2AK006'ya.Şu an denilen yöntemle düşüremiyorum.Ama daha önce yaptıysan bişe diyemem.Yapabilirsen yaz.

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Yükseltme derim.Telefonumu aldığımda R1BBxxx bi versiyondu.Hacklenebilir.Ama yükselttim R2AK006'ya.Şu an denilen yöntemle düşüremiyorum.Ama daha önce yaptıysan bişe diyemem.Yapabilirsen yaz.

Haci sen nasil dusuremiyorsun anlayamiyorum :) Ben ilk yaptigimda yabanci forumlarda bahsedildigi gibi 006 ile 037 arasinda kaldi telefon. Yani baktigimda

Pda yazilim surumu:
R1CA037
R2AK006

aynen boyle yaziyordu. Sonra ben bir kez daha 370byt lik dosya ile islem yaptim ayni islemi, 037 ye dondu.. 037 ile 006 arasi hellox kuruluyormus, ben arada derede denemedim ama.. 2 seferde 037 ye dondum.

Birde Hack olayini kaybetmeden R2AK006 ye yukseltmek mumkun. Sahsen denemedim fakat deneyipde olumlu sonuc alan var birsuru, yabanci sitelerde

*Oguzhan*

Üye
Tmm abi de sen ne zaman yaptın o işlemi?Ben de anlamadım neden olmuyor.

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
bende satio alali cok olmadi. 3 hafta filan oldu. Aldim daha telefonu actim 2 saat sonra R2AK006 ya yukselttim.

R2AK006 hacklenemedigini okuyunca dunyam karardi adeta :D Omnius ta ucretli olmustu.. Sonra bu yontemi buldum denedim oldu. :)

Sen opda dan cer ve aldiysan su an hellox kurmaya ihtiyacin yok zaten pasam ;)

AYNA

AYNA

Üye
opdadan benimde var ama bazı şeyler hack istiyor mesela rompatncher varya flaşı oynatmak için onun için bide animation programı var menulere animasyon efekti veriyor onada hack lazım.yoksa yani ben hep sertifika ile kuruyorum

*Oguzhan*

Üye
AYNAA ya katılıyorum sertifika bende de var ama işte o dediklerini kullanmak için hack istiyorum ben.

AYNA

AYNA

Üye
hellox satio yuda hack yapsa aslında hiç uğraşmıcaz.şimdi versiyon düşürüp yükseltmeye tedirginım birşey olur diye..

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Ben dusurdum bir dahada yukseltmedim. Zaten denemeden paylasmayi pek sevmem. O konuyu ben satio almadan once bulmustum denedim ise yarada paylastim :) Az biraz sabir r2ak006 yi da kirarlar..

*Oguzhan*

Üye
Bi güncelleyip yaptığın gibi denesene :D Biz mi yanlış yapıyoruz anlaşılır.

AYNA

AYNA

Üye
Ben dusurdum bir dahada yukseltmedim. Zaten denemeden paylasmayi pek sevmem. O konuyu ben satio almadan once bulmustum denedim ise yarada paylastim :) Az biraz sabir r2ak006 yi da kirarlar..

Inşallah yeni versiyon çıkmadan kırsalar bari

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Ciksada sorun olmaz.. Hackleyince hack olayini kaybetmeden versiyon yukseltme mumkun

AYNA

AYNA

Üye
doğru diyorsun senin anlattıgın yöntemle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...