Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

webstar48

Üye
B5310 Corby Pro çalıştırır değilmi oyun ve birkaç uygulama istiyorum.

Zloy Volk

Zloy Volk

Üye
Sizin elerinizden öperim nekar mutlu oldum bilemessiniz çıldıcam süüüüüpeeeer bir paylaşım:oke::aha::heyo::alkis:alkis:alkis:alkis:heyo2::heyo2::heyo2::biggrin::biggrin::biggrin:

ozandurmus

Üye
cok sagol arkadasim bayagi bir emek vermissin tesekkurler

vedat2373

Üye
cok ıyı paylasım kardes bende de monte var devaamını dılerım

*aKis*

*aKis*

Üye
telefonum 4 kere bozuldu... firmware değiştirdim.. sistemiyle oynadım ramını yaktım.. garanti asla devre dısı kalmaz.. telefonu parçalara ayırmadıgın surece..

orda bir kod yok.. o kodlar telefonun orjinal sitesindeki forumlardan alınmıs kodlar.. zaten telefonu resleyince kodlar orjinaline dönüyor fabrika ayarlarına döndüğünde..

ve oyun uygulama hayatında kullanmadıysan bunlarıda sormazsın oyun uygulama yüklediğinde oyunlar ve uygulamalar kısmına gelir ordanda silebiliyorsun zaten OYUNUN GARANTİYLE NE İLGİSİ VAR NE KADAR CAHİLSİNİZ

sistemetik sorunlar ve değişiklikler garantiyi devre dısı bırakmaz güvenmiyorsan yapma kimse sana yap demedı burda 80 bin kişi okudu bu yazıyı ve yaptı bunları soran ilk kişisin.. anlamıssındır umarım artık soru sormazsan sevinirim

Kardeşim benmi anlatamıyorum yoksa senmi anlamamakta ısrar ediyorsun anlamadım..

Sen kendin yazmışsın garanti dışı kalır diye, sonrada parçalamadığın sürece garanti dışı kalmaz diyosun:

3) Bu Telefonlara Hiçbir Şekilde Tema Yüklenmez..Tema Yüklemenin Tek Yolu Var Sistem Dosyalarını Değiştirmek Fireware Yani... Bunu Yaparsanızda..Garanti Belgesi Devre Dışı Kalır..Telefona Bir şey Olursa Tamir Ettiremessiniz Telefonu Beleşe.. İsterseniz Forumda Firewareler Mevcut..

Ne bu çelişki?

2. si ben oyun yüklemekten bahsetmiyorum telefona kodları onaylatmaktan bahsediyorum..

DESTEKLENMEYEN DOSYA TÜRÜ HATASI

Bunun Nedeni Telefonunuzun Dışardan Dosya Yüklemeye İzin Vermemesidir. Şöyle Çözebilirsiniz;
Arama Tusuna Basıp *#6984125*# Yazıyoruz
Yenı Bir Menu Açılacak
4'e Basıyoruz 4 Internals
*#9072641*# Bu Kodu Giriyoruz Boylelİkle İstediğiniz Şekilde Ayarlama Yapabılmek İçin Yetki Alıyoruz
Sonra 6'ya Basıyoruz (6 Storage Settings)
Sonra 2'ye Basıyoruz (2 Update Media Database)
Sonra 3'e Basıyorz (3 Update Java DB)
Sonra 10'a Basıyoruz (10 Create Ax Dat File)
Şimdi hepsinden Çıkıyoruz. Sonra Hangi Klasöre Yüklediyseniz Oyunları Veya Uygulamaları Üzerine Girip Tıklayın Artık Rahatlıkla Kurabilirsiniz.. Eğer Gene Olmadıysa Yukarıdaki JadMaker Kısmını Okuyunuz..

Bunlar onaylandıktan sonra nasıl iptal edilicek bunu sordum. Zaten artık merakta etmiyorum..!

Bir çok kişi sana teşekkür etmiş diye bende teşekkür edicek değilim ki sorularıma doğru düzgün cevap bile vermiyorsun.. Senin yazından önce çok araştırma yaptım ve gerekenleri yükledim zaten.. Senin programların içinde sadece Winrar işime yaradı onuda neredeyse hiç kullanmıyorum..
Bir soru sordum diye ne bu agresiflik ne bu şiddet bu celal anlamış değilim... Adam gibi soru sordum ama sen adam gibi cevap veremiyorsun bile..!

capp

Üye
Selamlar kardesim cok tesekkur ederim , buyuk emek harcamissin .superinsan. ben de faydalandim uygulamalardan fakat bir problemim var yardimci olursan sevinirim . Skype'in yan donmesi icin .MF dosyasini editledim ,verdigin kodlari girdim yan donmeye basladi ama busefer butonlar kayboldu .

verdigin edit programini da kullanmayi denedim ama beceremedim . . eger vaktin olursa , benim icin denersen cok evinirim .

Skype Jar ve .MF dosyasi burada

Edit: Model : Corby PRO

Tesekkurler.

--------------- Ekleme ---------------

telefonum 4 kere bozuldu... firmware değiştirdim.. sistemiyle oynadım ramını yaktım.. garanti asla devre dısı kalmaz.. telefonu parçalara ayırmadıgın surece..

orda bir kod yok.. o kodlar telefonun orjinal sitesindeki forumlardan alınmıs kodlar.. zaten telefonu resleyince kodlar orjinaline dönüyor fabrika ayarlarına döndüğünde..

ve oyun uygulama hayatında kullanmadıysan bunlarıda sormazsın oyun uygulama yüklediğinde oyunlar ve uygulamalar kısmına gelir ordanda silebiliyorsun zaten OYUNUN GARANTİYLE NE İLGİSİ VAR NE KADAR CAHİLSİNİZ

sistemetik sorunlar ve değişiklikler garantiyi devre dısı bırakmaz güvenmiyorsan yapma kimse sana yap demedı burda 80 bin kişi okudu bu yazıyı ve yaptı bunları soran ilk kişisin.. anlamıssındır umarım artık soru sormazsan sevinirim

Selamlar kardesim cok tesekkur ederim , buyuk emek harcamissin .superinsan. ben de faydalandim uygulamalardan fakat bir problemim var yardimci olursan sevinirim . Skype'in yan donmesi icin .MF dosyasini editledim ,verdigin kodlari girdim yan donmeye basladi ama busefer butonlar kayboldu .

verdigin edit programini da kullanmayi denedim ama beceremedim . . eger vaktin olursa , benim icin denersen cok evinirim .

Skype Jar ve .MF dosyasi burada

Edit: Model : Corby PRO

Tesekkurler.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
PARA VERMİŞ GİBİ HİZMET BEKLEYENLERE EN BÜYÜK CEVABIM SUSMAKTIR!!

Kardeşim benmi anlatamıyorum yoksa senmi anlamamakta ısrar ediyorsun anlamadım..

Sen kendin yazmışsın garanti dışı kalır diye, sonrada parçalamadığın sürece garanti dışı kalmaz diyosun:

3) Bu Telefonlara Hiçbir Şekilde Tema Yüklenmez..Tema Yüklemenin Tek Yolu Var Sistem Dosyalarını Değiştirmek Fireware Yani... Bunu Yaparsanızda..Garanti Belgesi Devre Dışı Kalır..Telefona Bir şey Olursa Tamir Ettiremessiniz Telefonu Beleşe.. İsterseniz Forumda Firewareler Mevcut..

Ne bu çelişki?

2. si ben oyun yüklemekten bahsetmiyorum telefona kodları onaylatmaktan bahsediyorum..

