fegusimir
Üye
Harika bir program internete baglanmadan wikipedianin bütün nimetlerinden faydalanalim
Arkadaslar ben kurdum ve sizininle paylasmak istedim.
Ilk önce depodan EVOPEDIA yi kuralim.
usb baglantisini cikaralim ve kurdugumuz evopedia yi acalim.acilan pencerede evopedia searche tiklayip ayarlar bölümüne gecelim. ve ordan CONFIGURE DUMPS u secelim.ardinda ADD DUMP u secelim ve pc Telefonumuza attigimiz "wikipedia_tr_2010-06-09" dosyasini bulalim ve secelim.sonrasi cok kolay ekrana tiklayalim, add dump ve remove dump degil.programi kapatalim ve evopeidia yi calistiralim.
Eger bir aksilik cikmadiysa güle güle kullanin.
Ilk önce depodan EVOPEDIA yi kuralim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linkten wikipedia yi kullanmak istedigimiz dili secelim ve pc ye indirelim.rar dan cikardigimiz "wikipedia_tr_2010-06-09" dosyasini pc ye usb ile baglayip yigin bellek moduna aldigimiz telefonumuza atalim.usb baglantisini cikaralim ve kurdugumuz evopedia yi acalim.acilan pencerede evopedia searche tiklayip ayarlar bölümüne gecelim. ve ordan CONFIGURE DUMPS u secelim.ardinda ADD DUMP u secelim ve pc Telefonumuza attigimiz "wikipedia_tr_2010-06-09" dosyasini bulalim ve secelim.sonrasi cok kolay ekrana tiklayalim, add dump ve remove dump degil.programi kapatalim ve evopeidia yi calistiralim.
Eger bir aksilik cikmadiysa güle güle kullanin.