Nokia N8 bu sefer de kablolu mouse ile karsimizda!

Sponsorlu Bağlantılar

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 bu sefer de kablolu mouse ile karsimizda!
Gun gecmiyor ki Nokia N8'in gizli bir ozelligi daha aciga cikmasin. Bugun acaba laptopumun mouseunu denesem calisir mi diye denedim ve calistigini gordum...

Yarin kablolu klavye ve USB hub deneyecegim. Sonra da denk gelir de rastlarsam USB speakers.

Edit: 23 Ocak 2011 tarihi itibariyle USB speaker deneme sansim oldu ama desteklemedi maalesef..

Bakalim bu N8'de daha ne gizli kalmis ozellikler var..

Bu arada hala diger makinalarla kiyasliyorlar birileri ama bence tek basina USB on to go ozelligi ile bile olayi bitirmis, biz kullanicilarini bu sefer dinlemis, forumlardaki goruslerimize kulak vermistir Nokia.

Bir de kullanicilarin onerdigi uygulamalar gun yuzune cikmaya basladi mi siler supurur.. Megerse adamlar bosuna dememisler Nokia N8, onunla ne yapmak istersen odur diye!

• Beğen
Tepkiler: adsasdsd, zerhos458, punqermojo ve 2 diğerleri

khytr89

khytr89

Üye
mouse veya klavyeyi tanıması bence hiçbir şey ifade etmiyor.

belleği ve harici hdd leri tanıması güzel.inşallah kameraları ve walkmanıda tanıyodur.hafıza kartı dolunca telefona aktarırız fotoları.arkilerin walkmanlarındaki güzel şarkılarıda alırız :D .

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
mouse veya klavyeyi tanıması bence hiçbir şey ifade etmiyor.

belleği ve harici hdd leri tanıması güzel.inşallah kameraları ve walkmanıda tanıyodur.hafıza kartı dolunca telefona aktarırız fotoları.arkilerin walkmanlarındaki güzel şarkılarıda alırız :D .

Kimileri icin 12 MP kamerasi da birsey ifade etmiyor.
Kimileri icin Iphone dokunmatigini yakalamis hassasligi da.
Kimileri icin Flash destegi de..
Kimileri icin Bloetooth 3 ozelligi de...
Kiminleri icin zaten bizzat kendileri bile bir sey ifade etmiyor ki kendilerine...

Hayat goreceli guzelliklerle dolu degil mi zaten..

Nokia N8, sen ne yapmak istersen o...

fedata

fedata

Üye
bu forumdakileri anlamıyorum.neredeyse tamamen cep telefonu üzerine yoğunlaşmış bir forum sitesine takılıyolar ama hala telefondan anlamıyolar.N8 şu an bir numara diyorum.kedi ulaşamadığı ciğere mnndar mı der ne :Dkabullenmek zormu geliyo arkadaşlar,her özellik var daha ne yapsınlar adamlar.ahh ahh yurdum insanı nasıl oluyoda diyolar n8in yapıpta 5800 ın yapamadığı bi özellik söyle diye.. :D

khytr89

khytr89

Üye
Nokia 5800 ın dokunmatiğine hayran kaldım arkadaşlar. n8 de ne öyle vurmatik gibi

-- birilerinin egosu tatmin olsun diye yazdım yoksa n8 görünürde güzel tel :D --

klavyeyle mouse yi takmanın fazla bir anlam ifade etmediğini yazdım sadece o kadar.Yanımızda onları taşıyacak halimiz yok ben sadece mtp destekli sony walkmanları ve kameradaki fotoları yedekleyebilecek bi sistemin olması durumunda iyi olabileceğini söyledim. arkadaş n8 e lanet olsun ne biçim tel yazsam haklı ama bu ne patavatsızlık anlamıyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tartışmaları seviyesinde yapalım arkadaşlar.hakaret boyutuna çıkmadan tartışalım.

mustafa

mustafa

Üye
bırakınız konuşsunlar. internet sayfalarında gezerken hafıza yetersiz hatasını aldıklarında suratlarındaki ifadeyi görmek istiyorum. aldıysan kullan arkadaşım şişirmenin mantığı ne. usb bellek takmak hiç lazım olan bir şey değil benim için. biz diyoruz ki o kadar para verilmez adam diyor ki n8 şöyle böyle.. adam der :D inadına iphone inadına samsung :ehe

AlpReis

AlpReis

Üye
Su Aygırı Sudamı Yaşar:islik:islik:islik Sakin arkadaşlar. Ben diyorum ki; En İyi Telefon...

...Kullandığın Telefondur:oke::oke:

mustafa

mustafa

Üye
Su Aygırı Sudamı Yaşar:islik:islik:islik Sakin arkadaşlar. Ben diyorum ki; En İyi Telefon...

