Harika bir program internete baglanmadan wikipedianin bütün nimetlerinden faydalanalim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fegusimir

Üye
    Konu Sahibi
Harika bir program internete baglanmadan wikipedianin bütün nimetlerinden faydalanalim
Arkadaslar ben kurdum ve sizininle paylasmak istedim.
Ilk önce depodan EVOPEDIA yi kuralim.
bu linkten wikipedia yi kullanmak istedigimiz dili secelim ve pc ye indirelim.rar dan cikardigimiz "wikipedia_tr_2010-06-09" dosyasini pc ye usb ile baglayip yigin bellek moduna aldigimiz telefonumuza atalim.
usb baglantisini cikaralim ve kurdugumuz evopedia yi acalim.acilan pencerede evopedia searche tiklayip ayarlar bölümüne gecelim. ve ordan CONFIGURE DUMPS u secelim.ardinda ADD DUMP u secelim ve pc Telefonumuza attigimiz "wikipedia_tr_2010-06-09" dosyasini bulalim ve secelim.sonrasi cok kolay ekrana tiklayalim, add dump ve remove dump degil.programi kapatalim ve evopeidia yi calistiralim.
Eger bir aksilik cikmadiysa güle güle kullanin.

• Beğen
Tepkiler: kutukak ve WebShareX

kuafor2009

Üye
emegine saglik arkadasim ama bu program ne ise yariyo bide aciklama yapsaydin keske

fegusimir

Üye
    Konu Sahibi
emegine saglik arkadasim ama bu program ne ise yariyo bide aciklama yapsaydin keske
Merhaba arkadasim.tahmin ediyorum ki wikipedia yi duymussundur.wikipedia cok genis kapsamli bir internet ansiklobedisi.icinde bütün bilgileri barindiriyor.Bu program yani EVOPEDIA Ögrenmek istedigin bir seyi internete girmeden cevirimdisi konumda ögrenebilme kolayligi sagliyor.tavsiye ederim.

kuafor2009

Üye
tsk ederim arkadasim emegine saglik indirdim super bi paylasim

converter2

converter2

Üye
paylaşım için teşekkürler süpersin emeğine sağlık.

fegusimir

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.güle güle kullanin :-)

kuavo15

kuavo15

Üye
denedim ama internete bağlanması gerekiyor :(

fegusimir

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama internete bağlanması gerekiyor :(

kuavo yukarida acikladigim gibi uygulamayi yap ve evopedia yi ac ve evopedia searche tikla oradan "DENY" yi sec ve cik.tekrar actiginda internete baglanmadan calismasi lazim.

kuavo15

kuavo15

Üye
herşeyi dediğim gibi yaptım mesela newton yaıorum tıklıorum tarayıcı açılıyor ve internet bağlantısı istiyor :(

ziya68

ziya68

Üye
kardes cok sagol güzel paylasim gercekten

serdarrrr

Üye
Çok teşekkürler...

fthfdn

Üye
hocammm tek kelimee süüüperrr.. şimdi kurdum dediklerinin hepsini yaptım ve hiç hata vermeden çaloşıooo.. tşkrrlerrrrrr

matt01

Üye
arkadaşım gayet güzel bir program yalnız map yazan kısmında map i çalıştıramadım ben .... nasıl kullanıyoruz map kısmını ?

fegusimir

Üye
    Konu Sahibi

dogande

Üye
link çökmüş üstat

sekinardi

sekinardi

Üye
saoll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt