hasan şaş 'ın uçak korkusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
hasan şaş 'ın uçak korkusu
Hasan Şaş'ın dünya kupasında çin'den japonya'ya uçakla giderken yaşadığı dehşet verici anlarda yaşadıklarına şimdi gülüyor...

buyurun

gülme komşuna gelir başına...

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Necmati

ßUr@k

ßUr@k

Üye
hahaha speak .. kaptan :kop

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bence "Allahı'ım,Hakan Şükür'ün ettiği bütün dualara katılıyorum"...

Necmati

Necmati

Üye
saba tümer'de yine formunda... :ehe

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
saba hanım'ın maşallahı var zaten o kadar enerjik ki... nükleer reaktörün çekirdeğine koysan istanbula yetecek elektrik üretir...
Allah tadını, tuzunu bozmasın...ekrana yakışıyor...

Necmati

Necmati

Üye
saba hanım'ın maşallahı var zaten o kadar enerjik ki... nükleer reaktörün çekirdeğine koysan istanbula yetecek elektrik üretir...
Allah tadını, tuzunu bozmasın...ekrana yakışıyor...
evet bence kadınlar talk show yapmıyor ya genelde saba tümer yapabilecek kalitede birisi...

Burak

Üye
uçak korkusu diyince aklıma Kemal Sunal geldi.:ağlarım::ağlarım:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
benim aklıma geldi de ... zamanında istanbul hava yolları diye bir şirket vardı 11 yıl önce onla istanbul'a gitmiştim...
inişe geçtiği sırada hava yağmurluydu...
hava kötü sayılırdı... uçak piste doğru yön almıştı bulutlardan aşağı yeniinmiştik... derken uçak hafif bir yükselir gibi aldu milletin canı boğazına geldi kendimi bir kastım gözüm kapaıl...millet "İHİİHİİh!" diye iç çekiyor ... ibr bebek ağlama seisi geliyor.. uçak sarsıntıda... gözümü açıp pencereden bir baktım... amanın

ekmek çarpsın uçak kanat çırpıyordu...kanatlarını da iyi sallıyordu kerata.. tamam "motor dursa da da bu uçak uçar." ne zaman sallantı biter diye bekledim ama uzun süre devam etti... sarsıntının azaldığında bile uçak "havada kalacağım" diye kanat çırpmaya uğraşıyordu..

kaptan pilot hiç "speak" memişti... uçaktan indikten sonra arkalarda biryerlerdeydim...arkama doğru bakınca pilotun uçaktan indiğini gördüm...
pilot yaşlı bir amcaydı... uçaktan çıkmak için millaetin iyice uzaklaşmasını bekledi ellaam...
zaten şirket bir yıl sonra iflas ettiydii..

ramazan ayı olduğundan uçaktaki ikarmlığı poşette almıştım... taksiye bindiğimde orucumu ikarmlıkla açtım... ne vardı biliyonuzmu tavuk budu... hemde dilimli... tadı hala damağımda... ya hu böyle şirket iflas ettirilir mi ... öyle tadı damağımda yemeği bi'daha nasıl yiyeceğim ben .....

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Bune Böyle Gülünce Bizde Gülüoz Böyle Güşlüş Yok Hasan Şaş Aklını Alıyor xD

Burak

Üye
sen adamı öldürürsün abi ya :kop2:

kralxxx

kralxxx

Üye
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt