Dost Dedin Mi.......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Dost Dedin Mi.......

Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın...
"Nereden çıktın bu vakitte" dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında;
"Gözünün dilini"bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı...
Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin.
Kucaklamalı seni güvenli kolları,
...dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı...
En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz...
Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli.
Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli.
Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin.
Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi...
Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş...
Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin.
Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş...

• Beğen
Tepkiler: ism@il 54 ve Burak

ism@il 54

ism@il 54

Üye
okurken duygulandım,gerçekten çok güzel:) ama öyle dostlar bulmak artık zor.O yüzden insanlara bakarken bir şüphe ve korku oluyor içimde bazen...

Burak

Üye
böyle dost bulmak zor bu devirde.

teşekkürler abla

s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :)
Haklısınız:( ama inşaallah böyle dostlarınız olur :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
her zaman böyle bir dostumun olmasını hayal etmişimdir.Ya benim cevremde o kadar insan var ki hic onların icinden adam akıllı insan cıkmaz mı?

Burak

Üye
çevreni kendin olusturursun.
nasıl insanlarla muhattap olacağına karar vermelisin.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
nasıl anlatayim size bnm okulda ayrı bi yerim var milletin ne sorunu olursa olsn direk bnm yanıma gelirler.Benden çözüm aramaya calısırlar.Dolayısıyla cevremde bircok insan var.Ama yüzlerce kisinin icinden hic böyle dostum olmadı olmayacak gibi de.

Burak

Üye
birgün karsına çıkar elbet

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Bencede böyle dost bulmak zor bu devirde :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Yok ya Afyondan hic bir şey cıkmaz.

Burak

Üye
''ya abi nasıl tavlarım bu kızı ?''
''avını uzaktan izle ve sessizce yanas''

:kop2:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Kız meselesi felanmı:ehe
yani:Dbirisi bi kavga cıkarsa direk bana geliyorlar bi yandan da sıkıldım artık benim onlara bi işim düsse hic bir şey yapmayacaklarını biliyor gibiyim...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
dogru sadece arkadaslar.kız arkadaslarımın hepsi erkeklerden daha iyi.Ben sırf hep erkek diye meslek lisesine gittim ama orada dandik adamlarla doluymus...

Burak

Üye
Dafny

Dafny

Üye
sena'mm dostumm :sarıl:

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Ne dostLarım vaRdı ne sıRdaŞLarım heR birinin iSmi ne kadaR qüzeLdi kiminin adının Türkçesi Nerqiz kimininki KardeLen hep sırdaşLarım Van'da Siirt'te kaLdı o qünLeri özLedim.

arslansem

arslansem

Üye
Bu aralar dost muhabbeti sarmış abla ne iş :ehe
Kafanı bozan biri varsa halledelim :naughty: :box

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...