danışmanlık hizmeti_ maxicep'in hizmetlerini güçlendirecek bir yol

Sponsorlu Bağlantılar

Bu danışmanlık hizmeti konusundaki öneriye 5 üzerinden kaç puan verirsiniz

• 5. Çok Faydalı

Kullanılan: 4 40.0%
  • 4. Faydalı

Kullanılan: 2 20.0%
  • 3. Farketmez

Kullanılan: 3 30.0%
  • 2. Gereksiz Bir Uğraş

Kullanılan: 1 10.0%
  • 1. Hiç Faydası Yok

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
danışmanlık hizmeti_ maxicep'in hizmetlerini güçlendirecek bir yol
Arkadaşlar daha önce bu danışmanlık hizmetini vermek için bir konu açmıştım...
ama konu cevap almadıkça geride kalıyor...
dolayısıyla konuda haberdar bile olunmuyor...
bağlantısı budur... aşağıda belirteceğim öneri metni kabul görürse bir iki küçük fikir de bu bağlantıdan edinilebilir...
http://www.maxicep.com/site-hakkinda/nobetci-yardimci-yardim-istasyonu-402127.html

1. danışma hizmeti taleb edilmesi...

konusuna cevap verilmediği ya da yetersiz cevap verildiği için sonuçsuz kalan konuların sahipleri konunun üzerinden veya konudaki en son cevabının 24 saat geçince, konu sahibi danışma hizmeti talep edebilecek...

2. danışma talebinin şekli...

şikayet et, teşekkür et,alıntı, düzenleme gibi düğmeler varya onlara bir de "danışman" diye bir düğme daha olacak şartlar yerine gelmişse (24 saat) talep metninin penceresi açılacak ya da yazı olmadan müracaat kabul edilecek...

3. Danışmanlık hizmetini kimler verecek...

admin, editör, moderatör gibi rütbe sistemine bir de "DANIŞMAN" rütbesi eklenecek ve maxicepte kendini gösterebilmiş üyelerden seçilecek... kategoriye göre de görev bölümü yapılabilir...
danışma talep eden üyenin konu linki bu danışmanlara ve moderatörlere otomatik PM olarak ulaşacak... ya da başka bir yolla...

hangi kategoriden danışma talep edildiyse o kategorinin danışmanlarına ve moderatörlerine mesaj düşülebileceği gibi... daha geniş alanlara bakabilecek danışmanlara da pm atılabilir...

4. sonuca ulaşmış konuları da kilitleyebilecek... ve gereksiz cevapların önüne geçilebilecek...

5. Ayrıca bir konu için sadece bir kere danışmanlık talep edilebilir... buna ek olarak yeterince cevap almış konuyada danışmanlık talebi istenemeyecek (mesela 10 cevap...)

maxicep yöneticelerine saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Tuba

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hee amacı anladım ben :)

Tuba

Tuba

Üye
Cevap alınmış konuların kapatılması ve Hiç cevap verilmemiş konular adına iyi olur diye düşünüyorum çünkü bu yardım konularında gereksiz mesajlarda var konunun üzerinden geçmesine rağmen aynı konuya tekrar mesaj yazan veya aynı şikayeti o konuda tekrar eden....

OğuzcanAbi

Üye
abi sen diosan dogrudur
hemde guzel olur

Perfect!

Üye
fena fikir değil ama ayrıca rütbe çıkacağını sanmıyorum bu işi cevaplanmamış konulara bakarak yapmaya devam bence

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abi sen diosan dogrudur
hemde guzel olur

estağfirullah karderş... uygun görülürse doğrudur.. bu doğrunun içinde de yanlışlar çıkabilir...
benden kat kat daha ehil üyler ve negative var...

fena fikir değil ama ayrıca rütbe çıkacağını sanmıyorum bu işi cevaplanmamış konulara bakarak yapmaya devam bence

cevaplanmamış konuların listesi çok uzun... acil yardıma ihtiyacı olanlarda var .. konuya hakim üyegörecekmi bakalım... ayrıca sitede özel hizmet verenler ayrıca rütbelendirildiği gibi bir rütbe sistemi olması PM müracaatlarını da daha isabetli yapar ve forumda cevap ve konu kirliliği azalmasına bu rütbe sisteminin etkisi olur...

Cevap alınmış konuların kapatılması ve Hiç cevap verilmemiş konular adına iyi olur diye düşünüyorum çünkü bu yardım konularında gereksiz mesajlarda var konunun üzerinden geçmesine rağmen aynı konuya tekrar mesaj yazan veya aynı şikayeti o konuda tekrar eden....

evet, konu tekrarını da azaltır...

ya da daha önce açılmış konuya yönlendirme yapılır ve aynı olan yeni konu kilitlenir..

destekleriniz için çok teşekkür ederim... arkadaşlar...

hayırlı maxicepler...

Paranoya

Paranoya

Üye
Yani nöbetci eczane gibi bişey olcak , fena fikir değilmiş :oke:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
muallakta kalan konular daha sipesifik olarak cevap bulabilecek...

Neverex

Üye
Bence olabilir.Mantıklı geldi doğrusu.:good:

Perfect!

Üye
evet yetkililerden cevap bekliyoruz bakalım onların görüşü ne

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaslar güzel bir hizmet olur tabiki üyelere ancak yöneticiler zaten oldukça mesgul ve onlara bu tarz bir danısmanlık hizmeti yüklemeyi düşünmüyorum üyelerden seçelim olayına gelirsek o zaman da seçilmiş üyenin her zaman bu hizmeti takip etmesini zorunlu kılamayız öyle oluyor ki yeri geliyor üye benim sınavım var uzaklasıcam diyebiliyor yada kaza yaptım hastalandım olaylarıyla siteye giremeyebiliyor. Bu dediginiz yapı sadece profesyonel ve iş olarak benimsenmiş bir kadro ile olabilir

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar güzel bir hizmet olur tabiki üyelere ancak yöneticiler zaten oldukça mesgul ve onlara bu tarz bir danısmanlık hizmeti yüklemeyi düşünmüyorum üyelerden seçelim olayına gelirsek o zaman da seçilmiş üyenin her zaman bu hizmeti takip etmesini zorunlu kılamayız öyle oluyor ki yeri geliyor üye benim sınavım var uzaklasıcam diyebiliyor yada kaza yaptım hastalandım olaylarıyla siteye giremeyebiliyor. Bu dediginiz yapı sadece profesyonel ve iş olarak benimsenmiş bir kadro ile olabilir

Ev sahibi sensin... elbetteki yöneticilkere böyle bir yük bindirecek değiliz...
bu danışman olayı da tek kişi olacak değil ... diye düşünmüştüm... ... nasıl ki moderatörler ihtiyaç sayısı kadar bu işte öyle...

bunun en güzel seçme yöntemi de online süreleri yüksek olanlardan seçilebilir...

mesela "negative" online girişi kırklarda olduğu için devamlı danışmanlık yapamamayabilir... o yüzden "Negtive" i danışman seçmezler... mesela...

Bazen gömülmüş cevaplanmamış konu görünce üzülüyorum... özellikle yeni üyelerinki... adam sıkıntıya düşmüş, güvenmiş, sıkıntısına çare arıyor...bazen çok basit bir soru bile olabiliyor... ama gözden kaçmış... bu iş benim içime dokunuyor...

bu danışmanların o kadar da teknik detay bilmelirine gerek yok... maxicepte olabildiğince konu açılmış... o kadar da alengirli bir konu olmadıkça sorulara cevap bulunabiliyor... siteyi tanıyan üyeler bu işi yapabilir... müracaatı ya ilgili konuya yönlendirecek... ya da bu işi bilen arkadaşa yönlendirecek...

diye düşünmüştüm... ama bu işin kabul görmesi durumunda... yöneticilerimize ... özellikle "negative" ' getireceği yükü de düşünmemiz gerekir...

buradan bakınca çok tatlı bir fantazi ama... yöneticiler tarafından ağır bir külfet olabilir...

hayırlı maxicepler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...