N900 ov 1.150mhz ve 600mhz ye geçiş program ile.içeri girin; nr6630

Sponsorlu Bağlantılar

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
yoo sadece cpufreqUI ORTAK:oke:

--------------- Ekleme ---------------

MSN YE GEL İSTERSEN ONLİNE YARDIMCI OLAYIM :oke: [email protected]

x-SoN_NeFeS-x

Üye
kutunun icini isaretleyince restart yapiyor ve yine 600 geliyor isaretlemedenmi yukselticem hizini ve programdan cikicam nasil olacak?

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
üst kısımda ondemad seçili olsun altta ise iki kutucugunda seçili işaretini kaldır onlar seçili olmasın ve frekansıda seçince apply;ye basın yani uygulayıp programı kapatın hepsi bu :oke:

ßUr@k

ßUr@k

Üye
emeğine sağlık

x-SoN_NeFeS-x

Üye
süper ya hemso acayip hizlandi n900 ellerine saglik

saygilar,,,

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
herkese ben teşekkür ederim hızlanmasına sevindim:oke::oke:.. hemde çok pratik bir program

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
paylaşım için :tşk:

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
anıl kardeş rica ederim yararlandıysan ne mutlu bana:oke:

kaan dean

kaan dean

Üye
Nr6630 arkdasim bende bir sorun olusuyor ara ara telefon kendiliginden kapaniyor sonra tekrar basliyor yine 600 e kendi otomatik atiyor. sende de varmi bu sorun..?

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
Nr6630 arkdasim bende bir sorun olusuyor ara ara telefon kendiliginden kapaniyor sonra tekrar basliyor yine 600 e kendi otomatik atiyor. sende de varmi bu sorun..?
dostum sen galiba smart reflex seçmişsin onu seçili tutma hiçbişey işaretli olmasın bende kapanma olmuyor hiç ayrıca 600e zaten kapanıp açınca geçliyor otomatik o normal yani onda bir problem yok

kaan dean

kaan dean

Üye
hayir hcbir kutucugu isaretlemedim...ilginctir artik sadece 600 mhz kadar secenek veriyor...

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
hayir hcbir kutucugu isaretlemedim...ilginctir artik sadece 600 mhz kadar secenek veriyor...
ikisinide kaldır telefonu kapat aç ve önce kerneli geri kur gene kapat aç şimdi cpufreqUI kur düzelmesi gerekiyo ama cpufreqUI de işaretli hiçbir kutucuk olmasın ve yukardaki seçeneklerde ondemad seçili olsun ok hadi dene:oke:

kaan dean

kaan dean

Üye
kerneli kaldirmiyor nurettin arkadasim

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
yapma yaw dur bide ben deneyeyim ama kaldırması gerek.

evet kaldıramadım. biraz uğraşayım o önemli değilde bari senin frekanslar yerine gelse

aero79

Üye
sagol arkadasim 2 gundur sorunsuz ve hizli bir sekilde surfen yapiyorum.

kaan dean

kaan dean

Üye
nurettin arkadas enhanced Linux kernel for power users(obsolete yeniden yuklemeye calisiyorum uygulama kayip diyor nerden halledicez bunu..?

daha dogrusu eksik uygulama kurulamiyor diyor

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
nurettin arkadas enhanced Linux kernel for power users(obsolete yeniden yuklemeye calisiyorum uygulama kayip diyor nerden halledicez bunu..?

daha dogrusu eksik uygulama kurulamiyor diyor
MAMİ KARDEŞ ONU DEĞİL ŞUNU YÜKLEYECEKSİN enhanced Linux kernel for power users..obsolete olmayacak orda ikitane var dikkat et
enhanced Linux kernel for power users----bunu yükle
enhanced Linux kernel for power users(obsolete)
ok şimdide aynı gene cpufrequı kur gerisini biliyosun:oke::oke: takılırsan yaz

kaan dean

kaan dean

Üye
okey halletim tesekkurler kardes

Üst Alt