Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 2700 c
Sponsorlu Bağlantılar
ali22creacrea
Üye
Konu Sahibi
Nokia 2700 c
telden 0.facebook.com a giremiyorum telin tarayıcısı opera oda desteklemiyo sayfayı bunu nsıl halledebilirim ?
birde telefone mp4 formatında arkadaşın teli ile çekilmiş bi video attım ses var ama görüntü yok ?
jaloncu_58
Üye
bndede aynı sorn var başka hangi tarayıcı varsa onu yükleyelm
byrowdy
Üye
aynen 2700 c de türkiye geneli bi sorun heralde :S
OğuzcanAbi
Üye
kendi tarayıcısı ile girin
fb1994
Üye
nasıl gircezzzzz
JayJayyy
Üye
web ten gir.
mfarukgoller
Üye
0.facebook a girmenin yolu müziğe giriyoruz seçenekler deyip indirilenlere basıyoruz adrese git seçeneğini seçip çıkaN rtsp:// yi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yapıyoruz tamamdır
pandeli
Üye
müzik derken nerdeki müzik arkadaşım
sinanis
Üye
mfarukgoller teşekkür ederim müzik çalar a giriyoruz seçenekler diyoruz adrese git seçeneği var http: yi silim 0.facebook.com u yazıyoruz ve giriyor ... eski telefonum bile sorunsuz giriyodu bu girmiyo diye deli olmuştum
kazuatak
Üye
oldu cok saol ya 4 tl gitti bedava girmek icin :S sonun da buldm saol
bnde de aynı telefondan var m.facebook.com dan gir.. kontör felan gitmiyor korkma
kontra
Üye
paylaşım için tşkler
bhatux
Üye
girmek çok kolay ben nokia 2700 classıc kullanıodum herkez girio ben bi giremiom çok kolay müzik çalara girin seçenekler diyin ordan indirilenler diyin oraya girince önünüze 3 şey çıkıo siz adrese git diyin ordan istediğinizi yazın girin bu kadar
salih2015
Üye
tşklr
aktas88
Üye
benim telefon kendi başına dosya ekliyo ilk aldıgımda vardı odosya format attım tekrar geldi virüs olabilirmi virüsse napacam tşkl
cvtplt
Üye
benimde aynı sorun vardı çözdüm saolun ücretsiz dimi şimci facebook??