5800 gelen msjları yanıtlarken yavaşlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ModiFix_TR

Üye
    Konu Sahibi
5800 gelen msjları yanıtlarken yavaşlıyor
5800 a bi msj geldi ve yanıtlama tuşuna bastım mı telefon sanki donuyor ve 3-4 sn sonra ekran geliyor diğer msj işlemlerinde bu kadar olmasada yavaşlık söz konusu diğer menülerde problem yok sadece msjlarda problem var

JayJayyy

Üye
hard formatı dene.

kuvars10

Üye
Mesaj kutunda çok mesaj vardır.Silersen rahatlar hızlanır.Mesajlara her girdiğinde telefon bunları okumaya çalıştığı için yavaşlatıyor.Yaklaşık 800 mesajı geçince bende yavaşlama oluyor senin dediğin gibi 3 4 saniye kadar.

obizin

obizin

Üye
Mesajları hafıza kartına kaydediyorsa yavaşlıyor telefon ama kendi hafızasına kaydedersen hızlanıyor:hmmm

ModiFix_TR

Üye
    Konu Sahibi
Mesajları hafıza kartına kaydediyorsa yavaşlıyor telefon ama kendi hafızasına kaydedersen hızlanıyor:hmmm

aynen öyle oluyormuş usta çok sağol telefon hafızasına aldım süper hızlandı yav hafıza kartında neden yavaşlıyor ki diğer tellerde de öyle mi acaba :S

kuvars10

Üye
aynen öyle oluyormuş usta çok sağol telefon hafızasına aldım süper hızlandı yav hafıza kartında neden yavaşlıyor ki diğer tellerde de öyle mi acaba :S

Farklı bir aygıttan veri aktarıyor sonuçta,yavaşlaması normaldir.

pcwolf

pcwolf

Üye
Hafıza kartına biçimlendirme, hata ayıklama felan yaptırın düzelir. Ayrıca bazen kendiliğinden bile gidiyor o yavaşlık:S

ßUr@k

ßUr@k

Üye
sım kart ve telefon hafızasını boşalt hafıza kartını kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt