İzdivaç programı yine şoke etti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
İzdivaç programı yine şoke etti!

Sonunda canlı yayında buda oldu! İşte tesadüfün bukadarı dedirticek olay ve ayırntıları...

Türk televizyonlarında sonunda buda oldu! Özellikle çöpçatan programlarında sınır tanımayan Türk yapımcılar, yine bir ilke imza attı. İnanmayacaksınız ama evlenmek için programa gelen genç adam, eski eşiyle aynı stüdyoda buluştu hem de evlenmek için!..

Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında ilginç bir olay yaşandı. Ayşenur Hanım'a talip olarak gelen İsmail Bey, evlenmek için programa katılan Yeşim Hanım'ın eski kocası çıktı.

Her iki isim de durumun tamamen tesadüf olduğunu söylemesine rağmen İsmail Bey'in talip olarak geldiği Ayşenur Hanım gözyaşlarını tutamadı.

zibidi39

zibidi39

Üye
yok bole bısey ıste dunyada dıskovery çenıl da gordunuzmu goremessınız neden o hayvan belgesel kanalaı buda ınsan belgesel kanalı

Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Ya milet ne anlıyor böyle proğramlardan anlamıyorum
Şikayet Mesajı Gönderelim Bitsin Şu Proğramlar Artık Ben Bir Tane Mesaj Gönderdim

zibidi39

zibidi39

Üye
ya sefa kardes ıyı dıosun hos dıosunda gondersek ne olucak rtuk farkıdnad egılmı kı bunların ama napıcan rant olayı var buyuk paralar donuyo bu ıslerde hıc bısey yapmıolar onun ıcın

Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
ya sefa kardes ıyı dıosun hos dıosunda gondersek ne olucak rtuk farkıdnad egılmı kı bunların ama napıcan rant olayı var buyuk paralar donuyo bu ıslerde hıc bısey yapmıolar onun ıcın
O Da Doğru

MetQ7

MetQ7

Üye
Hepsi numara olduğu gibi bu da numara.Daha önceden anlaşmalı.Uyuz oluyorum şu programlara:box:off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt