İlk Defa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soneday

Soneday

Üye
Benden sana sağlam bir taktik;

Tam aşık olmadan,tam canını canına adamadan,bitanen olmadan ona aşkım,canım,bitanem deme sakın...Bu şüphelenecek ve birgün soracaktır...Neden bana bunları söylemiyorsun gibi,sende sağlam bir cevap vereceksin,emin ol çok işe yarayacak...

Ve bunu yapmacıklama,yai gerçekten aşık olmadan ona aşkım deme.Ve ona ilk aşkım,yada seni seviyorum dediğin an kız sana bağlanır...

Sürekli dersen canım aşkım vs,kızı kendinsen soğtursun,ama dediğim gibi kızı tanımadan konuşuyoruz,bazı kızlar var.Muhabbet ederken bile aşkım der...

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda üstüme tanımam :) kız nasıl birisi? yani nelerden hoslanır önce ona gir.

burak kardeşim kız nasıl biri dion fizikselmi :D hep sarkı dinleyen (emraydın :D ) espri yapınca gülen :d

--------------- Ekleme ---------------

Benden sana sağlam bir taktik;

Tam aşık olmadan,tam canını canına adamadan,bitanen olmadan ona aşkım,canım,bitanem deme sakın...Bu şüphelenecek ve birgün soracaktır...Neden bana bunları söylemiyorsun gibi,sende sağlam bir cevap vereceksin,emin ol çok işe yarayacak...

Ve bunu yapmacıklama,yai gerçekten aşık olmadan ona aşkım deme.Ve ona ilk aşkım,yada seni seviyorum dediğin an kız sana bağlanır...

Sürekli dersen canım aşkım vs,kızı kendinsen soğtursun,ama dediğim gibi kızı tanımadan konuşuyoruz,bazı kızlar var.Muhabbet ederken bile aşkım der...

yok ya bu muhabbet ederken askım demio :D bi gecen gün mhmmdcim dedi o kadar :D zaten ortada aşkta yoq :D maksat muhabbet :D

--------------- Ekleme ---------------

Kızı tanısam öneri verirdimde...Bu tür şeyler kızdan kıza değişir,bazıları esipiri sever,bazıları iş güç bazıları +18 bazıları ise romantizim vs...

Sen hepsini dene,hangisi hoşuna gidiyorsan onları dene.

kızı tanıman için soru sor cvp werim
:D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bak mesala ben cod4 oynarken kız mesaj ceker derim bende bi sus da oyun oynayayim oda peki der gider.Sonra oyunda mac biter:D bende bisi yazarım artik ayıp olmasin diye.Sacma sapan her türlü seyi konsuruz.Sende böle yap bence biraz ilgilenmiyormus gibi.Sana mesaj atarsa onu tanımaya yönelik seyler sorarsın ona ondan sonra beğenirsen cıkma teklifi edersin.bende ilk basta bi kızla konsurken acaip oluyordum ama simdi istemediğim kadar kız var etrafımda. merak etme bi kız kolay kolay uzaklasmas senden :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kıza benim numaramı ver benim yeni numaram bu de haftaya gel al kızı benden :d:

ßUr@k

ßUr@k

Üye
bol bol iltifat et yücelt kızlar ondan hoşlanr ;)

ßUr@k

ßUr@k

Üye
haha :D

Dafny

Dafny

Üye
kesnlkle espriler ypma :D

khytr89

khytr89

Üye
ne olacak bu ülkenin hali de konu açıla açıla bak nerelere geliyo :ehe

Burak

Üye
:ehe

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teşekkür edrim :d covboy numaranı werde kıza werem :D

Perfect!

Üye
kelin merhemi olsa...:hmmm

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
imaa neee :D

kankka

Üye
kaliteli espiri yapman lazım

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
kesnlkle espriler ypma :D
haklı:D espri yaparsın ama güzel espiriler yap sacma sapan yapınca uzaklasiyor senden(cok örnek gördüm:D) ya ben bi kızla konstugum zaman konu taa nerelere kadar gidiyor.

fuatfurit

Üye
Sana birşey deyeyim mi? Herşey boş sen sen ol sadece seviyorsan sevgini bağışla sevmiyorsan zaman geçirmek için insanlarla alay etme... gerisi boş konu bulman için buluş yanında anlarsın sevgini ... böyle uzaktan hiç bi derdin ilaçı olmaz konuşacak birşey bulsanda boşa ... kusura bakma ginede haddimi aştıysam ... ben böyle düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt