Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Jetin Android yüklü Jetdroid Videosu
Sponsorlu Bağlantılar
YumukluSucurta
Üye
Konu Sahibi
Samsung Jetin Android yüklü Jetdroid Videosu
eğer bazı dosyaları çözebilirsem 1 haftaya kalmaz jete android yüklemeyi de paylaşırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Paranoya
Üye
sonunda milleti inandırabilcek bi video koydular
YumukluSucurta
Üye
Konu Sahibi
artık inanmazlarsa yuh derim 50 tane video var youtubela jetdroidle ilgili
Jet için anlatım var ingilizce olarak arat Googleden bulrsun
Star içinde uğraşıyorlar işte ne zaman biteceği belli değil .
M3L!H
Üye
Araştırdım bu konuyu yapılış videosunu gördüm. Ubuntu falan yuklemen gerekiyor ve ordan dosya aratıyosun. Videoyu konu açarım telefon ile giriyorum şimdi monte ile :-D
scorpidos
Üye
Valla o değil, bu Corby Pro için Bada ya da Android OS yapılsa acaip makbule geçer Kodlama bilgim olsa uğraşacam da henüz lise öğrencisiyim, yeterli bilgim yok
YumukluSucurta
Üye
Konu Sahibi
melih noluyo ben paylaşcaktım onu
--------------- Ekleme ---------------
yarın türkçeleştirip paylaşırım zamanım olursa
aday42
Üye
iyi arkadaşım da, o videolar youtube da bi sürü var. önemli olan samsung jet te android programı çalışıyorsa nerden yükleniyor? ordan burdan video kopyalamakla olmuyor.
YumukluSucurta
Üye
Konu Sahibi
1.si android bir program değil işletim sistemi 2.si anlatım videosu ispanyolca türkçeye çevirmek zor oluyor
eonur16
Üye
eee millet nasıl jetroid yapacağımızı anlatır mısınız?
--------------- Ekleme ---------------
bu programın daha doğrusu sistemin telefona bir zararı felan var mı?
ve bu sistemi kuran var mı?
erolusss
Üye
birisi anlatrsa nasıl kurulduğunu çok iyi olur güzel birşeye benziyor ama memnun kalmazsak eski haline dönebiliyor mu cihaz ?
suleyman0038
Üye
slm bende s8000 var android prg lazım hangisi linki
crazy_dex12
Üye
Arkadaslar Ben Bu Telefonu Nette Gordum Gayet Guzel 1 Seye Benzıyor Satıs Sıtelerının Bırınden 250 tl ye alsammı ?