ula Necmi sonunda muradına ermişsin bee.:oke: Erdim Nadir abi sağolasın..
Necmati Üye Nadir' Alıntı: ula Necmi sonunda muradına ermişsin bee. Genişletmek için tıkla ... Erdim Nadir abi sağolasın..
Nadir' Alıntı: ula Necmi sonunda muradına ermişsin bee. Genişletmek için tıkla ... Erdim Nadir abi sağolasın..
Necmati Üye Berke' Alıntı: tebrikler necmi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim.. Dafny' Alıntı: evet ya sonunda Genişletmek için tıkla ... şükür... Davut™;2815042' Alıntı: Tebrikler Necmi...(: Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Davut.. Esendağlı' Alıntı: Tebrikler necmi,nice rütbelere Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.. Love Prince' Alıntı: necmi kardeşim tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Hüseyin Abi..
Berke' Alıntı: tebrikler necmi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim.. Dafny' Alıntı: evet ya sonunda Genişletmek için tıkla ... şükür... Davut™;2815042' Alıntı: Tebrikler Necmi...(: Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Davut.. Esendağlı' Alıntı: Tebrikler necmi,nice rütbelere Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.. Love Prince' Alıntı: necmi kardeşim tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Hüseyin Abi..
Necmati Üye h@lit' Alıntı: Vay necmi albay olmuş yürü be koççum tebrikler kardeşim Genişletmek için tıkla ... Ovvv Kim geldi Halit Abim sağol.. Elimizden geldiğince
h@lit' Alıntı: Vay necmi albay olmuş yürü be koççum tebrikler kardeşim Genişletmek için tıkla ... Ovvv Kim geldi Halit Abim sağol.. Elimizden geldiğince
By Burhan 2010 Üye Necmi tebrik ederim, yeni rütben renk vermiş, hayırlı olsun güzel insan nice rütbelere.
Necmati Üye By Burhan 2010' Alıntı: Necmi tebrik ederim, yeni rütben renk vermiş, hayırlı olsun güzel insan nice rütbelere. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Burhan abi Sizide Buralarda görürüz İnşallah.
By Burhan 2010' Alıntı: Necmi tebrik ederim, yeni rütben renk vermiş, hayırlı olsun güzel insan nice rütbelere. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Burhan abi Sizide Buralarda görürüz İnşallah.
By Burhan 2010 Üye Necmati™;2819878' Alıntı: Teşekkürler Burhan abi Sizide Buralarda görürüz İnşallah. Genişletmek için tıkla ... inşallah, ama senin aldığın rütbe, benim alacağım rütbe kadar değerli, iyiki maxıcebdeyim, yoksa sizin gibi değerli bir insanı tanıyamazdım.
Necmati™;2819878' Alıntı: Teşekkürler Burhan abi Sizide Buralarda görürüz İnşallah. Genişletmek için tıkla ... inşallah, ama senin aldığın rütbe, benim alacağım rütbe kadar değerli, iyiki maxıcebdeyim, yoksa sizin gibi değerli bir insanı tanıyamazdım.
Necmati Üye By Burhan 2010' Alıntı: inşallah, ama senin aldığın rütbe, benim alacağım rütbe kadar değerli, iyiki maxıcebdeyim, yoksa sizin gibi değerli bir insanı tanıyamazdım. Genişletmek için tıkla ... Ne demek Burhan abi bizde senin gibi önemli bir insanı tanımyamazdık sağolasın..
By Burhan 2010' Alıntı: inşallah, ama senin aldığın rütbe, benim alacağım rütbe kadar değerli, iyiki maxıcebdeyim, yoksa sizin gibi değerli bir insanı tanıyamazdım. Genişletmek için tıkla ... Ne demek Burhan abi bizde senin gibi önemli bir insanı tanımyamazdık sağolasın..