e 71 için yardım lutfen silmeyn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TRash*

Üye
    Konu Sahibi
e 71 için yardım lutfen silmeyn
e 71 hangi modele girio yani s60 mı veya baska bısıy mı?

e 71 için film seyretmek için ne yapmalıyım?

e 71 de internetten video izlemek için ne yapmalıyım?

cvp veren olursa şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

AnLaR

AnLaR

Üye
e 71 hangi modele girio yani s60 mı veya baska bısıy mı?

e 71 için film seyretmek için ne yapmalıyım?

e 71 de internetten video izlemek için ne yapmalıyım?

cvp veren olursa şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

film seyretmek için istediğin filmi mp4 formatına çevircen netten videoyu bende bilmıyorum :D

wapkim

Üye
evet e71 s60 ın hangi versiyonu ?
bilen yok mu burada

celibar

celibar

Üye
1-telefonun s60v3 işletim sitemine sahip.
2-film izlemek için filmi karta atıp coreplayer ile izleyebilir veya format factory ile telefonuna uygun hale dönüştürüp izleyebilirsin.
3-youtube ve facebook harici internetten video izleyemezsin.youtube izlemek için yeni erişim noktası olusurup gelişmiş ayarlardan dns'yi 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapıp tarayıcı ve real player ayarlarından yeni oluşturduğun bağlantı ayarını seçip m.youtube.com adresine gir.veya bununla uğraşmak istemezsen boltla video izleyebilirsin.facebooktan izlemek için ise videoya tıklayıp indirdikten sonra telefonun playerında oynat.

SilentOne

SilentOne

Üye
forumda araştırısan bulursun

TRash*

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ediyorum yardımlarınız için arkadaşlar çok saolun

--------------- Ekleme ---------------

benm bi sorum daha olucak format factory i indirdim filmi mp4 e de cevirdim ama telefonda gene açmadı kısmı oynatma dıor ses war goruntu yok acaba bi ayarı mı war onu mu yapmadım yardımcı olan olursa sevinirim tşkrlerr....

TRash*

Üye
    Konu Sahibi
benm bi sorum daha olucak format factory i indirdim filmi mp4 e de cevirdim ama telefonda gene açmadı kısmı oynatma dıor ses war goruntu yok acaba bi ayarı mı war onu mu yapmadım yardımcı olan olursa sevinirim tşkrlerr....

94atom

Üye
arkadaşlar bişi sorcam adobe reader yükledim bi türlü çalıştıramadım ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt