uygulamalar ve açıklamaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zirvenet007

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalar ve açıklamaları
arkadaşlar bu uygulamaları ekleyen arkadaş bir iki kelime açıklama yapsa daha iyi olmazmıydı 2 sattir bakıyorum siteye android uygulaması için bi sürü uygulama var ancak nedir ne değildir belli değil bişey ler var ama. sağolsun var olsun ekleyen arkadaş ama uygulamanın çokluğu değil iş görmesidir anlamı 5000 uygulama olsa hepsini kullancazmı topu topu 15 - 20 uygulama lazım oluyor. onuda anlayıp bulabilirsek yüklüyoruz:bye2:

• Beğen
Tepkiler: reiss92

kol@j

kol@j

Üye
çok güzel söylüyorsun...

sorun şu ki... paket olarak hazırlanmış uygulamalar içindeki uygulamaların listesini yapmak sıkıntısı...
ayrıca
birbirinden ayırarak paylaşmak

paylaşıcı arkadaşa çok yük getirebiliyor...

hayırlı maxicepler...

hunterbey

Üye
arkadaşlar bu uygulamaları ekleyen arkadaş bir iki kelime açıklama yapsa daha iyi olmazmıydı 2 sattir bakıyorum siteye android uygulaması için bi sürü uygulama var ancak nedir ne değildir belli değil bişey ler var ama. sağolsun var olsun ekleyen arkadaş ama uygulamanın çokluğu değil iş görmesidir anlamı 5000 uygulama olsa hepsini kullancazmı topu topu 15 - 20 uygulama lazım oluyor. onuda anlayıp bulabilirsek yüklüyoruz:bye2:
Emeğe teşekkür ama az olsun temiz olsun ne olduğu belli olsun.
Bana rastgele programı yükle bi bak bakalım ne işe yarıyor. beğenmezsen sil. çok mantıklı gelmiyor

yer6benim

yer6benim

Üye
haklı hıc bır uygulama ne oldugu bellı degıl sonra basımıza ıs accaz tum sulalenızı ıse karıstırcaz :)

asezdram

Üye
eline saglık...

turcie

Üye
%100 katılıyorum paket halinde 300 tane 500 tane 1000 tane program veriliyor ama hangisi nedir deneme yanılma yöntemiyle anlamak mümkün mü..belki telefonumuza zarar vereceğiz bilmeden ve o kadar programı yüklemek için harcanan zaman da cabası.umarım daha özenilerek verilir,teşekkürler

balcoon

balcoon

Üye
Paketler halinde sunulan uygulamaları genelde tercih etmiyorum. Çünkü çoğunda upload sırasında zaten sorun oluşmakta. Yükledikten sonra ya açılmamakta ya da sürekli takılmakta. Zaten uygulamaların açıklamaları olmadıktan sonra paketleri indirmenin bir manası yok. Yanlış bir program kurup telefonun içine etmek istemeyiz. Paylaşımcı arkadaşlarda hepsini birden paylaşmak yerine hergün 5 adet 10 adet açıklamalarıyla beraber paylaşsa çok daha iyi olacaktır..

fkanuni

Üye
Sonuna kadar katılyorum. Çoklu Paket halinde yüklenenler hariç açıklama yazılması harika olur.

Sinyor18

Üye
sabit yapın bunu arkadarş çok hakLı

KayraBey

KayraBey

Üye
Yakında yeni bir konu açacağım.Programları tek tek paylaşacağım.Paket olayını bende tercih etmiyorum.

berkant12345

Üye
arkadaslar konuyu açan arkadasımız haklı sonuna kadar paylasım yapan arkadaslara bende seslenmek ıstıyorum paylasımı yaparaken en cahılıne yanı benım gıbı bırıne nasıl anlatırım dıye dusunursenız çok sevınmıs oluruz askerde de boyledır ısıgı kapat suyu kapat gıbı yazılar var bılmeyen su elektrık gormeyen sonradan gorenler oluyor lutfen bır resım ve ne ıse yaradıgını yazın programların lutfen arkadaslar dıkkate alırsanız bızım gıbılerı sevındırmıs olursunuz çok dua ederız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt