kol@j
Üye
neden aklınıza eşiniz geldi yanınızda değilmi yoksa
gurbet çalışanıyımda ondan işte...
kolaj06
bu adami seviyorum yaa![]()
teveccühün kardeş sağol...
neden aklınıza eşiniz geldi yanınızda değilmi yoksa
kolaj06
bu adami seviyorum yaa![]()
teşekkür ederim allah sizede nasip etsin inş

gurbet çalışanıyımda ondan işte...

abi seni Tebrik ederim![]()
sağol kardeş...
seneye yaz bitiminde inşallah ailemin yanında olacağım artık...
Allah Herkesi Sevdiğine Kavuştursun..!!
===============================
Âmin...![]()

peki ben size soruyorum böyle bir durumda kadını ne yapmalı

sorun kaLmadi bnm icn 
bosarsin sonrada her ay maasinin 3Te1 ini nafaka oLarak odersin nasiL ama
Bn asik oLmadigim biriyLe evLenmemsorun kaLmadi bnm icn
![]()
aşık olduğun biriyle evlenirsen sorun olur işte. aşk kalpten gelir bunu mantığın desteklemezse işte en büyük sorun budur diye düşünüyorum.erkeğin gözü dışardaysa bunun bir çok sebebi olabilir. neden erkek suçlu olsun ki bu durumda. yapana değil yaptırana bakacaksın arkadaş. eşin ya da sevgilin seni seviyorum diyor ama davranışlarıyla bunu gösteremiyorsa ve erkek, bayan için çabaladığı konuların boşuna olduğunu görüyorsa gözü dışarda olur tabi. peki ben size soruyorum böyle bir durumda kadını ne yapmalı
Güven yoksa Aşkta olmaz... 
sana kısa bir cevap: O Erkek Sevgilisine Güvenmiyordur kardeşim..Güven yoksa Aşkta olmaz...
![]()

hacii asik oLdugun kadini aLdaTirsan ask mesk yok demekTir bu kdr basiT
ben gozum gibi bakarim![]()

yok be dostum gözün gibide baksan sana öyle bir soru sorar ki kalırsın öyle. şunun gibi mesela: "bana neden gözün gibi bakıyorsun yoksa böyle yaparak benden gizlediğin şeylerin üstünü mü kapatıyorsun." lanet edersin ondan sonra emin ol![]()
![]()
![]()
![]()

erkeğin gözü dışardaysa bunun bir çok sebebi olabilir. neden erkek suçlu olsun ki bu durumda. yapana değil yaptırana bakacaksın arkadaş. eşin ya da sevgilin seni seviyorum diyor ama davranışlarıyla bunu gösteremiyorsa ve erkek, bayan için çabaladığı konuların boşuna olduğunu görüyorsa gözü dışarda olur tabi. peki ben size soruyorum böyle bir durumda kadını ne yapmalı
yok be dostum gözün gibide baksan sana öyle bir soru sorar ki kalırsın öyle. şunun gibi mesela: "bana neden gözün gibi bakıyorsun yoksa böyle yaparak benden gizlediğin şeylerin üstünü mü kapatıyorsun." lanet edersin ondan sonra emin ol![]()
![]()
![]()
![]()
kadınlar davranışlarıyla göstermez zaten ilk hareketi hep erkekten bekler...
ama biz bunu anlamadığımız içinsanki sevilmiyormuşuz gibi düşünürüz...
hanımına karşı ilk hareketi hep sen yap bakalım...
o zaman taşlar nasıl yerine oturacak gör...
sürekli aynı davranıyorsa bu soruyla karşılaşmaz ama aniden 90 derece dönüpte gözü gibi bakıyosa onun altında bişey aranır tabi.
. adım gibi eminim hemde. diğer türlü erkekte kıllanır zaten bu niye birden değişti diye.