• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Şaka Gibi Meyveler Geliyor :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Şaka Gibi Meyveler Geliyor :))
Haber, Aslında meyve üzerinde çalışmalar yeni değil. Tüysüz şeftali, çekirdeksiz üzüm veya çekirdeksiz karpuz gibi meyveler çoktan raflarda yerini almış durumda.
Ancak İspanyol araştırmacılar, eski köye yeni adet getirme peşindeler.
Meyve konusunda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
Örneğin elmanın içi artık kırmızı olacak. Ya da birkaç lezzeti barındıran sakızlar gibi, erik ve kayısının tadını aynı meyveden alacağız.
İspanya’da bir laboratuar yöneticisi, çalışmalarının amacının bir çok alanda var olan innovasyon uygulamasını meyvelere taşımak olduğunu açıklıyor.
Araştırmacıların, polenle dölleyerek laboratuarda gerçekleştirdikleri bu meyvelerin ne zaman marketlerde yer alacağı merakla bekleniyor. Tabii bu durum, genetiği oynanmış gıdalara karşı bu kadar ciddi bir mücadele yürütülürken tartışmaları da alevlendirecek gibi.
İspanyol araştırmacılar, labaratuarda armut görünümlü kavun yada mango gibi içi başka meyveler üretmeyi başardı. Bu durum ülkemiz insaları tarafından nasıl karşılanıcak düşündürücü :hmmm

• Beğen
Tepkiler: M3L!H

Revengeful

Emekli Yönetici
Yeter be.. :off:
Olurmu öyle şey ya..

Mert

Mert

Üye
Yan etkileri olmazsa müthiş olur. Yan etkileri olmamasıda % kaç ihtimalle gerçekleşir acaba..

M3L!H

M3L!H

Üye
Harika! Fakat zararlı yan etkiler olmazsa :)

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
:off:
Her Şeyin Orjinali Güzel :)

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
enteresan olabilir aslında :) ama olmasa da olur yani herşey doğal haliyle güzel:oke:

bygeforce

bygeforce

Üye
yahu ben karpuzu köyde suyun içine bırakıpta çatlatmadığım zaman ne zevki kalır o meyvenin.. oldu olacak karpuzuda armut gibi ısıralım yiyelim hay yaa... manyak bu insanlar

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:off:

Bu insanlar neden ALLAHın verdiği nimetleri değiştirmeye çalışıyor anlamıyorum

Necmati

Necmati

Üye
Herşey doğal haliyle güzel..

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
GDO lu olur...

Kadın nasıl doğal haliyle güzelse meyvelerde doğal haliyle güzeldir.. (burda kadınlar meyve gibi anlamında oldu biraz :) )

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
ön yarıyla yaklaşmayalım arkadaşlar..mesela bir karpuz yemek istediniz ama bi kaç dilim yiyebilirsiniz ve tek başınasınız... koca karpuzu kesmek yerine yiyeceğiniz kadar boyuttaki bir karpuzu alıp yemek istemezmiydiniz?? tmm katılıyorum herşeyin orjinali farklıdır insanın gözüne daha güzel gelebilir ama siz hiç mi modifiyeli araba sevmiyorsunuz?? yada hiç mi telefonunuza FW yüklemediiniz??

minoo

minoo

Üye
Yeni şeyler denemek iyidir. Her şey Allah'ın yarattığı gibi kalsaydı, çeşit denen bir şey olmazdı. Allah bize beyin de vermiş değil mi kullanalım diye. İstemeyen almaz. Ama bence iyi bir şey. He ben alır mıyım? Almam. Eriği erikken yerim ben :D Düşünsenize dışı çilek, tadı kiraz hahah :D :kotu:
Ama güzelmiş, beğendim. Yeniliklere açığız :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Yan etkileri olmazsa müthiş olur. Yan etkileri olmamasıda % kaç ihtimalle gerçekleşir acaba..
aynen abartanlara denk gelirse mesela
aklıma geldi bizim bi salatalık tarlasında ilaçla üretim yapılıyor arkdaş orda çalişiyor sabahtan ilaçı igneyle koke sıkıyolar geceden salatalıklar buyume çıtırtlarında uyuyamıyorlarmış işte hal böyle olunca kötü oluyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...