5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
işallah yarın çıkarda biter bu işgence :D

mustafa

mustafa

Üye
v60 niye yalan olsun arkadaşlar. Allahın günü mü bitti. pazartesi çıkacak diye söyleyenler nokiadan mı duymuşlar ki. sabredin biraz eylül olmaz da ekim olur ama çıkar.

umuttsafak

Üye
yahu bu adam nereden duymuş pazartesi çıkacağını forumdonanımdada başlık var benim arkdaşn nokiada kankası var içerden haber aldım pazartesi çıkacak diye. Millet kafayı yedi güncellemeyi sabahtan akşama kadar bekledi bugün. Takıntı haline geldi kullanıcılarda.

UltiCode

UltiCode

Üye
ya ben mi yanlış hatırlıyorum ama nokia v60 çıkacak diye açıklama yapmamış mıydı zaten?

woldemort12

woldemort12

Üye
Valla teli flashladım c6 kurdum widgetler falan süper telefon eskisinden çok daha hızlı çok daha kullanışlı :) v60 çıkarmı bilmiyorum ama iyi bir güncelleme olursa geri dönerim :) Benden tavsiye 5800 için c6 yı araştırın biraz :)

--------------- Ekleme ---------------

Hatta buyrun izleyin

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
Arkadaşlar Nokia'nın resmi bir açıklaması varmı v51'in haricinde buglar dan falan arınmış yeni version çıkartacağına dair, kendi sitesinde falan şahsen ben net bir açıklama görmedim forumlar da kullanıcıların açtıkları konular dan başka.hani bekliyoruz ama biraz boş bekliyoruz gibi gönül ister ki v60 diye adlandırılan sürüm gelsin de biz kullanıcılar rahat edelim ama net açıklama yok bekliyoruz ama ne bekliyoruz şimdilik bir delinin attığı taşla uğraşıyoruz,hepimiz delirdik yahu diğer arkadaşlara hak veriyorum rüyasına giren bile var...bir sürüm çıkacak muhakkak ama v60 olarak mı çıkar ve zaman çıkar bilinmiyor şahsen o kadar araştırdım net bir açıklama yok kullanıcılar da kendi rüyalarını aksetmiş yani yok symbian ^3 yok amolede yakın ekran falan hani bir nevi saçma.biz bekleyelim ama strese de girmeyelim nokia nasıl olsa kendi bildiğini yapar hatta bu kadar talebe inat yapar daha geç çıkartır:hmmm:hmmm

'Şeref'

Emekli Yönetici
bende v 60 in c6fw kadar hizli ve kullanisli olucagini sanmiyorum :hmmm
c6 ile yola devam :naughty:

silver_cover

silver_cover

Üye
sağol

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
beyLer bende yeni yaziLim gorunuyor.c6 fw'si yukLu ne yapayim ?

haris_mg

Üye
bende birşe görünmedi arkadaşlar herhangi bir güncelleme mevcut değil yani

emretwoolf

emretwoolf

Üye
c6nın yeni yazılımı o:D 5800 deil

haris_mg

Üye
c6 yi nasıl yükleriz arkadaşlar peki bu konuda bilgi verirmisiniz bana ve yüklememi tavsiye edermisiniz

marmaraisland

Üye
arkadaşlar ben bugun aradım nokia müşteri hizmetlerini dedikleri şey evet v60 gelicek 15 gün içinde ama hangi gün belli eğil tek dediği 15 gün içinde olucakmıs yenı guncelleme ve dedıklerı gibi köklü bi değişiklik olucakmış :) yaklaşım 7-8 dakika konuştum

emr-erock

emr-erock

Üye
arkadaşlar ben bugun aradım nokia müşteri hizmetlerini dedikleri şey evet v60 gelicek 15 gün içinde ama hangi gün belli eğil tek dediği 15 gün içinde olucakmıs yenı guncelleme ve dedıklerı gibi köklü bi değişiklik olucakmış :) yaklaşım 7-8 dakika konuştum
şimdi bende aıyacağım nokia yı aynışeyi söylemezse yalan söylemişindir...

rbg12

rbg12

Üye
inşallah bir an önce gelir
insanların sinirleri bozluyo

marmaraisland

Üye
şimdi bende aıyacağım nokia yı aynışeyi söylemezse yalan söylemişindir...

kardeşim sana ndn yalan atayım aradım diyorum müşteri temsilcisi bana o şekılde konuştu sen ararsın sana başka konuşur nebiliyım ben ınsanları yalan attın deyipte dusman etme arkadaşım tamam by simdi cvp da ver me

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ah nokia ah insanları birbirine düşürdün..

Üst Alt