Nokia C6 ile Facebook videoları nasıl izleyebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6 ile Facebook videoları nasıl izleyebilirim?
Merhaba. Bugün C6 mı aldım sonunda :) Ama cihazda Flash Player yüklü diye biliyorum ama Facebook'a girdim ve videoları oynatmaya çalıştım açmadı. Flash Player yüklü deil diyor... Nasıl izleyebilirim???

Rosicky0726

Rosicky0726

Üye
Flash player i yuklemen gerekio cepten Adobe nin sitesine gitmen yeterli olur

-alikan-

-alikan-

Üye
Dostum bende senin gibi sevinerek 1 ay önce telefon ilk çıktığı gün aldım. Facebook a girdim flash player güncellemesi istedi. Yükleme sitesine gittiğinde telefon desteğiniz yok diyor, yani Adobe'de C6 için gerekli güncelleme şuan için yok direk olarak izleyemezsin. Fakat ben Opera 10 kullanıyorum. Operadan facebook'a girdiğimde dokunmatik site formatında kullandıgım zaman videoların çoğunu sorunsuz izleyebiliyorum bazen real playerin yetemediği formatlar olmakta onlarda da sadece ses çıkıyor, bu sebeple temiz bir video player bulmak lazım örneğin CORE Player diyorlar bende arıyorum hala. Ama Opera kullanarak bir çok video sitesinden video da izleyebilirsin Facebook gibi. Sana tavsiyem telefonun DNS ayarlarınıda değiştirmen. AYARLAR/BAĞLANTI/HEDEFLER/İNTERNET'e gir orada mevcut bağlantıların var. Kullandığın bağlantının üzerine tıkla seçeneklerden gelişmiş ayarlar'a gir, IPV4 üzerine tıkla içinde DNS adresleri yazıyor. Güncel DNS leri girip okeyle birçok sitede sorun yaşamazsın.

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bende senin gibi sevinerek 1 ay önce telefon ilk çıktığı gün aldım. Facebook a girdim flash player güncellemesi istedi. Yükleme sitesine gittiğinde telefon desteğiniz yok diyor, yani Adobe'de C6 için gerekli güncelleme şuan için yok direk olarak izleyemezsin. Fakat ben Opera 10 kullanıyorum. Operadan facebook'a girdiğimde dokunmatik site formatında kullandıgım zaman videoların çoğunu sorunsuz izleyebiliyorum bazen real playerin yetemediği formatlar olmakta onlarda da sadece ses çıkıyor, bu sebeple temiz bir video player bulmak lazım örneğin CORE Player diyorlar bende arıyorum hala. Ama Opera kullanarak bir çok video sitesinden video da izleyebilirsin Facebook gibi. Sana tavsiyem telefonun DNS ayarlarınıda değiştirmen. AYARLAR/BAĞLANTI/HEDEFLER/İNTERNET'e gir orada mevcut bağlantıların var. Kullandığın bağlantının üzerine tıkla seçeneklerden gelişmiş ayarlar'a gir, IPV4 üzerine tıkla içinde DNS adresleri yazıyor. Güncel DNS leri girip okeyle birçok sitede sorun yaşamazsın.
Teşekkürler dostum ilgin için. Dediğin gibi bende Opera Mobile kullanıyorum ama onda da Gmail'i mobil olarak görüntüleyebiliyorum sadece ona sinir oldum. Klasik görünüme geçemedim... Yeni bir sayfa açtığımda yarısını gösteriyor mobil şekilde güya, sonra alttan orjinali görüntüle deyince yüklüyor.

Telefonun kendi browser'ını kullanınca ufak bi sayfada bile çok veri kullanıyor. Atıyorum A sayfasında 700kb yüklüyorsa Opera'da 200Kb bile kullanmadan açıyor aynı sayfayı. Bu yönden Opera çok iyi ama eksileri de var... Bi kaç kez ram yetersizliği hatası da aldım.

Sinir etti beni şahsen 128MB ram olan bi alette bunu görmek istemezdim daha ilk günden :D Ama çok program falan ykledim sanırım o yüzden...

Rosicky0726

Rosicky0726

Üye
C6 aliym mi sizce ? memnun musunuz??

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
C6 aliym mi sizce ? memnun musunuz??

Hocam acıkcası ben memnunum ama ıcerık olarak 5800 dan farklı bırseyını bulamadım. Yalnızca klavye var. O yuzden alacaksanız alın. Ben sırf onun ıcın aldım zatı.

Bır de Türkçe karakterlerı kullanarak yazmaak cok zor. Sekıldekı gıbı :) sımdı tlf dan gırıyorum ben..

Acelenız yoksa 1-2 ay daha bekleyın bence duser fıyatı.

akmannn

Üye
slm beylerr facebookta video izleme olayını halledemedim bi türlü açıklayıcı bir anlatımla anlatırsanız cok sevınırım c6 noki telefonum

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
slm beylerr facebookta video izleme olayını halledemedim bi türlü açıklayıcı bir anlatımla anlatırsanız cok sevınırım c6 noki telefonum

kardeş kesin çözüm yok henüz sanırım. Bızde beklıyoruz, sen de bulurssan bızımle paylasırsan sevınırız... Youtube vıdeoları ızlenebılıyor sadece, benudekı youtube programını kullanırsanız bıcok vıdeoyu oynatıyor o sekılde ;)

Üst Alt