labirentteyim nasil cikarim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hunkar159

hunkar159

Üye
    Konu Sahibi
labirentteyim nasil cikarim?
arkadaslar lütfen bana labirent ve algoritma hakkinda yardim edebilirmisiniz ? mesela labirentten cikis yöntemleri vb.? ve

emr-erock

emr-erock

Üye
Bende merak ettim şimdi:op:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Peyniri kokla.

Perfect!

Üye
labirenttin türü ne

algoritmada yapabileceklerindir zaten :hmmm

zibidi39

zibidi39

Üye
duvarları kır

hunkar159

hunkar159

Üye
    Konu Sahibi
labirenttin türü ne

algoritmada yapabileceklerindir zaten :hmmm

iste benim kafami karistiranda bu. üc yöntem var hep sola yada saga giderek ve 0 dan 360 dereceyi bulup geri sifira gelerek cikila bilir labirent türüne göre ama bunu nasil kestirebilirim, mantigi kavrayamadim yani labirentin icindeyken dogru secimi nasil yapacagim ki enkisa yoldan cikisi bulabileyim. konu üzerindeki bilgim sinirli oldugu icin sorular sacma geldiyse özür dilerim

--------------- Ekleme ---------------

birde arkadaslar programlamaya giris ve algoritma ve java ile ilgili pdf leriniz varsa benimle paylasirsaniz cok sevinirim simdiden tesekkürler

Perfect!

Üye
açıkcası bende pek bişey bilmiyorum
yazdığım şey çok temel bunu açıklamak benlik değil

yazılım mı okuyorsun onlamı alakalı bu

arslansem

arslansem

Üye
Neyin algoritması ne labirenti :hmmm
Algoritma bir problemin işlem basamaklarıdır çözüm yoludur.Ne alakası var labirentle ne ayaksın dalga mı geçiyorsun :ehe

kol@j

kol@j

Üye
iste benim kafami karistiranda bu. üc yöntem var hep sola yada saga giderek ve 0 dan 360 dereceyi bulup geri sifira gelerek cikila bilir labirent türüne göre ama bunu nasil kestirebilirim, mantigi kavrayamadim yani labirentin icindeyken dogru secimi nasil yapacagim ki enkisa yoldan cikisi bulabileyim. konu üzerindeki bilgim sinirli oldugu icin sorular sacma geldiyse özür dilerim

birde arkadaslar programlamaya giris ve algoritma ve java ile ilgili pdf leriniz varsa benimle paylasirsaniz cok sevinirim simdiden tesekkürler

labirent konusunu bilmem de
algoritma için şunları buldum...

2. olarak

hunkar159

hunkar159

Üye
    Konu Sahibi
Neyin algoritması ne labirenti :hmmm
Algoritma bir problemin işlem basamaklarıdır çözüm yoludur.Ne alakası var labirentle ne ayaksın dalga mı geçiyorsun :ehe

okumadiysan mesajda konu üzerinde bilgim yok sorular sacma gelebilir diye yazmisim bunun dalga gecmekle ne ilgisi var??

kolaj06 abi cok sagol cok makbula gecti

ben ucmayi tercih ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt