5800 ekran yardım lütfennn????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sneklik

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran yardım lütfennn????
arkadaşlar ben telefonu düşürdüm ve ekrana sanırım taş geldi ve ekranda içeri doğru bir eğilme oldu ve ekran dzgün çalışmıyor. dokunduğum zaman başka yerlere dokunmuşum gibi oluyor. sanırım bunu garantiye versem yapmazlar ama orjinal olmasını istiyorum . garantiye versem ekranı parayla değiştiriler mi ve ekran değişimi kaç para bilen var mı???

crayz_frock

crayz_frock

Üye
bence bunu buraya soracağına servise sorsaydın dahah iyi olurud diye düşünüyorumm :D ???

tahminimce orjinal istersne eğer 80-90 diye tahmin ediyourm...

karayns

Üye
Arkadaşlar size bi sorum olacak 5800 aldım çokda memnunum telimden yaklaşık 1 ay oldu maksimum verim aldım ekranı korumak için koruyucu jiletin aldım yapıştırdım bir müddet sonra çıkardım ama ekran yapış yapış elimi sürsem hemen iz yapıyor kullanamıyorum acaba bu yapışkanlığı nasıl giderebilirim yardımcı olur musunuz...

birmot

birmot

Üye
Arkadaşlar size bi sorum olacak 5800 aldım çokda memnunum telimden yaklaşık 1 ay oldu maksimum verim aldım ekranı korumak için koruyucu jiletin aldım yapıştırdım bir müddet sonra çıkardım ama ekran yapış yapış elimi sürsem hemen iz yapıyor kullanamıyorum acaba bu yapışkanlığı nasıl giderebilirim yardımcı olur musunuz...
yeni jelatin al ekranı tekrar kapla

tavsiyemdir en iyi marka youtubeden videolarına bak istersen.

karasi49

Üye
arkadaşlar ben telefonu düşürdüm ve ekrana sanırım taş geldi ve ekranda içeri doğru bir eğilme oldu ve ekran dzgün çalışmıyor. dokunduğum zaman başka yerlere dokunmuşum gibi oluyor. sanırım bunu garantiye versem yapmazlar ama orjinal olmasını istiyorum . garantiye versem ekranı parayla değiştiriler mi ve ekran değişimi kaç para bilen var mı???

bundan birkaç gün önce arkadaş aynı sorunla teli garantiye gönderdi. herşey içinde 80 tl ye tüm ekranı değiştirdiler. orjinal ekran sorun yok gönül rahatlığıyla gönder..

karayns

Üye
ben artık yeni jelatin almak istemiyorum gıcık oldum çünkü sizce bu ekranda ki yapışmayı nasıl giderebilirim 5800 ın ekran bezi ile sildim ama bir türlü geçmiyor bi fikriniz var mı....

karasi49

Üye
ben artık yeni jelatin almak istemiyorum gıcık oldum çünkü sizce bu ekranda ki yapışmayı nasıl giderebilirim 5800 ın ekran bezi ile sildim ama bir türlü geçmiyor bi fikriniz var mı....
bu yapışkansı maddeyi ekrandan temizlemek için kolonya kullanabilirsin sıkıntı yaratmaz pamuk yada yumuşak penye türü bir bezle kolonya yardımıyla çözebilirsin.

JayJayyy

Üye

Kolonya işe yarar.

sercansaim

Üye
kolonya alkol içerir.alkol işe yarayablir.
kolonya hariç hiç bir kimyasal kullanma.bir bezin üzerine bezi nemlerdircek şekilde kaynar su dök.hemen ekranı yavaş yavaş masaj yapar gibi ovala.bunu sürekli tekrarla.ya da riskli olmakla birlikte,ahizeye mikrofona,tuşlara kaçırmadan ekrana buhar tut.
not :mesuliyet kabul etmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt