BlueMaemo | N900 den bilgisayarını yönet..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acu540

Üye
walla o ekstraları nasıl yükleyeceğimizi bi söyleseniz bende yüklücem ama

ziya68

ziya68

Üye
herseyi denedim olmuyor
bugün yigenin laptoptanda denedim onunkide bulamadi
yoksa bütün laptoplarmi öyle acaba
peki ekstra bluetooth alsam onun ile belki olabilir

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
ziya68 sen elindeki N900 ile çevrende bluetooth' u olan herhangi bir telefonu bluetooth üzerinden görebiliyormusun ? Dosya gönderebiliyormusun ? Yada buletooth' u olan herhangi bir telefon senin telefonunu görebiliyormu dosya gönderebiliyormu ? Önce bunlara cevap verki sana yardımcı olabilelim...

acu540

Üye
ben istediği dependence olayını fast application manager yükleyip extra devel kataloğunu tanıatarak kurdum normal uygulama yöneticisine yüklemiyor hiçbirini. fast application managerda bluemameo tıklayınca gerekli olan 50 tane dosya daha yüklüyor

ziya68

ziya68

Üye
ziya68 sen elindeki N900 ile çevrende bluetooth' u olan herhangi bir telefonu bluetooth üzerinden görebiliyormusun ? Dosya gönderebiliyormusun ? Yada buletooth' u olan herhangi bir telefon senin telefonunu görebiliyormu dosya gönderebiliyormu ? Önce bunlara cevap verki sana yardımcı olabilelim...

Dosya gönderip alabiliyorum diger telefonlardan.. Simdiden cok tesekkür ediyorum..

sanal alem

sanal alem

Üye
ben istediği dependence olayını fast application manager yükleyip extra devel kataloğunu tanıatarak kurdum normal uygulama yöneticisine yüklemiyor hiçbirini. fast application managerda bluemameo tıklayınca gerekli olan 50 tane dosya daha yüklüyor

aynen bende fast application manager ile çözdüm olayı. Bu uygulama yöneticisi gerçekten güzel. her eksiği bulup yüklüyor :) paylaşım için teşekkürler..:oke:

acu540

Üye
bu seferde win 7 de bluetooth sıkıntı yaptı ilk denediğimde kullandım gayet iyi çalışıyodu fakat sonra denediğimde olmadı atıyo beni bağlantıdan. araştırdım biraz win7 nin hatası gibi görünüyor. bluetooth hizmetlerde fare klavye hid seçeneği görünüyor ama tikyemiyorum veya tikliyorum az sonra yeniden siliniyo saçma sapan bi hata başına gelipte sorunu çözmüş biri varsa nasıl çözdüğünü paylaşsın lütfen

--------------- Ekleme ---------------

o hatayıda buldun bir kere bağlandıktan sonra wait for connection diceksin diğer türlü yeniden yükleme yapıyo bluetootha ve çakışma olduğu için geçersiz oluyo

kamil1721

Üye

resimde işaretledigim programlardan bahsediyorum baya var ama ugrasırsan tabi :bilmm

İyi geceler arkadaşlar.
Hocam burda istenen programların nerdeyse hiç biri benim uygulama katologlarında yok.
Fast app dovnloaderı kullanıyorum.
Ve exstra.......exstra testing.......extra devel tüm depo kayıtlarınıda kaydettim ve çalışıyor.
Bluemaemoyu buluyor indirmeye başlıyınca.

"sistem paketleri kırık olan veya çakışan paketler kurmak için çalışıyoruz.Ayrıntılar için günlüğüne bakın" Cümle çeviriciden çevirdim.
Bu uyarıyı veriyor.

Böyle olmayınca tek tek kurayım dedim.Bu kezde programların hiç 1 tanesini buldum.Yok yani ne yapabilirim.
Ayrıntılar için günlüge bakınız demiş bu nedir.
Fast app de günlügü bulamadım.
Ama orjinal uygulama yöneticisinin günlügünde.
"hildon-application-manager 2.2.7.1"
Yazıyor sizce bununla alakalı bir durum olabilirimi?

serdarrrr

Üye
Bluemaemo porgramını kurdum stabil bir şekilde çalışırken enna programını kurayım dedim.Enna yı hem kuramadım hemde Bluemaemo programının hata vermesine neden oldu.Bluemaemo tıklıyorum ekran menüye dönüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt