Telefon Tavsiyesi Tel Alcam Sizce Hangisi 5800 mı Samsung 8500 Wace mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brk38

brk38

Üye
    Konu Sahibi
Tel Alcam Sizce Hangisi 5800 mı Samsung 8500 Wace mi??
5800 da büyük oranda karar kıldım.8500 wave şahane ama bada olması beni düşündürüyor.
sizce hangisi ya da başka hangi teli öneririsiniz.

pcwolf

pcwolf

Üye
Bada yeni ama donanım olarak 5800 acayip derecede eziyor ve o telefon üst segment bence, 5800 orta. O şekilde de değerlendirirsek aynı telefonlar olmuyor kulvar açısından. 8500 alırsanız daha iyi bence. 5800 eskidi nasıl olsa.

brk38

brk38

Üye
    Konu Sahibi
öylede bada ya doğru düzgün uygulama yok..başka tel önerebilccek olan var mı?

oleştimaxi1

Üye
wace iyi ya

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
[ı][sıze=3]5800[/sıze][/ı]

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Tabiki wave kardeşim nası kıyaslıyosun iki telefonu anlamış değilim 5800 kullanıyorum ama wave çok üst bi telefon :)
Beğenmediysen iphone al :oke:

brk38

brk38

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki wave kardeşim nası kıyaslıyosun iki telefonu anlamış değilim 5800 kullanıyorum ama wave çok üst bi telefon :)
Beğenmediysen iphone al :oke:

ıphone a para vermem abd de 700 $ olcak burda 1200$.kesinlikle karşılaştırmadım sadece bada nın ii bi işletim sistemi olp olmadığını anlamak amacıyla sordum.

emr-erock

emr-erock

Üye
8500 al

campsnac1

Üye
kesinlikle wave..aralarında tonla fark var:) bada yeni bir sistem.ama zamanla büyüyor.. ve gayet güzel uygulamaları da var...:) ben de alıcam wave bekliyorum...:)

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
wave almalısın arkadaşım bada işletim sistemi çok iyi samsung apps e gir bir sürü ücretsiz uygulama var ve maxicepte wave için 5 adet navigasyonun bir konuda toplandığını görmüştüm

brk38

brk38

Üye
    Konu Sahibi
wave almalısın arkadaşım bada işletim sistemi çok iyi samsung apps e gir bir sürü ücretsiz uygulama var ve maxicepte wave için 5 adet navigasyonun bir konuda toplandığını görmüştüm

wave kullanıcısısın heralde tel nasıl memnun musun.+ ve - yönleri nelerdir??biraz açıklma yapabilir misn?

Captain

Üye
tabiyiki de wave :oke:

futbol123

futbol123

Üye
kesinlikle wave

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
evet wave kull""anıcısıyım bence dokunmatik olarak ıphonedan sonra ikinci glen telefondur ve amoled ekranı o kadar canlı ki bazen gözünü alıyor felan yani çok kullanışlı ve şık bir telefon 5 mp kmerası da çok kaliteli 1ghz hız da çoğu telefondan yüksek düşünmeden wave almalısın :oke:

free

free

Üye
başlığı okuyunca şok geçirdim..,maalesef türk insanının sürü psikolojisi içinde hareket etmesinin tipik bi r örneği ve onun sonucu bu..
nokia teleonu gözünüzde çok çok büyütüyorsunuz.
5800 samsung veya sony olsaydı asla tutmazdı ağır vasat bir telefon 5800..
birazdan pek çok kişi bana 5800iöve öve bitiremeyecek ama gerçek bu..
sadece müzk telefonu olur ancak 5800..dokunmatik kategorisinde bile sayılmaz kalem telefonu maalesf

Esendağlı

Esendağlı

Üye
başlığı okuyunca şok geçirdim..,maalesef türk insanının sürü psikolojisi içinde hareket etmesinin tipik bi r örneği ve onun sonucu bu..
nokia teleonu gözünüzde çok çok büyütüyorsunuz.
5800 samsung veya sony olsaydı asla tutmazdı ağır vasat bir telefon 5800..
birazdan pek çok kişi bana 5800iöve öve bitiremeyecek ama gerçek bu..
sadece müzk telefonu olur ancak 5800..dokunmatik kategorisinde bile sayılmaz kalem telefonu maalesf
okadar da değil yani.

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
ya siz nokiayı gerçekten ne kadar büyütmüşsünüz nokia aslında hiçbirşey kullanan anlar en fazla şu ana kadar 680 mhz işlemcili telefon yaptı hala nokia kral diyorsunuz orta segmentte kral ama üst segmentte samsunga yetişmesi imkansız samsung en az 600mhz işlemci koyuyor artık sen düşün.

Zegen

Zegen

Üye
Wave basar ezer geçer:D

forever262626

forever262626

Üye
şimdi dostum wave yanında 5800 murat 131 gibi kalır karşılaştıurmak bıle anlamsız sen al wave 8500 bal keyfıne ıkı aya yakın oldu ben alalı adamlar yapmış eksı yan bulamıyom verdıgım paraya degdı bada yenı bi sistem zamanla gelişcek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt