Avea hattın aktif olma süresi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nobodyblocks

Üye
    Konu Sahibi
Avea hattın aktif olma süresi ?
Merhaba arkadaşlar.. Bugün 25 liraya içinde 5 tl yüklü avea hat aldım.. Sistem kullanılamadığından dolayı şuan için aktif edilemiyor ama 2 saat içinde aktif olur denildi..

Benim yine içime şüphe düştü (: Çünkü hattı alır almaz direk bir telefon ile kargoya verdim il dışına.. Daha önce 1 hafta içinde açılmayan hattım olmuştu.. Acaba aveada böyle bir sorun ile karşılaşırmıyım ? Hat acil olarak kullanılacağı için sorma gereği duydum.. Ve illerde ayrı ayrı..

sessiz_cocuk

Üye
hattın akti olma süresi 48 saat arkadaşım bende sorun yaşadım bole ama verdikleri bilgi 48 saat

izmirligenc

izmirligenc

Üye
hattii aldigin bayilige bagli birsey birazda bu evraklar ayni gun teslim edilirse avea ya erken acilir

tugbikim

Üye
benmde vodafone hattım sms paketi yapmak için istek gönderiyorum ama banada aktif değil diyor bu damı aynı durum acaba.? :((

Nobodyblocks

Üye
    Konu Sahibi
benmde vodafone hattım sms paketi yapmak için istek gönderiyorum ama banada aktif değil diyor bu damı aynı durum acaba.? :((

Hat yeni alındıysa herhangibir telefondan kendi numaranıza çağrı atarak çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Veya uzun süreli kullanılıyorsa ay içerisinde sms paketinizin bitip bitmediğine bakın. Eğer sorun bunlardan ibaret değilse müşteri hizmetlerini aramak en iyi seçenek olucaktır..

dayana

Üye
3 gün önce avea hat aldım 24 saat içinde açılır dediler ama açılmadı. Başka tlf arıyorum numaramı ulaşılamıyor diyor. Hiç bi şekilde biryeri arıyamıyorum devamlı başarız diyor ve geçersiz sim diyor lütfen yardım edein...

zaza

zaza

Üye
hattı aldığın yer evrakları geç teslim ederse ve yoğunluk varsa ki genellikle vardır çünkü gün geçtikçe yoğun talep artıyor hattın açılma süresi uzar sen aldığın yere bir sor belki hala evrakları göndermemişler:hmmm

• Beğen
Tepkiler: FrozenGamerElsa
Takipçi Satın Al

Üst Alt