Arkadaşlar lütfen yardım edin...E66 Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EFECEL

EFECEL

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen yardım edin...E66 Açılmıyor
Arkadaşlar geçen gün telefonuma siteden Elegance Noire.sis adlı temayı yükledim bunun dışında Oviden pizero uygulamasını indirdim ardından temayı uyguladım temanın renklerinde bir sorun vardı bu yüzden eski temama döndüm ama temanın ikonları değişmedi bu yüzden telefonu kapattım ardından telefonu açmaya çalıştığımda sadece siyah ekran ve tuş ışıkları açıldı sonra tekara kapandı hard formatı denedim farketmedi jafla yazılım atmayı denedim bu seferde telefonu bulamadı çaresiz kaldım telefonu servise götürmek istemiyorum yardım edebilecek biri varmı ?

celibar

celibar

Üye
forumda hafıza kartını çıkartıp açma tuşuna basıp açıldı diyenler vardı.bi bunu dene.

EFECEL

EFECEL

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmuyor ...

sekil_27

sekil_27

Üye
arkadaş pc telimi gôrmuyor.yoksa jaf ta yani jaf listesinde tel isminmi görünmüyor.jaf listesinde görünmuyorsa yeni teller icin jaf ini indirmen lazım.pc görmuyorsa daha önce tanıtım yapmadıgindan.phonex ile atabilirsin.yada varsa tanıdıgında aynı tel onunkini tanıtıp daha sonra kendininkini baglayıp atabilirsin

teleon

Üye
Arkadaşlar geçen gün telefonuma siteden Elegance Noire.sis adlı temayı yükledim bunun dışında Oviden pizero uygulamasını indirdim ardından temayı uyguladım temanın renklerinde bir sorun vardı bu yüzden eski temama döndüm ama temanın ikonları değişmedi bu yüzden telefonu kapattım ardından telefonu açmaya çalıştığımda sadece siyah ekran ve tuş ışıkları açıldı sonra tekara kapandı hard formatı denedim farketmedi jafla yazılım atmayı denedim bu seferde telefonu bulamadı çaresiz kaldım telefonu servise götürmek istemiyorum yardım edebilecek biri varmı ?
hiç uğraşma yazılımdı fln diye birde yazılım yanlış yükleyip alt üst edersin büyük ihtimal telefonunun flex sorunu var teknik servise götürme zamanı gelmiş ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt