Nokia 7610 Dosya Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre1314

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 7610 Dosya Hakkında
kardeş 7610 hafıza kartından resimler klasörü silindi.ben resim çekiyorum ama hafıza kartına atmıyor önceden atıyordu tel hafızasındada yok bu sorunu nasıl halledebilirim.kısacası x-plore varya dosya görme ondan özelliklerden sistem gizli ve bi seçene vardı onları işaretliyip tamam dedim kayboldu resimler klasörünü lütfen yardım edin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
x-plorer ile tekrar görünür yap,olmazsa soft veya hard format at

emre1314

Üye
    Konu Sahibi
xpoler ile nasıl tekrar görünür yapcam dosya ortada yok i ttek kameradan galeriye git diyorum orda klasörün içindeyim.Bunu Nasıl Düzeltebilirim.

emre1314

Üye
    Konu Sahibi
yardım yokmu

punqermojo

Üye
kardeşim yorumlarınıda inceledim galeriyi kaybetmeyi nasl becerdin hiç bilmiyorum x-plore üzerinde yogun degilim genellikle FExlprer kullanıyorum.
sana kısa ve öz konusmak isderim telefonunada hafıza kartınada format atmayı dene..
şimdilik diyecegim bu kadar halda gelmz ise telefonu güncelle oda olmadı teknik servis.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
xpoler ile nasıl tekrar görünür yapcam dosya ortada yok i ttek kameradan galeriye git diyorum orda klasörün içindeyim.Bunu Nasıl Düzeltebilirim.
Kardeşim 50 kere yaptığımız iş, eğer sen klasörü silmeyip sadece x-plorer ile gizlediysen,yine x-plorer ile o gizlenmiş dosyayı/klasörü soluk renk de görebilir 5 veya 6 ya (tam hatırlamıyorum) basıp gizli deki tik işaretini kaldıracan.

emre1314

Üye
    Konu Sahibi
yok silmedim gizli system ve bi tuşa tik attım sonra kayboldu onu yaptıktan 2-3 gün sonra solukk renkte P ile başlıo tam hatırlamıyorum saçma sapan bi klasör çıktı.

SERTREIS

SERTREIS

Üye
7610 telefonum var 1gb hafıza kartı aldım ilk taktım dosya yok dedi galeriden sonra çıkarıp hali hazırda kullandığım 128mblik hafıza kartımi taktım akşam yeni aldığımı taktım takılı hafıza kartı yok diyor kapatıp açtım kutupları çizdim ama yok olmadı lütfen yardım ya çok acil

--------------- Ekleme ---------------

7610 telefonum var 1gb hafıza kartı aldım ilk taktım dosya yok dedi galeriden sonra çıkarıp hali hazırda kullandığım 128mblik hafıza kartımi taktım akşam yeni aldığımı taktım takılı hafıza kartı yok diyor kapatıp açtım kutupları çizdim ama yok olmadı lütfen yardım ya çok acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt