!!! Sony Ericsson W995--W715--W705 Fun Club !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Captain

Üye
    Konu Sahibi
!!! Sony Ericsson W995--W715--W705 Fun Club !!!
Arkadaşlar bu konuyu açmamdaki neden herkes kendi sorusu için ayrı bir sayfa açıyor o zaman da konular dağılmış oluyor herkes bu sayfada toplanırsa çok iyi olur
ayrıca bu sayfada kendi telefonumuzla ilgili bulduğumuz, keşfettiğimiz küçük ipuçlarını kendi aramızda paylaşalım oyun tema vs paylaşalım bu telefonlardan herhangi birini almak isteyen burada istedikleri soruyu sorabilmesi için açtım :) ( kendi istedikleri temaları,oyunları programları paylaşmak isteyenler alta yorum olarak yaparlarsa bende burada paylaşırım :) )
Sony Ericsson W995-W715-W705 birbirleriyle yakın özellikli telefonlar olduğu için oyunları ve programları ortak, burada paylaşılan oyunlar temalar programlar vs. W995 W715 W705 telefonlarında çalışır.
Telefonların özelliklerini teker teker yazmaya gerek yok arkadaşlar sorularını sorarlarsa kullanan arkadaşlar cevap vereceklerdir :oke:
Bir kaç İPUCU !

Bu ekolayzır ayarı kulaklıkta müthiş oluyor deneyin görün :oke:

Şimdi sıra paylaşımlarda :)
Benim kullandığım bir kaç program var burada gerekli olabilecek programlar telefonu kullanan arkadaşlar kurarsa iyi olur !

Bu oyunlar Eski Paylaştığım oyunlar indirmeyenler için !!!
3D Oyunlar için Tıklayın
Bunlar da yeni upload ettiğim oyunlar gerçekten çok güzel hepsi çalışıyor W995 te denenmiştir.
Oyun isimleri :
3D Lawndarts ( Dart atma oyunu )
Need for Speed Pro Street ( gerçekten çok güzel )
Pocket Chef
Sneaky Sneak


Bunlar da çok güzel temalar buyrun

Duvar Kağıdı isteyenler Buyrun !!!

Bunlar da merak edenler için W995 ile çekilmiş resimler
W995 Resimleri için tıklayın !!!
( Arkadaşlar w715 ve w705 ile çekilen resimleri yayınlamak isteyen arkadaşlar bana imageshack üzerinden link verirlerse onları burada yayınlarım )
Programlar temalar vs. alıntıdır, ben indirip düzenleyip tekrar upload ettim
Arkadaşlar bundan sonra burada paylaşım yapalım konu dağılmasın isteği olan arkadaşlar buraya yazarlarsa onlara yardımcı olmaya çalışacağım diğer arkadaşlar da burada paylaşım yapabilirler !!!
DRİVERLER ( W995 için ) -denenmiştir-
Sony Ericsson yazı tipi fontu

tüm içeriği "tpa/preset/system/font" içerisine atın ( A2 uploader veya Far Managerle )
isteyen arkadaşlar W705 veya W715 te fontu deneyebilir
Sorumluluk kabul etmiyorum !!!

Font Örneği
MEDIA GO KULLANIMI VE SENS ME !!!!!
Arkadaşlar bildiğimiz gibi Sony Ericsson cep telefonları için de uyumlu olan Sony nin yaptığı Media Go adlı program cep telefonlarımıza uygun formatta ve en iyi kalitede video atmak ayrıca telefonların özelliği olan Sens Me yi kullanmak için yapılan bir programdır.
Genel Bilgi:
Media Go programını kurduktan sonra program kendisi, bazı dosyaları ayarlayarak o dosyaları kütüphane olarak görüyor yani atacağamız videonun yada müziğin Media Go da görünebilmesi için verilerin bu kütüphanenin içinde olması gerekir.Başlangıçta bu program kendisi Belgelerim içindeki resimlerim müziklerim vidolarım klasörlerinin içinde Media Go dosyası kurarak o dosyaları kütüphane olarak görüyor.Tabi eğer biz istersek başka istediğimiz bir dosyayı da kütüphane olarak ayarlayabiliriz.
Film Atmak:
Media Go nun videoları görebilmesi için Belgelerimin içindeki videolarım klasöründe Media Go klasörüne atın. ( eğer hala görünmüyorsa uzantısı desteklemiyor olabilir ) Daha sonra programdaki video klipler bölümünde (üst taraftaki) videomuz çıkacaktır.Daha sonra videonun üstüne sağ tıklayarak transfer sekmesine orada da hafıza kartımızı seçerek transferi başlatabilirsiniz.Program videoyu en uygun formata ve en iyi kaliteye çevirecektir. :oke:
Sens Me Kullanmak:
Telefonumuzda Sens Me yi kullanmak için ilk önce müzikleri programa tanıtmamız gerekir.Telefonun orjinal müzikleri Sens Me ye tanıtılmıştır.
Programın müzikleri görebilmesi belgelerim deki müziğim klasörünün içindeki Media Go klasörüne atılması gerekir.
Daha sonra programda Music sekmesini açın.(üst taraftaki)
Program kendisi müzikleri albümlerine göre gruplandırmış olacaktır.Müziklerin hepsini seçip bir çalma listesi oluşturmamız gerekiyor.Albümlerin hepsini Ctrl tuşunu kullanarak seçip allta gösterilen şarkıları Ctrl+A tuşuyla seçin, daha sonra sağ tıklayarak transfer bölümünü oradan da Play List e tıklayın.Sonra şarkılar çalma listesine eklencektir.( Programın şarkıları Sens Me ye tanıtması için biraz zaman gerekir) Daha sonra çalma listesindeki şarkıların yine hepsini seçtikten sonra sağ tıklayıp Transfer sekmesini oradan da Hafıza kartını seçin.İşte şarkılarınız artık Sens Me ye tanıtılmıştır. :oke:
Media Go yu kullanamayan arkadaşlar sorunlarını yorum olarak eklerse yardımcı olmaya çalışacağım :oke: :oke: :oke:
WIFI SORUNU:
Arkadaşlar bu telefonları kullanan arkadaşların bazıları wifi sorunu olduğu söylemişti baglandı gözüküyor ama sayfaya girdiğimizde "bağlantı hatası lütfen operatörünüzle iletişime geçin" gibi bir hata veriyor bu benim telfonumda da bir kaç kez oldu bundan kurtulabilmek için
Wifi ye bağlanın daha sonra bağlandığınız wifi ye gelip seçeneklere tıklayın daha sonra da ayarları düzenleye tıklayın.Orada DNS Ayarları sekmesine gelip DNS adresinizi 8.8.8.8 yada güncel bir DNS adresi yazın sonra bağlantıyı kesmeden telefonu açıp kapatın büyük bir ihtimalle hallolacaktır
:oke:

!!! YENİ OYUNLAR EKLENDİ !!!
Oyun İsimleri:
Avatar
Guitar Rock Tour 2
Harry Potter
Jurassic Park
Prince of Persia
Robin Hood
Shrek
The Simpsons
300 Spartalı


Flash Temalar Eklendi

arkadaşlar flash temalarda aynı isimde iki tane dosya vardır biri .swf uzantılı diğeri .thm uzantılı
Swf dosyaları "tpa/preset/system/desktop/flash " içerisine atın (a2 uploader veya far managerle )
Theme dosyları telefonun bellek kartındaki tema klasörüne atın.

A2 UPLOADER veya FAR MANAGERLE DRİVERLERİN DOSYALARI

Evet arkadaşlar A2 veya Far Manager kullancak arkadaşlar driverleri üstteki resimde bulunan dosya dizinine göre kullanıcaklar.
İlk önce W995 in orjinal dosyalarını paylaşalım driverleri beğenmeyen arkadaşlar buradan indirip tekrar eski haline döndürebilirler.

Ayrıca atacağınız dosyaları sakın silmeyin sadece kopyalayın program kendisi değiştiriyor.
Bu da kullandığım Cam Driver buyrun
:oke:


Cam Driver olurda Acoustic olmaz mı ? :ehe


Trojan Acoustik for w995 w715 w705


BU DA W715 için ACOUSTİK !!! ( Semania07 arkadaşımızın katkılarıyla )


!!! LÜTFEN TEŞEKKÜR EDELİM EMEĞE SAYGI !!!

 
  • Beğen
Tepkiler: HayabusaUSA, kapadokyali35, bfirlar ve 30 diğerleri


sametkose

sametkose

Üye
Türken usta önceliklle çok teşekkür güzel bi konu açmışsın ve harika paylaşımlar, ben naçizane bişey merak ediyorum telefonumuzda (w995) menü>mesajlar>arkadaşlarım diye bi yer varya orayı nasıl kullanabiliriz msn hesabımızı falan açmaya mi yarıyor, bilginiz varsa cevap lütfen
 

Captain

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle rica ederim yeni paylasımlarda gelecek yakında :oke: o arkadaslarım meselesi de Sony Ericsson un kend msn programı gibi br sey oradan hesap felan acıyorsun baska ksılerde knusyorsun iste (pek bi ise yaramaz yani) , yardımcı olabldıysem ne mutlu :)
 
sametkose

sametkose

Üye
Orası önemli değil demekki neyse şimdi başka bi sorum olacak. Şimdi a2 den akustik i yükledim ses yükseldi tamam, lightefectsi yükledim ışıklar yanıp sönüyo oda tamam, x10 splashı diye bişey var onuda yükledim ama neye yarıyo bi türlü anlayamadim bu splash ne demek ne işe yarıyor öğrenebilirmiyim acaba, teşekkürler.
 

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Orası önemli değil demekki neyse şimdi başka bi sorum olacak. Şimdi a2 den akustik i yükledim ses yükseldi tamam, lightefectsi yükledim ışıklar yanıp sönüyo oda tamam, x10 splashı diye bişey var onuda yükledim ama neye yarıyo bi türlü anlayamadim bu splash ne demek ne işe yarıyor öğrenebilirmiyim acaba, teşekkürler.
splashı bende bilmiyorum onu gurkana sorabilirsin o daha bilgili o konuda :oke:
 

disnoy

Üye
w715 kullananlar bölümüne açmıştım konuyu türken fan cluba açın deyince buraya yazıyorum sorum şu: Usb kablosu ile bağladığımda pc suite ile telefona girdim .jar uzantılı bir kaç programı denedim hafıza kartında uygulamalar bölümüne attım ancak telefonda göremedim bu programların atılmasını anlatabilirseniz iyi olur sony ericsson ile uyumlu diye indirdim programları ama ben mi yapamıyorum yoksa desteklemiyor mu acaba?
 

Captain

Üye
    Konu Sahibi
bak kardes jar uzantılı programları telefonun acar ancak bunları hafıza kartının ıcındeki dıger klasorunun ıcıne atmalısın daha snra telefondan dosya yonetıcısınde dıgere e grdıgınde attıgın dosyalar orada gozukur ona tıkladgnda o programı yada oyunu telefonuna kurar kurduktan snra sana uygulamalara mı yoksa oyunlara mı kaydedeym dye sorar hangsne kaydedersen orada bulablrsn ıstedıgn seyi :oke:
 

disnoy

Üye
Tamamdır kardeşim hallettim diğer arkadaş pc ye bağlamadım telefonu deyince denememiştim kafamda dalgındı sanırım kusura bakmayın bir kaç kere aynı soruyu sormuş olduk :blink:
 

Captain

Üye
    Konu Sahibi
sorun degıl kardes hallettysen problem yok :oke: sen sorularını buraya yaz ben elımden geldigınce yardımcı olurum :) ins dıger arkadaslarda buraya gelır
 

disnoy

Üye
sorun degıl kardes hallettysen problem yok :oke: sen sorularını buraya yaz ben elımden geldigınce yardımcı olurum :) ins dıger arkadaslarda buraya gelır

Sağolasın tekrar yazarız ya gps işi ilede bir kaç sorum var onlarıda sorarız:) Diğerleride gelirler ya google sony ericsson w715 yazdığımız zaman maxicep 2.sayfa 7 başlıkta çıkıyor ilk sayfayada görünse fena olmaz aslında ama buda iyi yahoo'da 3.sayfa 2. başlık :box
 

Captain

Üye
    Konu Sahibi
gpsle ılglı de yardmc olmaya calsrm tam olark kullnmadm ama olsun :oke:
 

selimiko6161

Üye
yaa benım telefonda diğer klasörü gorunmuyo medyada yok attıgın dosyaları nasıl gorebılırım yardım edermısınız
 

JesseJamesl

Üye
Dostum w995 de youtube'da video sorunu yaşıyorum.(Aslında internetten hiç video izleyemiyorum,Vİ-Fİ ile)Acaba sorun ne olabilir?Bilgin varmı?
Birde sony ericsson resmi sitesinde mobil internet ayarlarını alma seçeneğinde ''menü/ayarlar/yararlı bilgiler/ ayarları indir/devam et '' diyor.Ama bende yararlı bilgilerden sonra ayarları indir diye bir seçenek yokki:S:S
 

Captain

Üye
    Konu Sahibi
selimiko kardes tam olarak anlayamadım nasıl diger klasoru görünmüyor :hmmm
jessa kardes telefon sadece destekledıgı ekran cozunurluklu videoları acıyor telın ıcindek youtube programndan ıstedıgın vıdeoyu acablrsın ama Tr de youtube a grılemedıgı icin dns adresnı degstırmelısin bunun ıcın de wifi ye baglandıktan snra baglandgn modemın ısmnn yazlı oldugu yerde seceneklerd ayarları duzenle var orada dns adresıne 8.8.8.8 yap telefona reset at snra youtubeden vıdeo izleyeblrsin faceteklernde bazılrnı acar cozunrlugun destekledklern yani :oke:


--------------- Ekleme ---------------

konumuz panoya sabitlenmiştir :) Hayırlı olsun inşAllah :)
 

wagh

Üye
çok güzel bi düşünce olmuş :oke:
 

selek95

Üye
Öncelikle slmlar arkadaşlar wi-fi problemi var w715 te çogu modeme bağlanıyor bağlandıktan sonra nete girerken hata veriyor. Bir de flaş menülü tema bulan arkadaşlar paylaşsırsa çok iyi olur. :)
 

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle slmlar arkadaşlar wi-fi problemi var w715 te çogu modeme bağlanıyor bağlandıktan sonra nete girerken hata veriyor. Bir de flaş menülü tema bulan arkadaşlar paylaşsırsa çok iyi olur. :)
kardeş yatılı bir öğrenciyim ben haftadan haftaya geliyorum ama haftaya gelince flash tema da paylaşacağım :oke:
kardeş iletişim hatası felan deyince wifiyi kapatıp tekrar açın aynısına tekrar bağlanın, olması gerekir bende de bazen oluyor :oke:
 
sametkose

sametkose

Üye
yaa benım telefonda diğer klasörü gorunmuyo medyada yok attıgın dosyaları nasıl gorebılırım yardım edermısınız

selimko kardeş <diğer> klasöru medyanın içinde değildir, dosya yöneticisinden gireceksin en aşağıda bak orda göreceksin
 
-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Evet selimiko6161.menü-0 butonu-2 butonu.asagıda diger klasörü war.yani baska yerde arama.
Türken,kanki,öncelikle böyle bi konu manyak bi düşünce.teprik ederim.ama biyerde ayıp etmışsin.
W705,w715,w995.
Tamam.3 tane makina.ama bunların bide babası war.
W910i.nasıl unuttun kankı.:-)
Adam emrah gbi kaldı orda.onuda yaz be kanki.2 sene onun hasretıyle yaşadım.alamadım.w700i,w800i,k750i harcadım onu alcam die.
Tam alcak oldum bu sene başında.bide kimi göriyim.w705i.
Hasta oldum tlfna.snra duydumki vodafone siyahını weriomus.hemde 100 tl ucuz a.hemen aldım.ilk elime aldgmda ne hissettim bilemezsin.o kocaman ekranına aşık oldum.şimdi mutfakta elimden düşmüo.hoparlörle sabaha kadar son ses müzik çaliom.yaklaşık 6.5 saat.sarj 10% lara gelio.ama 85% de falan başlıom.

Çektigim en yüksek boyutlu foto-1358 kb.
Bi manzara fotografı.
Rekor heralde xD.bide ne dicem.dns adresini 8.8.8.8 yapınca youtube daki vidyolar açılıomu ?
Ben otelden wi-fi alıom.bizim otelde yasak sıteler falan açılıo.youtup da açılır inş.bu gece deniyıp yazarım .
Dns degstırip yeniden kapatıp açıoruz demi.?
 


Üst Alt