diyorum size işte doping almış ama kazana düşmüş galiba oburiks gibibence gerçek;
sol taraftaki ışığın vuruşuyla sağ taraftaki gölgeler uyumlu gidiyor...

oburiksdiyorum size işte doping almış ama kazana düşmüş galiba oburiks gibi![]()

zaten sen hiç eksik olma sırf mesaj yazacam diye sınırları zorluyonNecmati™;2851804' Alıntı:oburiks![]()

benim öle bir amacım yokzaten sen hiç eksik olma sırf mesaj yazacam diye sınırları zorluyon![]()

güzel bir tespit, gerçek olabilirbence gerçek;
sol taraftaki ışığın vuruşuyla sağ taraftaki gölgeler uyumlu gidiyor...
benim öle bi amacım olsa burdan asla çıkmazdım bide 2009 yılının temmuz ayından beridir burdayım istesem şuan burda lider olurdumNecmati™;2851821' Alıntı:benim öle bir amacım yok
ama senin var gibi ben bütün konulara hakimim..![]()

benim 1 seneden fazla havan kime gardaşbenim öle bi amacım olsa burdan asla çıkmazdım bide 2009 yılının temmuz ayından beridir burdayım istesem şuan burda lider olurdum
![]()

sana kardaşNecmati™;2851936' Alıntı:benim 1 seneden fazla havan kime gardaş![]()

nerden biliyon yanındamıydın foto çekilirken

hadi hadi seviyyiimm dayııısana kardaş
sen beni sevimisin![]()

bende seni seviyim necmiNecmati™;2852383' Alıntı:hadi hadi seviyyiimm dayııı![]()

ne oldukişuna bak beha

arada sende kaynamayasın ?ya aslında öyle göründüğüne bakmayın aslında bu adam süt bana verin bu adamı yarım saatte kemik felan bırakmam![]()