N8 hafiza yetersiz hatasi!

Sponsorlu Bağlantılar

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
N8 hafiza yetersiz hatasi!
Evet N8 cikmadan once symbian^3 hakkinda en buyuk soru isaretlerinden birisi hafiza yetersiz mesaji ile karsilasmaya son veririp verilmeyecegiydi, gorunen o ki son verilmis degil..

Hafiza yetersiz uyarisini aldigim anda yuzumun ifadesi nasildi? Goremedim...

Bu beni N8 aldigima pisman etti mi? Etmedi..

Neden manyak miyim ben? Hayir daha once de de dedigim gibi artilari eksilerini silip supuruyor..

Bu para o telefona verilir mi? Kisiye, gelire gore degisir, verilmez diye dusunseydim vermezdim...

Satinalmadan once iki saat denedim, kurcaladim, begendim ve aldim...

Pisman oldum degil mi? Hayir la olmadim dedim ya...

Yok ama Iphone ya da Samsung alsaydim keske di mi?... Tovbe yarabbim yaaaa...

• Beğen
Tepkiler: mhmtcbn06, yyoruge ve BULENTATASEVEN

rapman

rapman

Üye
yurtdışından aldınız galiba telefonu.hayırlı olsun.hiç asphalt 5, the sims 3 gibi oyunları kurdunuz mu ? yada piyasaya çıktılar mı ?

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
yurtdışından aldınız galiba telefonu.hayırlı olsun.hiç asphalt 5, the sims 3 gibi oyunları kurdunuz mu ? yada piyasaya çıktılar mı ?

Sagolun, Need For Speed oyununu kurdum... Simdi video upload ediyorum w.w.w.youku.c.o.m adresinde

Nokia N8 NFS Istanbul isminde aratirsaniz gorebileceksiniz bir saat icinde...

Video biraz karanlikta ve cep telefonuyla cekildigi icin goruntu bulanik, ama aslinda cok net ve kaliteli...

Oyunun hizi hakkinda da fikir verir bulanik olmasina ragmen...

Saygilar sevgiler

emr-erock

emr-erock

Üye
hayırlı uğurlu olsun..güzel telefon...^^

rapman

rapman

Üye
Sagolun, Need For Speed oyununu kurdum... Simdi video upload ediyorum w.w.w.youku.c.o.m adresinde

Nokia N8 NFS Istanbul isminde aratirsaniz gorebileceksiniz bir saat icinde...

Video biraz karanlikta ve cep telefonuyla cekildigi icin goruntu bulanik, ama aslinda cok net ve kaliteli...

Oyunun hizi hakkinda da fikir verir bulanik olmasina ragmen...

Saygilar sevgiler

evet videoyu izledim gerçekten harika ve dediğiniz gibi hiçbir donma ve fps düşmesi yaşanmadı :)

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsun

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
nasıl bir sorun o ? anlayamadım ben

--------------- Ekleme ---------------

ozgurr cvp yazamırısn gelince

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
nasıl bir sorun o ? anlayamadım ben

--------------- Ekleme ---------------

ozgurr cvp yazamırısn gelince

Nedenini ve nasilini anlayamadigim bir sekilde, hersey normalken ve aslinda bence yeterli miktarda hafiza da olmasi gerekirken biryerlerde, Not Enough Memory, Please Close Some Applications and Try Again benzeri bir uyari mesaji cikiyor.

O mesajin cikmasina neden olan seyi tam olarak cozemedim cunku bazen gercekten telefonun hafiza bollugunda oldugu zamanlarda bile cikabiliyor.

Bu mesaj surekli cikiyor diye algilanmasin bu yazdigimdan ben 4. aydayim 2 kere gordum bu uyariyi ancak dedigim gibi telefonu cok zorlamadigim zamanlarda ciktigi icin mantigini cozemedim birturlu...
Telefonu cok cok cok zorladigim 30'dan fazla uygulama calistirdigim, video izlerken Sims 3 actigim, arkadas Maps acikken hem de boyle bir uyari almadigim halde... Sadece web browser acikken yenimuzikdinle.c.o.m adresine girdigimde bu uyariyi almistim....

Browsere kapatip actim ayni siteye girdim ikinci sefere vermedi o uyariyi, dedigim gibi nedenini tam anlayamadigim tutarsiz birsey... Ender oluyor zaten...

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Evet N8 zaman zaman hafiza yetersiz hatasi verebilir...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
hafizan az oldugu icin bu hata gelior bunun baska ne aciklamasi olablir ki ? :nono:

Omer_07

Üye
Konu biraz geçmişte kalmış ama aynı sorun bende de oluyor. İstisnasız her seferinde bu hatayı verirken müzik dinliyor oluyorum. Sanırım müzik player la ilgili olabilir. Hafızadan kastı ne bilmiyorum ama telefonumu gereksiz yere doldurmamaya çok dikkat ederim. 10 GB dan fazla boş alanım var telefonumda hala. Ve bu hatayla baya sık karşılaşıyorum. Haftada birkaç kere oluyor telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Nedeni ne olabilir ? yardım ederseniz sevinirim.

SilentOne

SilentOne

Üye
hafıZa uyarısı buyuk br ıhtimal rem hafızası olmalı

catdog136

catdog136

Üye
aynı uyarıyı c7de aldım bende, bir video indirdim ve açmaya çalıstgmda bu hatayı verdi.. Sanrım video bozuktu, buyuk ihtimal sizinkide bozuk bir medya dosyası olmasındandır.

Omer_07

Üye
Medya dosyasından değil sanırım. Çünkü hatayı belli bi şarkıyı çalarken vermiyor. Ve o hatayı aldığımda hiçbi şekilde müzik veya video dosyası açamıyorum. Youtube dan bile video izliyemiyorum.

Ram olabilir mi bilmiyorum ama onlarca uygulama açık olduğunda bile bu uyarıyı almazken sadece 1-2 uygulama bile açık olduğunda bu hatayı alabiliyorum.

Utku

Utku

Üye
eski konu

Omer_07

Üye
eski konu güncel hata

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Dediler ki Symbian^3 virtual memory destekledigi icin RAM'in yetersiz kaldigi durumlarda mass memory uzerinden bir miktar yer ayrilarak ram gibi kullanilacak bu yuzden de RAM ile ilgili bir sikinti olmayacak ancak goruyoruz ki Nokia N8'de durum hic de denildigi gibi degil, bu yaziyi okuyan E7 kullanicilarina sormus olayim, belki denk gelir bir arkadas cevaplar, E7'de de benzer hafiza yetersiz uyarisi cikiyor mu? Virtual memory uygulamasi E7'de var da N8'de yok mu acaba? Cevaplarinizi bekliyorum, aylar gecse de denk gelirseniz yazin E7'ciler...

mystiery_

mystiery_

Üye
5800ı begenmeyenler okusun bunları işte cok sevdiginiz n8

_ardaa

_ardaa

Üye
dahili 16gb hafızasından 1gb civarı yada daha fazla hafıza virtual memory için reserve edilmiştir deniliyor n8 için, 16gb hafıza 14.3gb gözüküyor bu nedenle.

Üst Alt