Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung 1850 tema for 5800
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertolozzi
Üye
Konu Sahibi
Samsung 1850 tema for 5800
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
A nice plain white theme with a deceptive name.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.
Bi teşekkür yeter
By Y@VUZ
Üye
Teşekkürler
[DeathstorM]
Üye
Ellerine Sağlık...
Mertolozzi
Üye
Konu Sahibi
Rica ederim
@n!wa+*R
Üye
Sen mi yaptında "by mertolozzi" yazıyorsun ve ayrıca konu başlıklarına "by ve nick" yazımının yasak olduğunu hatırlıyorum ama modlar daha görmemiş anlaşılan..
Mertolozzi
Üye
Konu Sahibi
Benim yapmamla ne alakası var sadece yazdım ayrıca daha önce yazanları görmüştüm sanırım sen yanlış hatırlıyorsun
Sen mi yaptında "by mertolozzi" yazıyorsun ve ayrıca konu başlıklarına "by ve nick" yazımının yasak olduğunu hatırlıyorum ama modlar daha görmemiş anlaşılan..
Konularda yada prolarda "By ...-" 'dan sonra yazılır yapanın ismi ve önceki konularımda böyle bir şey yoktu yani artık konu başlıklarına nick ve by gibi kelimeler yazılmıyor 2010 yılında bir tane konumu bul bakalım öyle acaba kim sadece gülecek
Ayrıca hatırlamasan modlardan birine sor bakalım bu şekil olması lazım belki temalarda konu denetime gitmediği için görmeleri biraz zor olmuştur . . .
Konularda yada prolarda "By ...-" 'dan sonra yazılır yapanın ismi ve önceki konularımda böyle bir şey yoktu yani artık konu başlıklarına nick ve by gibi kelimeler yazılmıyor 2010 yılında bir tane konumu bul bakalım öyle acaba kim sadece gülecek
Ayrıca hatırlamasan modlardan birine sor bakalım bu şekil olması lazım belki temalarda konu denetime gitmediği için görmeleri biraz zor olmuştur . . .