internet explorer hizlandirma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
internet explorer hizlandirma
arkadaslar 8megabite kadar olan tarifedeyim fakat internette gezerken hic 8mb hizi alamiyorum sadece internet download managerle bisey indirirken 8mb hiz aliyorum dusundumde ayni idm taktigi internet explorer icin varmi? Baska tarayicida olabilir yeterki 8mb hizini sitelerde gezerkende alabileyim umarim anlatabilmisimdir derdimi yardimlarinizi bekliyorum dostlar

• Beğen
Tepkiler: mamucon

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Internet Explorer birkaç ayarla biraz daha hızlanabilir ama bence boşuna uğraşma onunla.Firefox ya da Opera kur.

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
Internet Explorer birkaç ayarla biraz daha hızlanabilir ama bence boşuna uğraşma onunla.Firefox ya da Opera kur.

firefox denemedim ama opera,chrome,safari denedim ayni degisen bisey yok hizda idm ayni anda bisuru baglanti yaptigindan tam hiz aliyorum aceba firefoxta boyle bi eklenti varmi?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Senin tarayıcı hızının ne olduğunu bilmiyorum ama IDM gibi performans beklersen boşuna bekleme.Öyle bir tarayıcı daha çıkmadı. :)

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
oof of kafayı yiycem ya

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Normalde Opera,Google Chrome İnternet Explorerden Hızlıdır.. Bilgisayarında Virüs Felan Olabilir Sistemi Güzel Bi Tarat..!!

tuncay06

Üye
Arkadasım İnterneti hızlandırmak ıcın bır kac ıslem var tabi ama yapmanı onermem 8mgbt gelıncede idmle indirsen bile

Rapidshare ve Hotfile gibi paralı sitelerden ne kadar ındırısen ındır premıumun yoksa 140dan fazla ındıremessın belkı o hızla bıle ındıremessın dıger sıtelerden 850 civarında bir iiş söz konusu olablir

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım İnterneti hızlandırmak ıcın bır kac ıslem var tabi ama yapmanı onermem 8mgbt gelıncede idmle indirsen bile

Rapidshare ve Hotfile gibi paralı sitelerden ne kadar ındırısen ındır premıumun yoksa 140dan fazla ındıremessın belkı o hızla bıle ındıremessın dıger sıtelerden 850 civarında bir iiş söz konusu olablir

benim anlatmak istediğim sitelerin tam 8mb hızında yüklenmesi açılması ;) yani idm taktiğini (aynı anda birsürü indirme) site açarkende kullancak bi program arıyorum. Sanki aynı anda birsürü kez siteyi açıyomussun gibi olsa daha hızlı yüklense siteler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt