5800 Modem Olarak Kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

muratoloji14

Üye
aynı hata benimkindede var hatta bi hatayla birlikte link veriyo microsofta yönlenditriyo
 


usta2525

Üye
hocam çok tşkler eline saglık şimdi cebden baglanıyorum ve benim internetten daha hızlı çalışıyor :oke:
 
maktama

maktama

Üye
aynı hata benimkindede var hatta bi hatayla birlikte link veriyo microsofta yönlenditriyo
aynı hata dediğiniz mtp driver hatası ise şunu deneyin, telefonu depolama modunda bağlayın ve hafızakartındaki private/"10208913" dosyasını silin, telefonu yeniden başlatın. Bu, mtp driver yükleme sorununa bir çözüm dü, sizinkinde yükleyecek driver hiç bulmuyor ama yine de bir deneyin. işinize yarar belki.
 
-ORKA-

-ORKA-

Üye
sonyerolson arkadaşım verdiğin linktekini imdirip kurdum ve sayende başardım uğraştırmadı beni sağol tek sıkıntım bu vodafone sınırsız paketin dışında başkabi süprizle karşılaşırmıyım bunu merak ediyorum saygılar
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Nasıl bir süprizden bahsediorsun ? Ben vodafone sınırsız cepnet kullanıyorum ilk çıktığı günden beri. Evimde ttnet yok, hem evde hemde dışarda telefonumla istediğim yerden kullanıyorum. Herhangi bir dolandırıcılık, katekulli falan olur diye korkuyorsan, bu güne kadar benim başıma böyle birşey gelmedi. Aylık 40 gb yakın download kullanıyorum 8 liraya bunu babası oğluna vermez. Merkezde oturduğum için internet hızım 56kb dolaylarında. TTnet ile karşılaştırırsak 1mbit ile hemen hemen aynı hızda. Gönül rahatlığıyla kullan bir sorun yok.
 

temuuu

Üye
hacım aynı sorun bendede var.nereyi unuttuk bilmyirorum berkan sen sorunu hallettıysen bana da yardımcı olurmusun ???
 
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Beyler bende internetim kapandığından beri cepten giriyorum ama vodafone sınırısz yok maalesef turkcell var ama ilk deniyişimden beri sorunsuz bağlanıyorum eğer sorun çıkarmayacağı bilsem yarın geçicem vodafone ama ya sorun çıkarırsa ? :(
 

aliaslan75

Üye
kardeşim emegine saglık ALLAH razı olsun yaptım ve güzel oldu.
 

Romeo_1907

Üye
teşekürler berkan denedim oldu :)
 
haqanguven

haqanguven

Üye
Bende masa üstü pc war. Dışardan wireles buldum şifrede war. 5800 dan giriyorum rahatlikla... Sorun şu ki bu interneti pc nasıl aktarabilirim... 5800 wireles modem olarak nasıl kullanırım?
 

xxcorboxx

Üye
Aga yetkili servisi ara telefonun desteklerse yaparsın
 
ZaZuM

ZaZuM

Üye
joikospot diye bi program var onu deneyina teli modem olarak kullanmaya yariyo
 


Üst Alt