17 yıldır cehennem azabı çekiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi

Doktorlar hastalığa teşhis koyamıyor. Lazerle yakıyorlar yerine yeniden çıkıyor. Kaşıntıdan geceleri yatamıyor.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde et beni şeklinde vücudunun her yerinden yaralar çıkan Mehmet Doğan'ın hastalığına teşhis konulamıyor.

Geçimini ayakkabı boyacılığı yaparak sağlayan 45 yaşındaki Mehmet Doğan hastalığın 17 yıl önce başladığını söyledi.

Evlendikten sonra vücudunun özellikle bel kısmının yukarısında yüzlerce et beni şeklinde yuvarlak şişkinlikler çıktığını anlatan Doğan "Yıllardır bu hastalığın acısını çekiyorum. Maddi imkansızlıktan dolayı tam teşekküllü bir hastaneye gidemedim. Gittiğim doktorlar ise hastalığa teşhis koyamıyorlar. Lazerle yakıyorlar yerine yeniden çıkıyor. Kaşıntıdan geceleri yatamıyorum. Üzerime yorgan örtemiyorum sıkıntı veriyor. Hayırseverlerden yardım bekliyorum." dedi.

Yıllardır eşinin hastalığı ile mücadele ettiklerini söyleyen Rahime Doğan "Eşim 17 yıldır hasta. Maddi durumumuz yok. Eşim ayakkabı boyacılığı yapıyor ben de evlere temizlik işlerine gidiyorum. Kazandığım paraları engelli oğlum ve hasta eşim için harcıyorum fakat yetmiyor. Hidrosefali hastalığı olan 19 yaşındaki oğlum Burhan'ın başı su topluyor. Oğlumun ve eşimin durumuna çok üzülüyorum. Ev kirasını hala ödeyemedik. Kızım lise mezunu okumak istiyor fakat maddi imkansızlıktan dersaneye gönderemiyoruz. Eşimin iyileşmesi için her gün Allah'a dua ediyorum." diye konuştu.

rapman

rapman

Üye
çok kötü inşallah kısa zaman içinde düzelirler.

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Allah Yardım Eylesin Çok Zor Durumları
Yarrabi ÇOK Şükür
Sen herşeyin en iyisini Bilensin

Zayiat_35

Zayiat_35

Üye
allah yarrdımcıları oLsun..

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Allah yar ve yardımcısı olsun.

Mert

Mert

Üye
Allah yardımcısı olsun :s

emr-erock

emr-erock

Üye
yazıkla adama:ağlarım:

Temperature

Temperature

Üye
Allah yardımcısı olsun adamın işallah adama hayır sever biri yardım eder

One907

One907

Üye
Bu ne bahtsızlıktır böyle yaww:hmmm

konyarapp

Üye
Allah yardımcısı olsun :( Allah dermansız dert vermemiştir inşallah bu hastalıgında tedavisini bulurlar....

Onur Saka

Onur Saka

Üye
off cok kütü yaa :(

loss_pain

loss_pain

Üye
Allah yardımcısı olsun

americanboy

americanboy

Üye
allah yardım etsin inş. bir hayır severin yardımı dokunur

Sezer_81

Sezer_81

Üye
allahım kımsenın basına vermesın :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...