tanga ama erkekler için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
tanga ama erkekler için

bu tanga erkek cinsel organını dolgun göstermek için yapılmış bir tanga,:aha: çok komiğime gittiği için paylaşıyorum

Utku

Utku

Üye
ohaaa:oha:

burak9400

burak9400

Üye
bence dolgun geğil solgun gösteriyor...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Güzelmiş:)

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu ne ya :d:

One907

One907

Üye
Yoh artık :D

Captain

Üye
çüşş :kop2:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Buna ihtiyacım yok. :ehe

buketcik

buketcik

Üye
rezalet bir konu

ferhat010101

ferhat010101

Üye
Gereksiz zaten dolgun bunuda giyersek önden belli eder aip kaçar:hmmm

buketcik

buketcik

Üye
bu konuda ahlaksız yorumlar var adminler el atmalıdiye düşünüyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
Konu ve yorumlar hakkında şikayetin olduğu zaman ilk mesajdaki (konu sahibinin mesajı) sag üstte bulunan sikayet et butonunu kullanabilirsin.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ne var ki yahu konuda? Bilgi çeşitliliğin artar işte :ehe ( mesela tag : erkeklerde tanga giyiyormuş )

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bu ve bunun gibi paçavraları bir erkek değil olsa olsa görünümde erkek ama hakikatte erkek müsvettesi bile olamayacak tipler giyer. Böyle bir konu da hangi akla hizmet açılır onu da anlamak zor!...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bu ve bunun gibi paçavraları bir erkek değil olsa olsa görünümde erkek ama hakikatte erkek müsvettesi bile olamayacak tipler giyer. Böyle bir konu da hangi akla hizmet açılır onu da anlamak zor!...

Forum kurallarına aykırı değil ki. Herkes özgür , isteyen istediği konuyu forum kuralları içinde açabilir.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Forum kurallarına aykırı mı yazdım!.. Hangi akla hizmet açıldığını sordum. Kaldı ki açan şahıs yüksek dereceli küfürden banlanmış böyle ahlaksız bir tipin açacağı konu ancak böyle olurdu zaten :cool

Catty

Catty

Emekli Yönetici
:ehe güzel bağlantı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt