300 sparta'lı değil 40 GÖKTÜRK'LÜ kesin izleyin arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

WitchKing

Üye
filmdende hangi filmdendi çıkaramadım..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
cengiz han mongol

mekanic

Üye
teşekkürler

Burak

Üye
teşekkürler abi. :ağlarım:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sizde sağolun:)

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Harika bir video,teşekkürler h@lit:oke:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sende sağol ismail:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Müzik çok güzel de film için aynı şeyi diyemem. Cengiz Han tanıdığı bir kabile reisini ziyarete gittiği vakit, reisin ona 'hadi dostum çadırımıza geçelim' diye seslemesi bana ilginç ve komik geldi. O sahneyi izleyince aklıma 'bana bak dostum...' la başlayan amerikan filmleri geldi aklıma. Çok saçmaydı. Çeviren hiç mi düşünmemiş yani, tamam filmi yapan batılı da konu Orta Asya tarihi diye..

hdturk

Üye
Hüseyin Nihal Atsızın Bozkurtların ölümü ve Bozkurtlar diriliyor kitaplarını mutlaka okuyun. 40 Göktürklü ve Kürşadın hayatını anlatan mükemmel iki kitaptır. Çok tavsiye ederim. Ben en az 3 er defa okudum.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ölüme giden ölümüne savaşan 40 göktürklü.. Türk işte

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Müzik çok güzel de film için aynı şeyi diyemem. Cengiz Han tanıdığı bir kabile reisini ziyarete gittiği vakit, reisin ona 'hadi dostum çadırımıza geçelim' diye seslemesi bana ilginç ve komik geldi. O sahneyi izleyince aklıma 'bana bak dostum...' la başlayan amerikan filmleri geldi aklıma. Çok saçmaydı. Çeviren hiç mi düşünmemiş yani, tamam filmi yapan batılı da konu Orta Asya tarihi diye..

:D iyi ki lanet zenci dememiş :ehe

Hüseyin Nihal Atsızın Bozkurtların ölümü ve Bozkurtlar diriliyor kitaplarını mutlaka okuyun. 40 Göktürklü ve Kürşadın hayatını anlatan mükemmel iki kitaptır. Çok tavsiye ederim. Ben en az 3 er defa okudum.

ölüme giden ölümüne savaşan 40 göktürklü.. Türk işte

video müzik süper yapamadılar bizimkiler bu kadar konu bolluğunda

Üst Alt