Touch 2 Hakkında Birkaç Soru...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Radon91

Üye
    Konu Sahibi
Touch 2 Hakkında Birkaç Soru...
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce telefonuma kılıf aldım. Bugün farkettim ki kılıf telefonumda siyah siyah izler yapmış, neyle sildiysem bir türlü çıkaramadım. Oluşan izleri nasıl çıkarabilirim ? Kılıf resimdekindendir...

Birde telefonuma Android yüklemek istiyorum, nasıl yükleyebilirim ? Android yüklersem garantisi bozulur mu ?

61semih

61semih

Üye
teknosa gbı teknomarketlerde temızleyıcıler var fıyatlarıda gayet uygun 2.si androıtı bırak herhangı bır program yuklersen bıle cıhazın garantısı gıder haberın olsun gercı herkez yukluyor bende dahıl ama uyumlu olmaz zaten yuklersen tahmınımce tabı

subay09

subay09

Üye
ASETONDA İŞİNİ GÖRÜR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENİM ESKİTELDE İŞE YARAMIŞTI(N95 8gb)

Radon91

Üye
    Konu Sahibi

Telefonun resimleri yukarıdaki linkte pek net değil ama yinede izler belli oluyor...

teknosa gbı teknomarketlerde temızleyıcıler var fıyatlarıda gayet uygun 2.si androıtı bırak herhangı bır program yuklersen bıle cıhazın garantısı gıder haberın olsun gercı herkez yukluyor bende dahıl ama uyumlu olmaz zaten yuklersen tahmınımce tabı

Temizleyicilere bir bakayım teşekkürler. Garanti işini de araştırdım, androidden sonra eğer eski hspl sürümünü yüklersek birşey anlaşılmazmış...

ASETONDA İŞİNİ GÖRÜR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENİM ESKİTELDE İŞE YARAMIŞTI(N95 8gb)

Aseton benimde aklıma geldi ama sonra telefonun rengi tümden gitmesin :) Kolonyalı mendil, el temizleyici jel, sabun, deterjan falan herşeyle denedim az birşey ile çıkmadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt