Nokia N8 bu sefer de kablolu mouse ile karsimizda!

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa

mustafa

Üye
Cin halk cumhuriyetinde iphone ureten iscilerin baski ve zulum yuzunden intihat ettigini de anlat o zaman kardesim.... arastir bu dedigimi bir... o iphone ne sartlarda nasil uretilmis bir bak... bir daha savas ac derim ben...

dost tavsiyesi...

nokianın bataryaları şarj cihazları nerede üretiliyor dostum Made in PRC :oke:

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
dostum incelemelerin ve yorumlarını bizimle paylaştıgın için çok teşekkür ederim. n8 ile ilgili bütün yazılanları takip etmeye çalışıyorum ve takip ettigim kadarı ile telefonu alıp yorum yazan ilk türk sensin emeğine saglık. sayende bizde bişeyler kapmaya çalışıyoruz. usb hub olayını benede çok merak ediyorum en kısa zamanda deneyip yazarsan sevinirim. bu arada tarayıcı ile ilgili hafıza dolu uyarısı aldıgını okudugumda bi tuhaf oldum. bu kadar bekledikten sonra halen bu hata insanın canını sıkıyor daha sonraları denedinizmi aynı hata sık sık tekrar ediyormu sayfa açma hızı nasıl. yine bir forumda okudugum kasım ayında bir güncelleme ile tarayıcının tamamen güncellenecegi ve n900 de kullanılan tarayıcı desteginin gelecegi yönünde. zaten bu eksikde giderilir ise dörtdörtlük bir cihaz olur düşüncesindeyim. incelemelerinin devamını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. özellikle tarayıcı konusu üzerinde yogunlaşırmısın. saygılarımla.

Nokia zaten Cin'de uretiliyor. Ben fabrika yonetim anlayisinan bahsediyorum Cin devletinden degil.. O askiyla yanip tutustugun Iphone uretilecek diye 5'ten fazla isci intihat etti. Gerci sen bunu da anlamayacaksin ama...Bil istedim yani.. Yoksa senin Iphonu'nu yapan Apple firmasinin urettigi cihazlar 1984 senesinden beri, Iflas edip piyasadan silinen Amiga'lar ile birlikte surekli piyasada devrim yapan cihazlardir. Ben Iphone ya da Samsung kotu demiyorum. Nokia bizi dinlemis, istediklerimizi cok buyuk oranda vermis diyorum.

Ayrica sunu da belirtiyorum Mustafa, bundan sonra hangi tavirla ne yazarsan yaz, sorarsan sor, hakaret edersen et, kufredersen et, ozur dilersen dile, yani tekrar diyeyim belki anlamaszin, ne tavirla yazarsan yaz sana cevap vermeyecegim.. Kusura bakma kardesim sen baska bir frekanstan bir arkadasimsin.. Bunu net olarak anladim..

Sana ozel ve tuzel butun ortamlarda basarilar ve mutluluklar dilerim kardesim...

//Bakara Suresi 78: İçlerinde ümmî olanlar da vardır ki Kitap'ı bilmezler, sadece anlamını bilmeden okuyuşlar/hurafeler/hayal ve kuruntular bilirler. Onlar yalnız sanıya saplanırlar.//

Mekanin cennet olsun...

mustafa

mustafa

Üye
Nokia zaten Cin'de uretiliyor. Ben fabrika yonetim anlayisinan bahsediyorum Cin devletinden degil.. O askiyla yanip tutustugun Iphone uretilecek diye 5'ten fazla isci intihat etti. Gerci sen bunu da anlamayacaksin ama...Bil istedim yani.. Yoksa senin Iphonu'nu yapan Apple firmasinin urettigi cihazlar 1984 senesinden beri, Iflas edip piyasadan silinen Amiga'lar ile birlikte surekli piyasada devrim yapan cihazlardir. Ben Iphone ya da Samsung kotu demiyorum. Nokia bizi dinlemis, istediklerimizi cok buyuk oranda vermis diyorum.

Ayrica sunu da belirtiyorum Mustafa, bundan sonra hangi tavirla ne yazarsan yaz, sorarsan sor, hakaret edersen et, kufredersen et, ozur dilersen dile, yani tekrar diyeyim belki anlamaszin, ne tavirla yazarsan yaz sana cevap vermeyecegim.. Kusura bakma kardesim sen baska bir frekanstan bir arkadasimsin.. Bunu net olarak anladim..

Sana ozel ve tuzel butun ortamlarda basarilar ve mutluluklar dilerim kardesim...

//Bakara Suresi 78: İçlerinde ümmî olanlar da vardır ki Kitap'ı bilmezler, sadece anlamını bilmeden okuyuşlar/hurafeler/hayal ve kuruntular bilirler. Onlar yalnız sanıya saplanırlar.//

Mekanin cennet olsun...

çok ilginç bir insansın sana sadece bu kadar diyorum :D

rapman

rapman

Üye
anlamıyorsun ki lafı.özgür kardeşimizin vurgulamak istediği şey iphone'un üretim yeri değil üretim şekliydi..

mustafa

mustafa

Üye
anlamıyorsun ki lafı.özgür kardeşimizin vurgulamak istediği şey iphone'un üretim yeri değil üretim şekliydi..

ya bırakın arkadaşlar lütfen. neyin nasıl ne şekilde üretildiğini nerden biliyorsunuz. diyelim iphone öyle nokia öyle değil mi yani. o zaman hiç bi şey almayalım nike da adidasta almayalım. ayrıca ben illa iphone alın demiyorum ki çevreme. neden ordan sadece iphone u çıkarıp almış arkadaş anlamadım.

ziya68

ziya68

Üye
Arkadaşlar benim merak ettiğim şu İphone marka cihazların hiçbiriyle lig tv de maç izleyen oldumu acaba:)

yok kardes ben n900de izlerken arkas ya benim iphone niyde göstermiyo diyordu
yani acmiyor kardes

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar neyi paylasamiyorsunuz
yapanlar bu tlfonlari paraya para demiyor
biz birbirimize giriyoruz lütfen abartmayalim
zevkler ve renkler tartisilamaz
sen yada o ne söylersen söyle kendi bildigi kendine göre daha iyidir

XaeRa

Üye
Ya düşünüyorumda bundan 10 sene önceye kadar antenli telefonlarla dolaşıyorduk.. :) Örneğin 5110 :) O zaman tuşları silinirdi tuş takımı değiştir kapağı kırıldı kapak al :) Telefona kamera takıcakları kimin aklına gelirdiki Hayal :) hadi onu geçin Tuşsuz (Dokunmatik) Telefon yaptılar kamerasını koydular koca bir bilgisayarı içene geçirdiler resmen ne diyebilirizki (:

venusutarit

venusutarit

Üye
İphone ve N8 savaşı Jetski ile 1000rr yarışına döndü (Belki bilmeyen vardır biri deniz aracı biri kara aracı)
Ben bir oyuncak almaktansa mobil notebook gibi bir cihaz almayı tercih ederim
Anlayan anlamıştır herhalde

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu n8 ne kadardı fiyat olarak?:hmmm:hmmm5800,bu telefonun yanında çöp adam gibi kalır...

SPLNTR

SPLNTR

Üye
Gun gecmiyor ki Nokia N8'in gizli bir ozelligi daha aciga cikmasin. Bugun acaba laptopumun mouseunu denesem calisir mi diye denedim ve calistigini gordum...

Yarin kablolu klavye ve USB hub deneyecegim. Sonra da denk gelir de rastlarsam USB speakers.

Bakalim bu N8'de daha ne gizli kalmis ozellikler var..

Bu arada hala diger makinalarla kiyasliyorlar birileri ama bence tek basina USB on to go ozelligi ile bile olayi bitirmis, biz kullanicilarini bu sefer dinlemis, forumlardaki goruslerimize kulak vermistir Nokia.

Bir de kullanicilarin onerdigi uygulamalar gun yuzune cikmaya basladi mi siler supurur.. Megerse adamlar bosuna dememisler Nokia N8, onunla ne yapmak istersen odur diye!

ARKADAŞIM masue için telefonda bi işlem yaptın mı ben kablolu mause u taktım ışıklar yandı ama bir ok belirteç vs. çıkmadı bi anlatırsan sevinirim

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞIM masue için telefonda bi işlem yaptın mı ben kablolu mause u taktım ışıklar yandı ama bir ok belirteç vs. çıkmadı bi anlatırsan sevinirim

Ilk defa fare baglarken saniyorum suruculeri yukledigi icin biraz zaman aliyor, 30-40sn kadar...
Eger daha uzun beklemene ragmen calismiyorsa cikartip yeniden takmayi dene yine calismiyorsa nedenini bilemeyecegim. Ben rastgele hangi usb fareyi taktiysam, marka vs ayirdetmeden calisti.

ayrica radyo frekansiyla calisan kablosuz fare ve klavye ve bluetooth fare ve klavye de denetim onlarda da sorunsuz calisti.

Sadece apple urunlerini gormuyor nedense.. apple marka fare ve klavyeleri bluetooth'ta eslestiremedim.

SPLNTR

SPLNTR

Üye
denedim ,bekledim aam yine olmadı kabloda veya mauseta problem olabilir ama imleç direk ekrana mı geliyo yoksa tvye bağlayınca mı gözüküyo ben normal takınca ışık yanıyo ama herhangi bir imleç yok sorun mauseta da olabilir ztn laptopta da arada çalışmıyo bir de mause u taktığın zmn usb durumu hangisinde oluyo sende depolama, medya aktarımı fln varya

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
Ben wireless klavye + mouse setini bağladım. Gayet güzel çalışıyor. Geceleri onunla internete giriyorum. Hatta şimdi bunları klavye ile yazıyorum. Yani aynı anda hem klavye hem de mouse çalışıyor. Bilgisayardan farksız bu yönüyle. Tek usb çıkışlı bilgisayar gibi.
Hımm. Yarın bir de USB çoklayıcısını deneyeyim. Bakalım çalışacak mı klavye + mouse + flash disk aynı anda.

venusutarit

venusutarit

Üye
Ben wireless klavye + mouse setini bağladım. Gayet güzel çalışıyor. Geceleri onunla internete giriyorum. Hatta şimdi bunları klavye ile yazıyorum. Yani aynı anda hem klavye hem de mouse çalışıyor. Bilgisayardan farksız bu yönüyle. Tek usb çıkışlı bilgisayar gibi.
Hımm. Yarın bir de USB çoklayıcısını deneyeyim. Bakalım çalışacak mı klavye + mouse + flash disk aynı anda.
Usb çoklayıcı bende çalışmadı

kemal21

kemal21

Üye
Ilk defa fare baglarken saniyorum suruculeri yukledigi icin biraz zaman aliyor, 30-40sn kadar...
Eger daha uzun beklemene ragmen calismiyorsa cikartip yeniden takmayi dene yine calismiyorsa nedenini bilemeyecegim. Ben rastgele hangi usb fareyi taktiysam, marka vs ayirdetmeden calisti.

ayrica radyo frekansiyla calisan kablosuz fare ve klavye ve bluetooth fare ve klavye de denetim onlarda da sorunsuz calisti.

Sadece apple urunlerini gormuyor nedense.. apple marka fare ve klavyeleri bluetooth'ta eslestiremedim.
muhteşem bir ayrıntı apple hep aynı apple cihazlar başka markalarla çalışmıyor genelde

gitarsist

gitarsist

Üye
bi video vardı onda usb çoklayıcıyı algılıyordu fakat adamlar usb olarak birşey denemiyorlardı :D

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
23 Ocak 2011 tarihi itibariyle USB speaker deneme sansim oldu ama desteklemedi maalesef..

matanist

matanist

Üye
Ben A4 tech in USB mouse'unu taktım desteklenmeyen aygıt dedi. Acaba daha önce başka şeyler mi yapmam gerekiyordu yoksa N8'in kötü bir anına mı denk geldim :D