5230 Program Yükleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mb66fb

Üye
    Konu Sahibi
5230 Program Yükleme Sorunu
5230 da program yüklemek istiyordum sertifika sorunu çıktı.Hackledim halloldu fakat şimdi denediğimde sertifika sorunu vermiyor ama yükleme hiç hata vermiyor ama bi türlü başlamıyor.Format ta attım ama düzelmedi ne yapabilirim Yardım!..:vur

--------------- Ekleme ---------------

Yardım edecek yok mu:S

coloniex

coloniex

Üye
Benimde öyle bir sorunum var.....

mb66fb

Üye
    Konu Sahibi
Çözüm varmı peki :)

fedata

fedata

Üye
walla hiç açıklayıcı yazmamışsınız arkadaşlar :D ne cevap vereyim bu sorunuza.bende 5230 kullanmıştm yardımcı olmak için girdim konuya ama hiç bişe anlamadım sorunuzdan..bi daha ayrıntılı yazın bende cevap vereyim.yani elimden geleni yapmaya çalışaym:)

mb66fb

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika sorunu vardı hackledım sımdı hıc program yuklenmıyor

fedata

fedata

Üye
Sertifika sorunu vardı hackledım sımdı hıc program yuklenmıyor
hafıza kartını çıkarıp bi güzel hard format at. yes + no + kamera tuşu + en sonda açma kapama düğmesine basıp format at.hafıza kartını falan takma.sonra sertifikalı bi program indir bunuda opdadan yap yani tlfu hackleme.programı sertifikala dene sonra bana dön..

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartını çıkarıp bi güzel hard format at. yes + no + kamera tuşu + en sonda açma kapama düğmesine basıp format at.hafıza kartını falan takma.sonra sertifikalı bi program indir bunuda opdadan yap yani tlfu hackleme.programı sertifikala dene sonra bana dön..
hafıza kartıyla yapacaksan dosya gönderimini.hafıza kartının yedeğini al.hafıza kartını da formatla

mb66fb

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika aldım ama tek tek sertifikalaması zor oluyor:S

fedata

fedata

Üye
Sertifika aldım ama tek tek sertifikalaması zor oluyor:S
:( ya hacı zaten kaç tane program varki bu telefona.hepsini sertifikalat sitedeki programların.kaç tane tutacak ki.zaten ücretsiz sertifikala hafıza kartında arşiv oluştur.gerek duyduğunda yükle.zaten artık yeni bi program falanda çıkmıyor ki..tmm mı paşam dediğimi yap.hacklemenin bi anlamı yok ki benm tel hackli değil mesela.walla bu benim için bi eksiklik bile değil.

mb66fb

Üye
    Konu Sahibi
bi denemem lazım:P 2dk cıkma konudan lutfenn:D

coloniex

coloniex

Üye
sartifikayı nasıl yapıyoruz ben bu konuda cahilin önde gideniyim. :D

mb66fb

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt