Turkcellden kontratsız iphone 4 almak

Sponsorlu Bağlantılar

mustan14

mustan14

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellden kontratsız iphone 4 almak
Arkadaşlar merhaba turkcellden kontratsız iphone 4 almak istiyorum baktım kontratlılar çok uzun taksitli ve pahalı geldi sizce cihazı hemen bulabilir miyim? Teli alırken sürümünde dikkat etmem gereken bişey var mı? Malum ilk çıkan partide çekme problemleri oluyomuş ki appleda bunu kabul etti ve yeni sürümde kabul etti. Her türlü öneriniz kabulümdür şimdiden teşekkürler...

blackofday

blackofday

Üye
Cihazı alırken yapabileceğin bişey yok arkadaşım sadece turkcell veya vodafone dışında bir yerden alıcaksan disbritör garantisinin olup ılmadığını sorabilirsin.Gelen cihazlar genel olarak 4.0.2 yüklü cihazlar.Mesela ben ankamall electro worldden peşin aldım.Yanında microsim verdiler turkcell standından da micro sim aktivasyonunu yaptırdım 4 gündür kullanıyorum.Sana tavsiyem 16 gb için 1600 32 gb için 1900 tl sınırını asla aşma.Yüksek fiyat veren fırsatçılara aldırma.Bu söylediğim fiyatlar resmi fiyatların 40-50 tl üstü fiyatlar.Umarım en kısa sürede sende telefonunu alır güle güle kullanırsın.

murateroglu

murateroglu

Üye
beyler ben her yerden baktım 16gb ı 1900 tl den aşağı bulamadım 1600 e alanlar nerelerden alıyorlar ?

blackofday

blackofday

Üye
beyler ben her yerden baktım 16gb ı 1900 tl den aşağı bulamadım 1600 e alanlar nerelerden alıyorlar ?

Fırsatçılar derken bunu kastetmiştim işte.Turkcell ve vodafone a gelen 1. parti cihazların bittiğini düşünürsek bu fiyatlarada paralel ithalatla getirdikleri telefonları satmaya çalıştıklarını sanıyorum.Ya da işin iyice suyunu çıkarıp tavsiye edilen resmi fiyatların üstüne kendileri extra bir kar koyarak satıyolar ki bu bizi iyice yerine koymak oluyo maalesef.Senin yerinde olsam electro world e giderim sıraya girerim telefon geldiğinde de paşa paşa alırım arkadaşım.Yani bugün 1900 tl ye alacağım telefonu 1 hafta veya 10 gün sonra 1550 tl ye alırım.

mustan14

mustan14

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı alırken yapabileceğin bişey yok arkadaşım sadece turkcell veya vodafone dışında bir yerden alıcaksan disbritör garantisinin olup ılmadığını sorabilirsin.Gelen cihazlar genel olarak 4.0.2 yüklü cihazlar.Mesela ben ankamall electro worldden peşin aldım.Yanında microsim verdiler turkcell standından da micro sim aktivasyonunu yaptırdım 4 gündür kullanıyorum.Sana tavsiyem 16 gb için 1600 32 gb için 1900 tl sınırını asla aşma.Yüksek fiyat veren fırsatçılara aldırma.Bu söylediğim fiyatlar resmi fiyatların 40-50 tl üstü fiyatlar.Umarım en kısa sürede sende telefonunu alır güle güle kullanırsın.

turkcellde bitti diyosun yani 1. parti 50 tl için beklemem gider electro world'den alırım sanırım world karta peşin fiyatına 10 taksit yapıyolar. Sen nerden aldın ankamall mı? gordion mu? ona göre bende ordan alıyım microsim olayınıda çözeriz hemen..

blackofday

blackofday

Üye
turkcellde bitti diyosun yani 1. parti 50 tl için beklemem gider electro world'den alırım sanırım world karta peşin fiyatına 10 taksit yapıyolar. Sen nerden aldın ankamall mı? gordion mu? ona göre bende ordan alıyım microsim olayınıda çözeriz hemen..

Yani elinde 1-2 telefon kalan nadir yerler olabilir tabi ancak kalmasının sebebi yüksek fiyat çekmeleridir büyük ihtimal.Ben ankamall den aldım 32 gb 1879 tl.Bu arada microsim olayında da kontörlü hat kullanıyosanız sıkıntı yaşarsınız haberiniz olsun.En azından turkcellde sıkıntılı oluyo kontörlü hatlar.

kutluay5

kutluay5

Üye
şebeke problemi gerçekten varmış ama invisible shield alıcam onunla çözülüyor

maktama

maktama

Üye
şebeke problemi gerçekten varmış ama invisible shield alıcam onunla çözülüyor

Ben o problemin invisible shiels ya da bildiğiniz izole bant ile çözülemeyeceğini okumştum. Kalınlıkları yetmediği için, aliminyum alaşımlı bantlardan olması gerekiyor(muş)... İnternette iphone4 için satılan yarabandı şekli verilmiş bantlar aliminyum alaşımlı bildiğim kadarıyla.

sevimdemirci

Üye
Arkadaşlar merhaba turkcellden kontratsız iphone 4 almak istiyorum baktım kontratlılar çok uzun taksitli ve pahalı geldi sizce cihazı hemen bulabilir miyim? Teli alırken sürümünde dikkat etmem gereken bişey var mı? Malum ilk çıkan partide çekme problemleri oluyomuş ki appleda bunu kabul etti ve yeni sürümde kabul etti. Her türlü öneriniz kabulümdür şimdiden teşekkürler...

bana kalırsa yeterince incelemeişsin kontartlı cihazları, ben kendi turkcell faturamın üstüne ayda 40 daha verdim , bu açıdan baktığında ciahaz bana 900 gibi bir rakama geldi,
sence bu pahalımı yoksa ucuzmu :)

mustan14

mustan14

Üye
    Konu Sahibi
bana kalırsa yeterince incelemeişsin kontartlı cihazları, ben kendi turkcell faturamın üstüne ayda 40 daha verdim , bu açıdan baktığında ciahaz bana 900 gibi bir rakama geldi,
sence bu pahalımı yoksa ucuzmu :)

bide benim paketim kamu 1200 tarifeside ondan çıkmak istemiyorum zaten benim tarifem katılamıyo kontratlılara

sevimdemirci

Üye
bide benim paketim kamu 1200 tarifeside ondan çıkmak istemiyorum zaten benim tarifem katılamıyo kontratlılara
o kadar detaylı bilemiyorum paketleri , ben kendi adıma çok makul buldum turkcellin paketlerini.
cihaz ucuza geliyor bu şekilde.

DeeHSHeT

Üye
kardeş ben tam 2 haftadır bekliyorum ist.dan aldırcaktım ve şuan ana bayide stoklar bitmiş sana tavsiyem internetten al i4 garantisi sadece işletimde sorun olrsa kabl ediyormş en ufak kırılmada ücret alıcaklarmş ve işletimde sorun çıkması %0.001 bu telefonda turkcelde 16 gb 1760 tl satılcak internette 1200 tl 500 tl cebinden çıkmasın

sezensemih

Üye
Bence turkcellden kontratlı almak mantıklı. sonuçta faturana belli bir miktar odeyip cihazada sahip olmuş oluyorsun. zaten paketlerde baya uygun dakika ve internet var. o yuzden turkcell uygun gibi duruo.

sevimdemirci

Üye
kardeş ben tam 2 haftadır bekliyorum ist.dan aldırcaktım ve şuan ana bayide stoklar bitmiş sana tavsiyem internetten al i4 garantisi sadece işletimde sorun olrsa kabl ediyormş en ufak kırılmada ücret alıcaklarmş ve işletimde sorun çıkması %0.001 bu telefonda turkcelde 16 gb 1760 tl satılcak internette 1200 tl 500 tl cebinden çıkmasın

Yanlışın olmasın ya, ben turkcellde 1560 tl diye biliyorum, ayrıca garantiyi küşümseme elektronik cihazların sağı solu belli olmaz, sonra telefon elinde kalır garantisi olmadığı için.

hakanka54

Üye
merhaba arkadaşlar ,

iphone 4 hakkında bilgiye ihtiyacım var. Vodafone dan iphone 4 almak istiyorum. fakat daha önce hiç iphone kullanmadım. araştırmalarıma göre yok iphone 4 çekmio sorunlu diyolar. sürüm 4.2 ,4.01 ,jailbreak ,bunlar tam olarak ne oluyor? alırken nelere dikkat etmem ne yapmam lazım. bana yardımcı olursanız sevinirim.

aysesevgi

Üye
ben iphone 4 kullanıyorum ve çekme problemi çekmiyorum ama ben turkcelliyim, yani diğer operatörleri bilemiyorum, anten probleminin abartıldığını düşünüyorum.

kilbeyi21

kilbeyi21

Üye
kontratlı almak daha uygun degilmi?

optiq

Üye
bu kontratlıda 5 senelık faturasız aktif hattı faturalı yapsak hattı kontratta kullanabılıyormuyuz?

emreilhans

emreilhans

Üye
konu hortlamış :maxicep:

optiq

Üye
ben hortlattım :P yenı konu açmıyım diye :)

• Beğen
Tepkiler: emreilhans

Üst Alt