Yatağın altındaki kız kim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Yatağın altındaki kız kim?
Bir trafik kazası olur. Genç bir kadın diğer bir genç kadının ölümüne sebep olur. Ama olan olmuştur. Kazada yara da almıştır. Hastaneye kaldırılır. Gece boyunca erkek kardeşi yanında kalmıştır. Kız hiç uyanmadan baygın bir halde uyurken erkek kardeşi de uykuya dalmıştır. Ama bir an bir sesle uyanan erkek kardeş gözlerine inanamamıştır. Çünkü ablasının yatağının altında bir kadın korkunç gözlerle ona bakmaktadır. Hemen kamerasına sarılan erkek kardeş bu kareyi çekip hastane yetkililerini çağırmıştır. Ama yetkililer gelene kadar kız yok olmuştur.

Resim incelendikten sonra bu resimdeki kızın kaza sırasında ölen kız olduğu anlaşılır.

• Beğen
Tepkiler: MuSTaFa..!, ...NUR... ve ebuş...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
:hmmm

ebuş...

ebuş...

Üye
:ehe

emr-erock

emr-erock

Üye
fazla inanmadım ama doğruluk payı olabilir gerçekten

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
öyle bir şey olacak ve aklına kamerayı alıp kızı çekmek gelecek..tabii korkudan altına etmezse ilginç sahtedir ya

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:hmmm

americanboy

americanboy

Üye
bunu çeken sanırım insan değil nasıl korkudan gebermedi:horse:

Revengeful

Emekli Yönetici
Uç harfliler..

...NUR...

...NUR...

Üye
öyle bir şey olacak ve aklına kamerayı alıp kızı çekmek gelecek..tabii korkudan altına etmezse ilginç sahtedir ya

ya bencede olucak şey deil ama orda kardeşi hasta alta bi kız belirio ve kamerayı alıo fotoğrafı çekio ilginççççççççç:aha:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Dikkat ettiniz mi genç bir kadın genç bir kadının ölümüne sebep oluyor ama ne hikmetse yataktaki erkek XD XD :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
cok koTu bakio be akLim gdiodu :ehe

cortex47

cortex47

Üye
sahte, aklına gelmez o ara fotoğraf çekmek, uçuklamakla meşgul olur o ara...

omer1739

omer1739

Üye
ben ayaklarım bı tarafıma değene kadar koşup uzaklaşırdım

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Arkadaşıı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt