İşte Nokıa N8 .....

Sponsorlu Bağlantılar

CaRLoSuLo

CaRLoSuLo

Üye
Eski konuyu upladığım için özür dilerim ama, yeni konu açmak istemedim. Acaba Türkiye'ye 30 Eylül'de gelicek haberi doğrumu. Tam olarak bilgisi olan varmı. Birde bi arkadaş 1.500 TL civarı demiş. Fiyatının o kadar düşük olucağını sanmıyorum ama eğer öyle olursa direk önsipariş verebileceğim bi site bi yer varmı acaba.

AlpReis

AlpReis

Üye
Yaa bu telefonun görüntüsü biraz gıcık

begacce

begacce

Üye
E7 daha güzel ekranı felan daha büyük bide klavyesi var

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Eski konuyu upladığım için özür dilerim ama, yeni konu açmak istemedim. Acaba Türkiye'ye 30 Eylül'de gelicek haberi doğrumu. Tam olarak bilgisi olan varmı. Birde bi arkadaş 1.500 TL civarı demiş. Fiyatının o kadar düşük olucağını sanmıyorum ama eğer öyle olursa direk önsipariş verebileceğim bi site bi yer varmı acaba.
Nokıa tarafından açıklandı ekim ayının ilk haftaları satışa çıkacak Türkiye gelmesi aralık bulur tahminimce..
fiyat aralığı doğru duymuşsun 1.500 - 1.800 tl arası olacak..

fedata

fedata

Üye
eski konuyu upladığım için özür dilerim ama, yeni konu açmak istemedim. Acaba türkiye'ye 30 eylül'de gelicek haberi doğrumu. Tam olarak bilgisi olan varmı. Birde bi arkadaş 1.500 tl civarı demiş. Fiyatının o kadar düşük olucağını sanmıyorum ama eğer öyle olursa direk önsipariş verebileceğim bi site bi yer varmı acaba.
ön sparişe fa
lan gerek yok ekim sonu veya ortası n8 tüm dünyada aynı anda satışa sunulacak.son rütuşlar yapılıyor..

ozggurr

ozggurr

Üye
Hadi bakalım ciksinda inceleyelim

Bilgisayarlarda kullanilan standart USB mouse kullanilabiliyor. Bu bence mukemmel bir ozellik. Forumlarda Hackli N8 bluetooth mouse falan kullaniyor yaziyordu ama bu sefer durum farkli. Siradan bir USB mouse takilir takilmaz kullanmaya basliyorsunuz ve hack vs de gerekmiyor.

Web sayfasinda surf yapmak dahil, mesaj yazmak, resimlere bakmak, muzik dinlemek, ofis fosyalarini acmak icin mouse kullanabiliyoruz.

Yaptim ordan biliyorum...

Ekranin dokunmatiginin hassasligi iphonu yakalamis. Kim ki der yakalamamis yuru git len! diyebilirsiniz gonul rahatligi ile :)

Resimleri ve videolari gosterirken hizi gorunce hobalaa diyeceksiniz. Bir de muzik player kismi var orda da hiz jet motoruna bagliyor ama biraz kullanimi da farkli onceki surumlerden.

Bir de izlesene.com'daki butun videolari takir takir aciyor. Insallah bu durum uzun sure devam eder.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarlarda kullanilan standart USB mouse kullanilabiliyor. Bu bence mukemmel bir ozellik. Forumlarda Hackli N8 bluetooth mouse falan kullaniyor yaziyordu ama bu sefer durum farkli. Siradan bir USB mouse takilir takilmaz kullanmaya basliyorsunuz ve hack vs de gerekmiyor.

Web sayfasinda surf yapmak dahil, mesaj yazmak, resimlere bakmak, muzik dinlemek, ofis fosyalarini acmak icin mouse kullanabiliyoruz.

Ekranin dokunmatiginin hassasligi iphonu yakalamis. Kim ki der yakalamamis yuru git len! diyebilirsiniz gonul rahatligi ile :)

Resimleri ve videolari gosterirken hizi gorunce hobalaa diyeceksiniz. Bir de muzik player kismi var orda da hiz jet motoruna bagliyor ama biraz kullanimi da farkli onceki surumlerden.

Bir de izlesene.com'daki butun videolari takir takir aciyor. Insallah bu durum uzun sure devam eder.
Bilgiler için Teşekkürler..

fedata

fedata

Üye

sana zahmet bana özelden bi ulaş ben sana bi kaç site daha diecem onları da açabiliyormu..sadece izlesene.com mu..buna bi çözüm lazım..

ozggurr

ozggurr

Üye
fedata kardesim, foruma yazdigim mesaj sayisi yetersiz oldugu icin ozelden yazamiyorum. buradan sor, imkanlar dahilinde cevap vermeye calisirim...

fedata

fedata

Üye
fedata kardesim, foruma yazdigim mesaj sayisi yetersiz oldugu icin ozelden yazamiyorum. buradan sor, imkanlar dahilinde cevap vermeye calisirim...
tamam paşam ya bi kaç video sitesi denemeni rica edecektim.yaparmısın bunu ?
1. video.mynet.com
2. xdiziizle.com
3. dailymotion.com
sana zahmet şu 3 siteyi n8 ile denrmisin videolar açılıyormu.ve donma fazla oluyomu.oluyosa hangi sitelerde sana zahmet..kusura bakma senide rahatsız etcem

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
tamam paşam ya bi kaç video sitesi denemeni rica edecektim.yaparmısın bunu ?
1. video.mynet.com
2. xdiziizle.com
3. dailymotion.com
sana zahmet şu 3 siteyi n8 ile denrmisin videolar açılıyormu.ve donma fazla oluyomu.oluyosa hangi sitelerde sana zahmet..kusura bakma senide rahatsız etcem
arkadaşlar burdan konuşun dicem ama moderatörler müdahele edebilir..
profiller arası msjlaşmanızı öneririm...:oke:

fedata

fedata

Üye
Necmati™;2808632' Alıntı:
arkadaşlar burdan konuşun dicem ama moderatörler müdahele edebilir..
profiller arası msjlaşmanızı öneririm...:oke:
o kadar da insafsız değiller ya moderatörler :):) ozgurr cevap yazsın bu yoruma sonra siler moderatör kardeşler :)walla reklam değil amaç.adminlere dedim siz yollayın benim msjımı ben yollayamıyorum.onlarında işi var heralde cevap yazamadılar..bişey olmaz bence.forum sitesi yazmıyoz ya.youtube videolarına bişe demiyolar buna nie desinler :)o kadar da deil artık ya :)

SilentOne

SilentOne

Üye
1500tlden başlar 1800 e kadr gider

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim tahminimde, 1269 Tl.olacak

maxiser

maxiser

Üye
N8 herşeyiyle güzeldee bana göre bir kusuru var gibi 256mb rami var diye biliyorum.n97 de 128mb ram var sana kalan boş ram 40-50 mb yeterli olmuyor zaten.acaba n8 de ram ne kadar boşluk kalıyor n8 i alan varsaa kullanan varsaa söyleyebilir mi bana?...

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
N8 herşeyiyle güzeldee bana göre bir kusuru var gibi 256mb rami var diye biliyorum.n97 de 128mb ram var sana kalan boş ram 40-50 mb yeterli olmuyor zaten.acaba n8 de ram ne kadar boşluk kalıyor n8 i alan varsaa kullanan varsaa söyleyebilir mi bana?...
ozgurr adlı kulanıcıya ulaş :)

Üst Alt