...Kullandığın Telefondur:oke::oke:

anlamadığım nokta hep bi şeyleri kanıtlama çabası var. herkes ne olduğunu biliyor. usb den mouse bağlamış daha yeni mi öğrendin benim n8'im olmadığı halde biliyordum :d:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar benim merak ettiğim şu İphone marka cihazların hiçbiriyle lig tv de maç izleyen oldumu acaba:)

mustafa

mustafa

Üye

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu kendi tarayıcısımı yoksa benim n78 de skyfire ile izlediğim gibi 3.parti bir programlamı izledin acaba?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
anladım sağol

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 ın dokunmatiğine hayran kaldım arkadaşlar. n8 de ne öyle vurmatik gibi

-- birilerinin egosu tatmin olsun diye yazdım yoksa n8 görünürde güzel tel :D --

klavyeyle mouse yi takmanın fazla bir anlam ifade etmediğini yazdım sadece o kadar.Yanımızda onları taşıyacak halimiz yok ben sadece mtp destekli sony walkmanları ve kameradaki fotoları yedekleyebilecek bi sistemin olması durumunda iyi olabileceğini söyledim. arkadaş n8 e lanet olsun ne biçim tel yazsam haklı ama bu ne patavatsızlık anlamıyorum

Patavatsizligimdan dolayi ozur dilerim kardesim...

--------------- Ekleme ---------------

bırakınız konuşsunlar. internet sayfalarında gezerken hafıza yetersiz hatasını aldıklarında suratlarındaki ifadeyi görmek istiyorum. aldıysan kullan arkadaşım şişirmenin mantığı ne. usb bellek takmak hiç lazım olan bir şey değil benim için. biz diyoruz ki o kadar para verilmez adam diyor ki n8 şöyle böyle.. adam der :D inadına iphone inadına samsung :ehe

Internet sayfasini gezerken degil acmaya calistiginda daha gezemeden N8 yetersiz hafiza hatasi verdi.
Arka planda sadece menu ve galeri acikti. Yuzumun ifadesini ben de goremedim o yuzden buraya yazamiyorum ama moralim gercekten bozuldu...

3D oyun konusunda PSP kivaminda oyun oynatiyor. Cok etkileyici grafikler ve cok akici.. Need for speed 81 MB boyutunda sakin 800 kb oyunlarin grafikleriyle kiyaslamayin, Iphone'dan kesinlikle geri kalmiyor 3D oyunlarda zira gfx islemcisi en az Iphone islemcisi kadar guclu. Umarim cok fazla oyun cikar..

Telefonun fiyati kullanilacak yere ve kisiye gore degisir. Bu konuda durum haddinden fazla kisisel ve ozel kacar bence... 1200 TL cogumuz icin cok buyuk para iken baskalari icin harclik bunu da unutmayin.
Kaldi ki bu telefonlar 6.000.000.000 kisi icinen 5-6.000.000 kisiye satilabilecek telefonlar en fazla...

Yani en luks telefonlardan...

1 gps makinasi
1 12mp kamera
32 gb kapasiteli hard disk
telefon
radyo
internette surf yapmaya yarayacak telefon olmayan baska bir alet

tek tek almaya kalk kaca alacaksin ve nerede tasayacaksin...

cocuk ya da ogrenci telefonu degil bu aletler nihayetinde eger babalar cok zengin degilse...

anlamadığım nokta hep bi şeyleri kanıtlama çabası var. herkes ne olduğunu biliyor. usb den mouse bağlamış daha yeni mi öğrendin benim n8'im olmadığı halde biliyordum :d:

Birseyleri kanitlama cabasi yok... Daha once kendim sahsen merak edip de ogrenemedigim seyleri deneyip ogrenince paylasmak istedim... Bence buyuk bir yanlis anlama ya da baska bir sorun var...

Biz yetersiz hafiza hatasi alir almaz da paylastik forumlarda ve tek bu forumda da degiliz. Actigimiz konulari yuzlerce yerli yabanci adam takip ediyorsa dogru yapiyoruz demektir..

Sevgiler kardesim, sevgiyle kalalim herdaim..

mustafa

mustafa

Üye
çok fazla video izledim ve çok fazla yorum haber okudum n8 le ilgili dostum. nokia ya bi anlamda savaş açtım kendi çapımda. ha başarılı oldum mu kendi çapımda evet. çevremdekilere nokia nın nasıl bir firma olduğunu anlattıkça samsung, iphone vs işte nokia dışındaki markaları kullanmaya başladılar. sen nesin ki iki adama aldırmasan nokia mı batacak demeyin arkadaşlar benim gibi düşünen bir çok insan var.

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
çok fazla video izledim ve çok fazla yorum haber okudum n8 le ilgili dostum. nokia ya bi anlamda savaş açtım kendi çapımda. ha başarılı oldum mu kendi çapımda evet. çevremdekilere nokia nın nasıl bir firma olduğunu anlattıkça samsung, iphone vs işte nokia dışındaki markaları kullanmaya başladılar. sen nesin ki iki adama aldırmasan nokia mı batacak demeyin arkadaşlar benim gibi düşünen bir çok insan var.

Cin halk cumhuriyetinde iphone ureten iscilerin baski ve zulum yuzunden intihat ettigini de anlat o zaman kardesim.... arastir bu dedigimi bir... o iphone ne sartlarda nasil uretilmis bir bak... bir daha savas ac derim ben...

dost tavsiyesi...

SilentOne

SilentOne

Üye
yani hakılısın kardeşim

BULENTATASEVEN

Üye
Patavatsizligimdan dolayi ozur dilerim kardesim...

Internet sayfasini gezerken degil acmaya calistiginda daha gezemeden N8 yetersiz hafiza hatasi verdi.
Arka planda sadece menu ve galeri acikti. Yuzumun ifadesini ben de goremedim o yuzden buraya yazamiyorum ama moralim gercekten bozuldu...

3D oyun konusunda PSP kivaminda oyun oynatiyor. Cok etkileyici grafikler ve cok akici.. Need for speed 81 MB boyutunda sakin 800 kb oyunlarin grafikleriyle kiyaslamayin, Iphone'dan kesinlikle geri kalmiyor 3D oyunlarda zira gfx islemcisi en az Iphone islemcisi kadar guclu. Umarim cok fazla oyun cikar..

Telefonun fiyati kullanilacak yere ve kisiye gore degisir. Bu konuda durum haddinden fazla kisisel ve ozel kacar bence... 1200 TL cogumuz icin cok buyuk para iken baskalari icin harclik bunu da unutmayin.
Kaldi ki bu telefonlar 6.000.000.000 kisi icinen 5-6.000.000 kisiye satilabilecek telefonlar en fazla...

Yani en luks telefonlardan...

1 gps makinasi
1 12mp kamera
32 gb kapasiteli hard disk
telefon
radyo
internette surf yapmaya yarayacak telefon olmayan baska bir alet

tek tek almaya kalk kaca alacaksin ve nerede tasayacaksin...

cocuk ya da ogrenci telefonu degil bu aletler nihayetinde eger babalar cok zengin degilse...

Birseyleri kanitlama cabasi yok... Daha once kendim sahsen merak edip de ogrenemedigim seyleri deneyip ogrenince paylasmak istedim... Bence buyuk bir yanlis anlama ya da baska bir sorun var...

Biz yetersiz hafiza hatasi alir almaz da paylastik forumlarda ve tek bu forumda da degiliz. Actigimiz konulari yuzlerce yerli yabanci adam takip ediyorsa dogru yapiyoruz demektir..

Sevgiler kardesim, sevgiyle kalalim herdaim..

dostum incelemelerin ve yorumlarını bizimle paylaştıgın için çok teşekkür ederim. n8 ile ilgili bütün yazılanları takip etmeye çalışıyorum ve takip ettigim kadarı ile telefonu alıp yorum yazan ilk türk sensin emeğine saglık. sayende bizde bişeyler kapmaya çalışıyoruz. usb hub olayını benede çok merak ediyorum en kısa zamanda deneyip yazarsan sevinirim. bu arada tarayıcı ile ilgili hafıza dolu uyarısı aldıgını okudugumda bi tuhaf oldum. bu kadar bekledikten sonra halen bu hata insanın canını sıkıyor daha sonraları denedinizmi aynı hata sık sık tekrar ediyormu sayfa açma hızı nasıl. yine bir forumda okudugum kasım ayında bir güncelleme ile tarayıcının tamamen güncellenecegi ve n900 de kullanılan tarayıcı desteginin gelecegi yönünde. zaten bu eksikde giderilir ise dörtdörtlük bir cihaz olur düşüncesindeyim. incelemelerinin devamını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. özellikle tarayıcı konusu üzerinde yogunlaşırmısın. saygılarımla.

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
dostum incelemelerin ve yorumlarını bizimle paylaştıgın için çok teşekkür ederim. n8 ile ilgili bütün yazılanları takip etmeye çalışıyorum ve takip ettigim kadarı ile telefonu alıp yorum yazan ilk türk sensin emeğine saglık. sayende bizde bişeyler kapmaya çalışıyoruz. usb hub olayını benede çok merak ediyorum en kısa zamanda deneyip yazarsan sevinirim. bu arada tarayıcı ile ilgili hafıza dolu uyarısı aldıgını okudugumda bi tuhaf oldum. bu kadar bekledikten sonra halen bu hata insanın canını sıkıyor daha sonraları denedinizmi aynı hata sık sık tekrar ediyormu sayfa açma hızı nasıl. yine bir forumda okudugum kasım ayında bir güncelleme ile tarayıcının tamamen güncellenecegi ve n900 de kullanılan tarayıcı desteginin gelecegi yönünde. zaten bu eksikde giderilir ise dörtdörtlük bir cihaz olur düşüncesindeyim. incelemelerinin devamını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. özellikle tarayıcı konusu üzerinde yogunlaşırmısın. saygılarımla.

Hafiza dolu hatasini bir kere aldim sadece.

Laptop'da kullanilan siradan bir usb mouse ile defalarca web sayfasinda gezdim, cakilma donma, hafiza dolu uyarisi vermedi. Hizinda herhangi bir yavaslama yok.

Su anda ayni hatayi almaya calisiyorum, zorluyorum makinayi...

Arkada Need For Speed acik (81 MB)
Galeri acik..
Ovi acik..
Muzik oynatici acik
Favorite contacts acik

3 tane web sayfasi acik ve izlesene.com dan klip izleyebiliyorum...