5800 İnternetten video izleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stk44

stk44

Üye
    Konu Sahibi
5800 İnternetten video izleme
Arkadaslar 3 gün önce aldım 5800 çok memnünum.. ama mozilla mini kurdum ve sitelere girip iceriğini okumaktan baska birşey yapamıyorum.... flash yok sanırım bana internette gezerken nasıl facebook da video izleyebilirim ? nasıl mynet ve diğer sitelerde video izleyebilirim yardımcı olurmusunuz?

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
Bende daha Yeni aldım kutu acalı 2-3 saat oldu aynı soruyu bende soruyorum :D

ilkaygz

Üye
kendi tarayıcısından facebook ve you tube videoları izleyebliyorsun üstelik izlerken kaydediyor videoyu fakat başka sitelerden izleyemiyorsun flash yetersiz

Captain

Üye
kendi tarayıcısından facebook ve you tube videoları izleyebliyorsun üstelik izlerken kaydediyor videoyu fakat başka sitelerden izleyemiyorsun flash yetersiz

evet kendi tarayıcısıyla internetten video izlenebiliyor :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye

evet kendi tarayıcısıyla internetten video izlenebiliyor :oke:

skyfire vardı eskiden tabi bn o devirlere yetişemedim ama kendi web tarayısı ile facede bazı videoları ve youtubedeki tüm videoları izleyebiliyn

stk44

stk44

Üye
    Konu Sahibi

girdim kendi tarayıcısından you tube ye ve interne turksell interneri secerek ve gecersiz sunucu ismi diyor? ama anlamadım birşey var opera miniden internete beleş giremiyorum ve nokıa oviden de...

JayJayyy

Üye
bolt açar youtube u

aryscat

aryscat

Üye
girdim kendi tarayıcısından you tube ye ve interne turksell interneri secerek ve gecersiz sunucu ismi diyor? ama anlamadım birşey var opera miniden internete beleş giremiyorum ve nokıa oviden de...

dns ayarlarını 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yap . O zmn izlrsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...