Yani :D Oynamayı bilmiyorum demiyor da :d:
Dafny Üye Konu Sahibi TuRkiShCowboy' Alıntı: Yani Oynamayı bilmiyorum demiyor da Genişletmek için tıkla ... heh işte
Praetor Emekli Yönetici Enes 6 seneyi geçti basketbol oynayalı ama sana "her zaman her yerde" diyorum yani... Videosunu çeker siteye de koyarım ama...
Enes 6 seneyi geçti basketbol oynayalı ama sana "her zaman her yerde" diyorum yani... Videosunu çeker siteye de koyarım ama...
Dafny Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Enes 6 seneyi geçti basketbol oynayalı ama sana "her zaman her yerde" diyorum yani... Videosunu çeker siteye de koyarım ama... Genişletmek için tıkla ... ne duruyosun
Praetor' Alıntı: Enes 6 seneyi geçti basketbol oynayalı ama sana "her zaman her yerde" diyorum yani... Videosunu çeker siteye de koyarım ama... Genişletmek için tıkla ... ne duruyosun
Praetor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Tamam, vs atalım mı ??? Genişletmek için tıkla ... Sen ancak cs atarsın Gel Maltepe'ye atalım Dafny' Alıntı: ne duruyosun Genişletmek için tıkla ... Sana video yok bir kere
TuRkiShCowboy' Alıntı: Tamam, vs atalım mı ??? Genişletmek için tıkla ... Sen ancak cs atarsın Gel Maltepe'ye atalım Dafny' Alıntı: ne duruyosun Genişletmek için tıkla ... Sana video yok bir kere
Dafny Üye Konu Sahibi -sena-' Alıntı: feyza da zaten herkesin videosunu almaz Genişletmek için tıkla ... yani değerini bilcektin ama geçti
-sena-' Alıntı: feyza da zaten herkesin videosunu almaz Genişletmek için tıkla ... yani değerini bilcektin ama geçti