Yeni sim kart sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

yesil-100

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sim kart sorunu
Merhabalar, bugün turkcell'den vodafone'a geçtim. Bana eski 32 kblık sim kart verdiler. Ama bu benim içime sinmedi. Diğer numaramı vodafone'a taşırken yanlış kimlik bilgilerinden dolayı elimde kalan boş bir vodafone 64kblık sim kart var. Acaba bu elimde kalan yeni sim kartın seri numarasından falan girip bu şekilde 64 kb kullanabilir miyim? Cevaplarınız için teşekkürler.

bveo

bveo

Üye
Hayır kullanamazsın. Zaten farkeden bişey yok

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Kullanamassın

--------------- Ekleme ---------------

Bi fark varmıki zaten ?

bveo

bveo

Üye
Yok farkı bre

yesil-100

Üye
    Konu Sahibi
sim rehberinde isimleri kısaltmayı hiç sevmem.Bi de özel servis menüsünde yedek rehber yok o yüzden sormuştum.

--------------- Ekleme ---------------

Peki sim kart değişikliği nasıl oluyor?

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Sim kart derken eski kartla yeni kartımı dğeiştircen turkcell bayisine git dğeiştir yada şöyle yapabilirsin kayboldu dersin sana verirler

anil_sz

anil_sz

Üye
Merhabalar, bugün turkcell'den vodafone'a geçtim. Bana eski 32 kblık sim kart verdiler. Ama bu benim içime sinmedi. Diğer numaramı vodafone'a taşırken yanlış kimlik bilgilerinden dolayı elimde kalan boş bir vodafone 64kblık sim kart var. Acaba bu elimde kalan yeni sim kartın seri numarasından falan girip bu şekilde 64 kb kullanabilir miyim? Cevaplarınız için teşekkürler.

Mnt ile verilen sim kartlar çoğunluklu olarak 32 kb olarak abonelere verilmektedir.Dilerseniz yedek sim kart talebinde bulunarak 128 kb lik sim kartınızı shoplardan alabilirsiniz...

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Mnt ile verilen sim kartlar çoğunluklu olarak 32 kb olarak abonelere verilmektedir.Dilerseniz yedek sim kart talebinde bulunarak 128 kb lik sim kartınızı shoplardan alabilirsiniz...
Evt

mrdak

Üye
yebi hat aldım fakat sim kilidi soruyo yardımcı olabılır mısınız

numberone71

Üye
vodafone sim kartları diğerlerine göre daha adi plastiği konsusu hemen renk atımı saçmalık yaa ben ilk 8k kullanıyorum telsim deyken aldığım süper 13 yıl oldu hala kullanıyorum

vic353

vic353

Üye
32 kb lık kart kullanırsan telefonunu kapatırsan açılmayabilir.ama kartı çıkarırsın açılır böyle saçma şeyler olabiliyor .ama 64 veya 128 kb lık kartta bir sorun çıkmıyor.