cellatm
Üye
s5233kxxjb1 yerine s5233wjvıg7 ile çalıştırma inkanımıız var mı. Ben denemedim harflerin yerine kutular gözüküyodu.
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşu sitedeki temalar çok güzel gözüküyo bunları s5233 wifiye uyarlayabilirmiyiz acaba??
yaparsın abim niye yapamayasın , bide şu s5233a ya el atsan ne güzel olur s5233a jvı7 içinde bi patch olsa süper olcak .

swf leri menü içerisine nasl yerleştiriyosunuz???
Hayırdır ne linki ???
paranoya hadi tarif edin şu mod işini banada merak sardı
--------------- Ekleme ---------------
pardon anlatılmış ama sadece rc1 edit anlatılmış. http://www.maxicep.com/samsung/samsung-star-5233-5233w-5230-5230w-firmware-duzenleme-2-386926.html ama bu konuyu anlatan arkadaş bence tamamen anlatmamakla bencillik yapmış. anlat kurtul etraf şenlensin. kendisine rakip mi çıkartmak istemiyo ne...
Rc1 uzantı dosylarını nasıl açıyorsun
süper bunlar yaaa
wifi olmayan starlar için de uygun mu peki
Hocam ellerıne saglık cıdden cok ugrasmıssın bellı..senden rıcam burdakılerın wifi tusunu cıkartıpta koysan buraya..benım s5230 wıfısızde
Hatta hepsını bıle yapmana gerek yok hocam..Iphone luyu ve altındakınının Wifi butonunu cıkarıp buraya koysan valla yeter bana...!! şimdiden tesekkurler
Hocam bu wifisiz olan konuyuda gordumde ordakı dosyalarda bu iphone lu menu varmı ? varsa dırek yuklıcem orayı
bide ordaki wifisiz konuda paranoyanın olan sfw bozuk dıyor ındırmek ıstedıgımde.
abi dalgamı geçionus telefon çiçekle açılıo hello kitty çıkıo
abii nasıl düzeltcem sadece hello kity gitsin
samsung s5230 olmazmı ?
Cellatm daha önce s5233w telefonuma firmware yüklerken anakartı yakmıştımbunda da böyle bir sorun olabilirmi iyi forumlar
![]()