Nokia zaten Cin'de uretiliyor. Ben fabrika yonetim anlayisinan bahsediyorum Cin devletinden degil.. O askiyla yanip tutustugun Iphone uretilecek diye 5'ten fazla isci intihat etti. Gerci sen bunu da anlamayacaksin ama...Bil istedim yani.. Yoksa senin Iphonu'nu yapan Apple firmasinin urettigi cihazlar 1984 senesinden beri, Iflas edip piyasadan silinen Amiga'lar ile birlikte surekli piyasada devrim yapan cihazlardir. Ben Iphone ya da Samsung kotu demiyorum. Nokia bizi dinlemis, istediklerimizi cok buyuk oranda vermis diyorum.
Ayrica sunu da belirtiyorum Mustafa, bundan sonra hangi tavirla ne yazarsan yaz, sorarsan sor, hakaret edersen et, kufredersen et, ozur dilersen dile, yani tekrar diyeyim belki anlamaszin, ne tavirla yazarsan yaz sana cevap vermeyecegim.. Kusura bakma kardesim sen baska bir frekanstan bir arkadasimsin.. Bunu net olarak anladim..
Sana ozel ve tuzel butun ortamlarda basarilar ve mutluluklar dilerim kardesim...
//Bakara Suresi 78: İçlerinde ümmî olanlar da vardır ki Kitap'ı bilmezler, sadece anlamını bilmeden okuyuşlar/hurafeler/hayal ve kuruntular bilirler. Onlar yalnız sanıya saplanırlar.//
Mekanin cennet olsun...