DESTEKLENMEYEN DOSYA TÜRÜ HATASI

Bunun Nedeni Telefonunuzun Dışardan Dosya Yüklemeye İzin Vermemesidir. Şöyle Çözebilirsiniz;
Arama Tusuna Basıp *#6984125*# Yazıyoruz
Yenı Bir Menu Açılacak
4'e Basıyoruz 4 Internals
*#9072641*# Bu Kodu Giriyoruz Boylelİkle İstediğiniz Şekilde Ayarlama Yapabılmek İçin Yetki Alıyoruz
Sonra 6'ya Basıyoruz (6 Storage Settings)
Sonra 2'ye Basıyoruz (2 Update Media Database)
Sonra 3'e Basıyorz (3 Update Java DB)
Sonra 10'a Basıyoruz (10 Create Ax Dat File)
Şimdi hepsinden Çıkıyoruz. Sonra Hangi Klasöre Yüklediyseniz Oyunları Veya Uygulamaları Üzerine Girip Tıklayın Artık Rahatlıkla Kurabilirsiniz.. Eğer Gene Olmadıysa Yukarıdaki JadMaker Kısmını Okuyunuz..

Bunlar onaylandıktan sonra nasıl iptal edilicek bunu sordum. Zaten artık merakta etmiyorum..!

Bir çok kişi sana teşekkür etmiş diye bende teşekkür edicek değilim ki sorularıma doğru düzgün cevap bile vermiyorsun.. Senin yazından önce çok araştırma yaptım ve gerekenleri yükledim zaten.. Senin programların içinde sadece Winrar işime yaradı onuda neredeyse hiç kullanmıyorum..
Bir soru sordum diye ne bu agresiflik ne bu şiddet bu celal anlamış değilim... Adam gibi soru sordum ama sen adam gibi cevap veremiyorsun bile..!

ya 80 bin kişi ile ugrasıyorum hepinize özel DİKKATMİ GÖSTERECEĞİM? firmware yüklemek demek tema değiştirmek demektir.. evet normalde garanti devre dısı kalır.. ama artık kalmıyor sadece prosedurde öyle yazıyor türk vatandaşları garantileri beleşe tamir ediyor..

SENİN TEŞEKKÜRÜNEDE KALMADIK VER DİYEDE YALVARMADIK DÜZGÜN CEVAP VERİYORUM ANLAYANA TABİKİ... NAPAYIM BİRTEK WİNRAR İŞİNE YARADIYSA? BENİM UMRUMDAMI SENCE BU? BEN 16 YASINDA BU KADAR EMEK HARCAMIS Bİ İNSANIM NE DÜŞÜNDÜĞÜN UMRUMDA DEĞİL

O KODLARI YAZARSAN GARANTİ FİLAN DEVRE DISI KALMAZ O KODLARI ESKİ HALİNE BİR TIKLAMA İLE GETİRİRSİN fabrika ayarlarını geri yükleye BASARAK BU KADAR BASİT..

VE O DOSYADAKİ UYGULAMA OYUN DUVAR KAGIDI YÜKLERSEN GARANTİNE BİŞİ OLMAZ ONLAR SİSTEMİ DEĞİŞTİRMİYOR SADECE OYUN ADI ÜSTÜNDE SİLEBİLİYORSUN..

TEKRAR SÖYLÜYORUM FİRMWAREDE ARTIK BELEŞE TAMİR EDİLİYOR BÜTÜN GARANTİ KAPSAMLARINDA

VE BU SİZE SON CEVABIMDI EĞER İNSANSANIZ BİRAZCIK ANLAYIŞINIZ VARSA BURAYA TEKRAR BİRŞEY YAZMAYIN :vur

--------------- Ekleme ---------------

selamlar kardesim cok tesekkur ederim , buyuk emek harcamissin .superinsan. Ben de faydalandim uygulamalardan fakat bir problemim var yardimci olursan sevinirim . Skype'in yan donmesi icin .mf dosyasini editledim ,verdigin kodlari girdim yan donmeye basladi ama busefer butonlar kayboldu .

Verdigin edit programini da kullanmayi denedim ama beceremedim . . Eger vaktin olursa , benim icin denersen cok evinirim .

Skype jar ve .mf dosyasi burada

edit: Model : Corby pro

tesekkurler.

--------------- ekleme ---------------

selamlar kardesim cok tesekkur ederim , buyuk emek harcamissin .superinsan. Ben de faydalandim uygulamalardan fakat bir problemim var yardimci olursan sevinirim . Skype'in yan donmesi icin .mf dosyasini editledim ,verdigin kodlari girdim yan donmeye basladi ama busefer butonlar kayboldu .

Verdigin edit programini da kullanmayi denedim ama beceremedim . . Eger vaktin olursa , benim icin denersen cok evinirim .

Skype jar ve .mf dosyasi burada

edit: Model : Corby pro

tesekkurler.

üzgünüm okul yüzünden artık ilgilenmiyorum böyle işlerle iyi günler

zagaga31

Üye
ellerine sağlık güzel olmus samsung s5233w wifi var acar umarım

mzns

Üye
emeğine saygı

Youtobe

Üye
bnde samsung star wifi war..bu konunda yazdıgın oyunu yatay ekran yapmayı denedım..guitar hero 5 oyununa denedım fakat olmadı normal duz ekran olarak calıstı..oyun yatay ekranı desteklemese bıle o kodları yazdıktan snra duz ekran calısması normal mi ?

__06__

Üye
Çok teşekkürler. Corby wifi de çalışıyor demi?

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaslar, verilen cevaplarda biraz daha birbirimizi kırmadan dikkatli yazılar yazın lütfen :polis:

coolasice83

Üye
saol kardes emegine saglık

tsugayu

Üye
eline sağlık çok güzel paylaşım olmuş..

w3noom

Üye
bilader bende samsung lindy var yaw onun bi klavyesi var portraid olanindan yani yatay olmuyo ve sensörüde yok zaten ama rahat yazamiorum bana yardim edebilirmisn . anladigim kadariyla senin paylastigin bu klavye sensörlü telefonlar icin mesela bana bi tusla yatay olup bi tusla portraid olan bi klavye yapabilirmisin lütfen suna bi cözüm ariyorum denemedigim sey kalmadi ama bunlarin dilinden de anlamiorum ondan baktim da baya bi bisey anlamadim yardim edebilir misin kardes ... pm ye atarsan yada msn mi veriyim naplim anliyorsan msj yolla bna ...

[email protected]

SAINT1

SAINT1

Üye
bilader bende samsung lindy var yaw onun bi klavyesi var portraid olanindan yani yatay olmuyo ve sensörüde yok zaten ama rahat yazamiorum bana yardim edebilirmisn . anladigim kadariyla senin paylastigin bu klavye sensörlü telefonlar icin mesela bana bi tusla yatay olup bi tusla portraid olan bi klavye yapabilirmisin lütfen suna bi cözüm ariyorum denemedigim sey kalmadi ama bunlarin dilinden de anlamiorum ondan baktim da baya bi bisey anlamadim yardim edebilir misin kardes ... pm ye atarsan yada msn mi veriyim naplim anliyorsan msj yolla bna ...

[email protected]
Öyle yat kalk bir mod olacağını sanmıyorum yani olsada oyun yapımında olabili diye düşünüyorum sonradan böyle birşey yapmak çok zor veya imkansız gibi bişeydir.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
çok çok çok saol arkadaşım senin gibilerini bu forumda ihtiyacımız var bu konu çok işime yaradı

ORCHAN2

Üye
teşekürler emeğin için

DarknessKaan

Üye
Harika bir arşiv çok teşekkürler (Cool Man) :)

amurat70

Üye
ege 970 forumda seni tek geçiyorum çok teşekkürler.böyle bi çalışma her baba yiğidin harcı değil tebrikler..

Üst Alt